Pemborong Ketam Kulit Lembut Soft Shell Crab
Muhammad Lutfi Mohd Muslim @ LM Agriculture - Mon 19/Jun/2017 2:52pm
Assalamualaikun dan Salam Sejahtera

Anda sedang mencari Pembekal Ketam Lembut?
☆Anda peniaga/ pemborong seafood yang sedang cari pembekal ketam lembut murah?
☆Anda pihak restoran yang ingin menambah menu ketam lembut?
☆Anda ingin mencari duit tambahan dengan menjual ketam lembut?
☆Anda mempunyai kedai frozen dan ingin menjual ketam lembut yang telah dipaketkan?

LM Agriculture menawarkan produk Ketam Lembut yang BERKUALITI TINGGI PADA HARGA BERPATUTAN. Yang reject kami jual asing. Ketam kami :
- tiada anggota badan hilang
- ais (glacier) bawah 5% (perlu ada juga bagi jaga kualiti ketam)
-tiada masalah penyet
-semuanya fresh dari ladang terus selepas difrozen
-boleh penghantaran satu malaysia menaiki bas ekspress

Harga kami confirm lebih murah dari ketam lembut Sabah dan Kuala Gula dan penghantaran juga boleh diatur.

Harga mengikut kuantiti

1kg -Rm60 /Kg
10kg -Rm40 /Kg
25kg -Rm36 /Kg
50kg -Rm35 /Kg
100kg -Rm33 /Kg
200kg -Rm32 /Kg
500kg -Rm30 /Kg

Supply :1.5tan seminggu

---------------------------------------------------------
Testimoni :

Tokhery Charkuey Teow , Kulim, Kedah:
Awal-awal tu memang nak kena belajar dulu macam mana nak masak. Tapi bila dah buat tu bisnes meletop haaa ramai orang datang. Haritu Jalan-Jalan Cari Makan Kedah datang, esok tu 15kg ketam lembut habis, setel! - Hery

Restoran Mutiara Bonda , Autocity, Penang:
Kami tambah menu ketam lembut ini untuk tarik customer Chinese kedalam restoran kami, memandangkan kami memang duduk dalam area chinese. Terima kasih kepada encik lutfi( LM Agri) makin banyak customer kami -DekWan

Farid Alilee, pemborong Sg. Petani:
Hang tolak barang elok memang laju je habis, kalau barang tak elok hang ambik balik barang. Esok hantar lg ya 50kg -Farid

BERMINAT?
Call 0145156784 Lutfi
Call 0145156784 Lutfi

Atau mulakan terus wassap klik dibawah:
http://wasap.my/60145156784/ketamlembut

Terima Kasih

Niche: Pasar Basah | Produk Sejuk Beku
Discussion Live Whatsapp Group - Majalah.com ShopCart
Anda seorang Peniaga/Usahawan Online/Agen/Supplier Dropship?
Sertai WhatsApp group kami yg aktif.
Pelancaran Shopping Cart pada 5 Julai 2017.
     
  1. Jassmine 5 - Mon 19/Jun/2017, 6:44pm
    Sy pembekal hasil laut dari pangkor Perak. Semua hasil laut. Udang ketam ikan Dan cengkerang
    Berminat Wasap or call 0187740145  
  2. Fahmi 13 - Tue 20/Jun/2017, 8:36am
    saya nak tau 1kg anggaran ada berapa ekor ketam?  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.