Penipu Wan Shaiful Bahri Bin Wan Hassan
Watanbusiness - Wed 11/Apr/2018 3:03pm [Last Comment]
Sebelum ini sudah ada topic berkenaan setan penipu - wan shaiful bahri bin wan hassan. Mana ko nak lari, hidup berpindah randah.. alamat penipu d seremban.

Laporan polis dah bersepah kat mane2 jabatan polis.. ramai orang cari ko setan dan memang akan sapu hidup2.

Ini maklumat setan penipu :

- wan shaiful bahri bin wan hassan
- ic 690314-13-5209

Ko game duit aku, orang lain dan funder berpuluh ribu.. private investigate pun aku dah upah untuk jejak ko.. berapa lama ko bole bertahan..

semua orang yg aku upah dan pihak polis dah mula jejak dan dapat hidu ko..

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Watanbusiness - Wed 11/Apr/2018, 3:05pm
    Kepada warga majalah, buat carian berkenaan orang ini... memang byk orang yg sudah kena tipu..  
  2. Seth 5 - Wed 11/Apr/2018, 3:25pm
    Boleh hantar details serta gambar ke +60147324676 . Kami cuba untuk membantu.
    -Seth  
  3. Watanbusiness - Wed 11/Apr/2018, 4:09pm
    Seth 5

    En ni baru registered..

    Bole google nama setan - wan shaiful bahri.. di jabatan polis ada gambar setan ini dan sudah d edar ke semua jabatan polis ( jenayah komersial )  
  4. Watanbusiness - Wed 11/Apr/2018, 4:19pm
    Rakan2 sekalian.

    Cuba check dan selidik nick name seth 5. Nick name baru registered pd hari ini 11 april 2018.

    Kot penyamaran oleh tali barut wan shaiful bahri.. harap maklum  
  5. Seth 5 - Wed 11/Apr/2018, 5:18pm
    Kenali dgn audience bila hendak berkata sesuatu. Fahami betul-betul undang-undang sivil, prinsip-prinsip asas undang-undang fitnah di Malaysia.

    Bila tuan tuduh kami tali barut dengan orang yang kami tidak kenali. Tuan telah buat satu jenayah juga. Tuntutan Sivil. Di bawah akta 1957 (Remedi Pampasan atau ganti rugi.)

    Berfikir sebelum membuat kenyataan. Kami ingin membantu, tetapi jika tuan tidak mahu mengambil perkhidmatan kami. Tidak mengapa.
    Tq.  
  6. Mazura - Wed 11/Apr/2018, 10:11pm
    sebab dia kurang berpikir tu sebab dia kena tipu. maaf la tapi sini tak sesuai tunjukkan dan iklankan rasa sakit hati you.  
  7. Iftikhar Rizqi Enterprise - Sun 15/Apr/2018, 11:14am
    melabur ape tu boss..kes 2014 plak kes ape cik yusof...  
  8. Watanbusiness - Mon 16/Apr/2018, 6:02pm
    Salinan ic penipu ini sudah d perolehi dan sudah d sertakan jabatan jenayah komersial untuk tindakan lanjut..  
  9. Bantu Kawan - Sat 28/Apr/2018, 11:39am
    bro, ko tunggu mamat ni kat sini 9 hb nnt

    Daerah Mengundi 194 / 06 / 09 - SRI WANGI
    DUN 194 / 06 - TUPONG
    Parlimen 194 - PETRA JAYA
    Negeri SARAWAK
    Pusat Mengundi PUSAT LATIHAN ABIM TAMAN SRI WANGI PETRA JAYA  
  10. Saiful 241 - Thu 10/May/2018, 4:27am
    Halo bro...ckp serupa tk thu undang2 je lu kn.sini wa blh cri...kena dgn bayaran nya boleh di rundingkn. Whatsap wa nt wa knal kn sama lu dgn satu bro ni.memang kerja dia 0172576149  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.