Penipuan - Beli Sijil SPM
Rizalsamsuri - Sat 9/Jun/2018 10:52am [Last Comment]
peringatan kepada yang berurusan dengan individu berikut. dia menipu orang ramai dalam banyak urusan terutamanya bab penyediaan dokumen seperti sijil2, loan document dan pelbagai lagi

nama - anthony

fb - phillip gan

no telefon - 0176601486

email - rockspace2308@gmail.com

no acc - 8881010553511

bank - ambank

x dinafikan menjual dan membeli sijil2 adalah aktiviti haram tapi kalau amik duit x buat barang tu dh jd aktiviti haram jadah

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Dr Love - Sun 10/Jun/2018, 5:37am
    yg ni ke..

    http://www.majalah.com/?classified.servis-buat-diploma-dan-degree.G4M3QWXHCS  
  2. Amatkamal - Wed 11/Jul/2018, 9:01am
    yg nk beli sijil, korang whatsapp 0172216645. brader ni leh tolong  
  3. Chris 16 - Mon 3/Dec/2018, 10:15pm
    guna adobe photoshop, sapa sapa boleh buat. Aku pun reti. apa kata korang yang nak tuu, datang jumpa aku, aku buat utk korang, korang puas hati, and then bayar. tapi benda ni illegal la, so guna utk hiasan bolehlah  
  4. Mustapa 12 - Wed 12/Dec/2018, 2:11pm
    skrg zaman kompetitor nk matikan biz org lain.. minta no akaun trus viralkan dan kata kes tipu.. mcm2 ada skrg.. yg nk buat sijil tu pon satu ni.. sepatutnya 2 ni kena tangkap  
  5. Ottey - Sat 18/May/2019, 11:29am
    meh aku share skit cara xnk kna tipu

    1. mesti tau design sijil tahun korang. so bila mintak sample korang tahu betul x tu yg tahun sama
    2. tanya mcmana urusan, pembayaran mcmana.
    3. mintak testimonial pelanggan
    4. mintak buat draft dulu.

    berhati hatilah

    1. klu ckp ada dlm system kementerian.
    2. belum buat dh suruh bank in

    nk cod ni payah skitlah psl benda panas. tp klu akal on standby mode, boleh fikir sendiri

    sijil ni x semua boleh photoshop semata2 melainkan nk soft copy atau versi photostatlah. klu yg print out mcm ori, tahun 2003-2007 ada label hologram. tahun 2008 keatas belakang ada line mcm kt duit so klu skill photoshop tahap dewa pun xkan boleh buat. so korang mintak tgk hologram tu mcmana.

    semua tahu benda ni salah tp bkn bdk2 lg nk kena pesan.  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.