Peluang Cari Duit Tepi
Mohd Hasrol 3 - Mon 8/Jan/2018 9:45am
????DROPSHIP DIBUKA LAGI????????

??masih trauma dengan gaji sendiri??
??student??
??gaji habis tak sampai sebulan??
??nak shopim duit tak cukup??
??kerja separuh mati tapi takde saving??

jika anda salah seorang yang ada masalah seperti di atas cepat2lah bertaubat dan ubah sikap.

jom join DROPSHIP under kami.

??untung jualan RM20 setiap jam.
??jual sehari 3 jam dapat RM60
??sebulan 30x60=1800
??setahun1800x12=21600

pergh jual jam jer setahun dah leh buat duit 21600. tu kalau jual lebih dapat lebih lagi. silap2 dah boleh bayar downpayment rumah sebiji????.

KENAPA ANDA WAJIB JOIN KAMI?
??anda buat bisnes mudah
??tak perlu simpan stok
??tak perlu pos barang
??tak perlu keluar modal
??postage kami setiap hari kecuali ahad
??barangan kami uptodate
??ada reward jika capai target jualan
??group support bagi newbie
??team kami ramai
??kami cepat respon wasep pertanyaan
??barangan kami ada waranty

jika anda berminat untuk sertai kami. sila tinggalkan no phone anda untuk kami add masuk ke dalam group dropship.

Atau whatsapp terus ke 019-5414250

Niche: Program Dropship
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Muhd Ishak 2 - Wed 10/Jan/2018, 5:42pm
    0143002613  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.