Peluang Terhad Agent/Dropship Inner Snowcap Berhantu Jangan Lepaskan Peluang
Zharifisyraf @ Crossword Solution - Sat 12/Aug/2017 10:32pm
Pernah dengar Snowcap Berhantu? Yup memang b'hantu.. Why? sebab semua yang dah pakai akan repeat membeli lebih dari 5 kali.. serius.. tak percaya? Jom Kita share kenapa Snowcap ni b'hantu :
.
♡ Mmg brand snowcap ni adalah icon Ghostt.. sebut hantu lari pulak nanti hihi .. so ghost lebih lembut dan tersembunyi
.
♡ Kami jual manfaat snowcap. Manfaat keselesaan yang ada pada snowcap kami. Bukan jual snowcap semata mata . Dapat free hantu plak tu seketoi. Xke berbaloi baloi
.
♡ Menggunakan Material viscose yang sangat lembut , Kemas dan melekat di kepala dan yang paling unik dan misteri snowcap ni tak buat kita sakit telinga, tak macam snowcap-snowcap yang ada di pasaran.
.
♡ Snowcap berhantu ni special dia tak nampak jahitan kt depan tu, wlaupn pakai cara loose sampai nak terbang shawl ke blakang 😂
.
U All see? How berhantunya snowcap ni, tak hairan lah kalau snowcap ni cepat sangat Viral di sosial media..
.
Kenapa perlu jd Agent/Dropship?
.
🔹 Senang sangat nak dijual, Boleh buat untung kaw-kaw dan yang paling penting, murah, orang pun senang nak beli dan tak berkira
.
🔹 Untuk bantu diri korang khususnya yang tak bekerja untuk tambah pendapatan keluarga, siapa kata dropship tak boleh kaya? ini bukan zaman tok nadok dah gais, banyak jutawan dropship sekarang ni, yang penting what? Barang senang laku, banyak permintaan.
.
Siapa Dropship/agent yang kami cari?
.
☞ Butik-butik (Hat ni Penang shj) , peniaga online/offline, Pelajar, Suri Rumah, Cikgu sekolah, Pekerja kerajaan, dan mereka yang berminat untuk menambahkan pendapatan sampingan.
☞ Mestilah mempunyai azam dan komitmen yang tinggi untuk majukan dan menambahkan pendapatan keluarga.
☞ Mereka yang benar-benar dan bersemangat untuk berjaya bersama-sama kami.
.
Kalau tak ada ciri-ciri diatas, maaf anda tidak di alu-alukan, hanya yang benar-benar bersungguh untuk maju dalam bisnes sahaja yang kami perlukan untuk join kami, why?? sebab terlampau ramai sangat yang nak join jadi dropship/agent dengan kami, tetapi ramai yang tidak mempunyai ciri-ciri yang di atas, diharapkan disini, ada yang betul-betul komited dalam usaha membangunkan ekonomi keluarga dan berjaya dalam perniagaan ini. Alhamdulillah ramai yang dah berjaya, Join kami segera, jangan lepaskan peluang hebat ni..
.
.
Hubungi/whatsapp kami sgera untuk jadi Agent/Dropship :
.
Crossword Solution
PG0400545-A
http://Dropshipviralsnowcapberhantu.wasap.my
KakShieCrew : 01119404806

Niche: Program Dropship | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.