Pakej Perniagaan Ayam Gunting
Haikal 59 @ Right brain group - Tue 25/Apr/2017 2:32pm [Last Comment]
T-TALK fried chicken sangat mudah untuk dijual dan ramai peminat.
.
''Saya mulakan perniagaan T-TALK fried chicken dipasar Malam. Sehari saya boleh Jana untung 1k bersih. -Azim Dari Shah alam-

''Alhamdulillah setakat ni meniaga kat tepi jalan dapat la sehari rm300 bersih. Saya ambik sorang pekerja untuk jalan Kan perniagaan ni sebab saya kerja. Dapat la duit income tambahan.-nurul Dari puchong-
.
Anda nak jadi usahawan T-talk fried chicken jugak? Full pakej untuk Mulakan perniagaan adalah rm5k ( dapat loan Dari hijrah selangor).

Apa yang Kami tawarkan
✓anda tak perlu Kan modal. Kami dah di lantik Oleh pihak hijrah selangor untuk beri pinjaman kepada peniaga T-talk fried chicken sebanyak rm5k.(anda boleh terus rolling Dan dapat untung)
✓kita beri latihan sampai anda pandai
✓kita Akan pantau sekiranya Ada sebarang Masalah Dari segi jualan atau apa saja. (Anda tidak keseorangan)
✓stock habis? Kita delivery sampai depan rumah atau tempat niaga
✓kami Akan sediakan lesen jika anda buka gerai Di tepi jalan.
✓proses cepat Dan mudah

Semua servis Di atas adalah free of charge!

#BONUS jika anda ambik pakej ni. Kita Akan bagi lagi pinjaman rm20k hingga rm50k untuk kembangkan perniagaan anda.

Berminat sila WhatsAppsaya Di 0123558893 saya akan terangkan dengan lebih lanjut.

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Sah Falliana Nordin - Wed 26/Apr/2017, 10:32pm
    emailkan quotation ke aliciajoanna721@gmail.com  
  2. Ain Alaina - Mon 1/May/2017, 10:54am
    Sy bminat..0182047136  
  3. Mohd Saifulrizam - Sun 14/May/2017, 11:23am
    Saya berminat sekarang juga sudah berniaga nak tambah produk what app saya 0105269076  
  4. Suraya 240 - Wed 17/May/2017, 4:13pm
    Assalam boleh pm 0186606433  
  5. Nazlan Mat Nasir - Tue 23/May/2017, 12:04pm
    nazlansbt@gmail.com
    0196685589  
  6. Rizal 671 - Wed 21/Jun/2017, 11:33pm
    Berminat..wasap atay email sy..0108851612 yusryusoff@gmail.com  
  7. Shaari79 - Sun 2/Jul/2017, 4:05pm
    perniagaan ni kat selangor je ker? saya kat kedah boleh tak nak pohon?  
  8. Norazlina Saidin - Thu 6/Jul/2017, 12:11am
    Sy berminat.boleh email sy norazlinasaidin.ns@gmail.com
    Sy berminat utk jalankn bisnes ni di kedah  
  9. Zaza 181 - Mon 17/Jul/2017, 12:35am
    Saya berminat sila email kepada saya norayezza@gmail.com  
  10. Azrul A J - Mon 17/Jul/2017, 8:35pm
    berminat..tolong email detail kpd saya di azruljamil@gmail.com  
  11. Amirrudin Abu - Thu 27/Jul/2017, 2:06pm
    saya berminat. area sg buloh. email amirrudin.binabu@gmail.com  
  12. Kedai 24jam - Thu 24/Aug/2017, 2:28am
    sy pbuat aneka kuih talam asli...
    harga utk pniaga yg di sayangi..
    murah sgt2 setalam RM25/64 pcs...
    keuntungan jual sgt tinggi...

    call wasup
    0193754900  
  13. Miela Syakila - Wed 8/Nov/2017, 4:23pm
    pm detail 0169766332  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

SUSU KAMBING ASLI STICK (25G x 20)
Price: RM 43.00
T-shirt Just Kick It
Price: RM 37.50
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Jubah Mellisa Dusty Pink
Price: RM 140.00
Pink Pearl Serum 15 ml Penawar Jerawat Jeragat
Price: RM 129.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Close Couple Washdown Water Closet
Price: RM 350.00
Thelly's Tulip Cotton - Red
Price: RM 150.00
Khidmat Tanam rumput, Potong Rumput, Meracun rumput / lalang, Potong pokok dan bina Gazebo
Price: RM 1.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Ricoh Remanufactured Mpc3300
Price: RM 2800.00
Forever Aloe Bits N Peaches
Price: RM 90.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00
Winter Coat Limited Edition!! NW13 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Olive House' Extra Virgin Olive Oil (Pati Minyak Zaitun) [250ml]
Price: RM 49.90