Penipu! Scammer! Koperasi Usahawan Berhad
Abdul Rahim Pawanchee - Thu 14/Sep/2017 10:29am
Sah! Penipu! Koperasi Usahawan Berhad ni tak pernah wujud. Tipu duit orang dengan minta duit untuk bagi pinjaman.

Saya dah hubungi Suruhanjaya Koperasi Malaysia 03-2083 4000 dan koperasi ni memang tak wujud. Turut disahkan tak pernah ada koperasi minta duit dari orang dalam urusan pinjaman.

Ni link2 iklan penipu tu
https://www.majalah.com/?classified.koperasi-usahawan-berhad-pinjaman-peribadi-perniagaan.G24RSKP74L

https://www.majalah.com/?classified.dana-bagi-projek-kerajaan-atau-swasta.G2Q1X8YZ0S

Dan scammer ni pernah beroperasi dengan cara sama, syarikat lain. Syarikat tu pun tak wujud setelah disiasat dengan SSM.

http://www.majalah.com/?classified.pembiayaan-nilai-kontrak-contract-financing-kerajaan-glc-private-public-listed-company.G20PCM4VYF

No fon scammer tu sama dalam semua iklan ni.
Laporan polis, laporan dengan SKM dan laporan dengan SSM telah dibuat.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Fatimah Binti Abu Bakar - Sat 16/Sep/2017, 4:46pm
    tuan abdul rahim pawanchee
    bole dapat no phone tuan. Nak tahu dengan lebih jelas. Pada pendapat saya, case tuan mcm iklan ini di copy, mcm case saya L.A/ Surat Tawaran Palsu.  
  2. Abdul Rahim Pawanchee - Wed 20/Sep/2017, 2:57am
    boleh, emailkan kepada saya di rahimpawanchee54@gmail.com contact saudari. tq  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.