Peluang Kerja yang Mudah. Peluang Keemasan, Dexandra Agent/Dropship Wanted! Pm 011-10414005
Dexandra4u @ Stokis Dexandra Just 4 U - Thu 4/Jan/2018 2:08pm
Peluang keemasan bagi yang cari kerja kosong, part time, side income, duit poket ke semua tu..

-PILIHAN BIJAK ANDA MENEKAN LINK INI-

Dexandra Perfume? Pernah dengan Dexandra Perfume?
Di tv dah keluar, di youtube dah keluar, di radio dah keluar, di luar negara pun dia ada..
Tak susah nak cari side Income dengan Dexandra ni, semua orang dah kenal. Cakap je ''Dexandra Perfume kak''
ZAAASSSSS terus grab 2/3 botol.

Jom saya jelaskan lebih lagi untuk bantu ada menjana duit dengan mudah..
Join team saya, team yang banyak membantu serta sangat sporting dalam segala hal..

Jom join saya #StokisdexandraKLSENTRAL

FB Page : Butik Stokis De'Xandra Just 4 U
Wasap saya laju-laju yerr http ://www.wasap.my/6011110414005

Niche: Program Dropship
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.