Nak Tapak Event di Hotspot Terbaik Serata Malaysia?
Sebumbungacara @ PAKSI ARMADA NIAGA - Sun 24/Sep/2017 9:07am [Last Comment]
Kami di Sebumbungacara adalah agensi bebas yg telah bertahun2 dipercayai sebagai Agen Organiser No 1 di Malaysia. Selain menghebahkan event, kami juga merupakan:

~ Konsultan sosial media
~ Konsultan event management
~ Membantu organiser dalam membekalkan vendor
~ Memberi khidmat nasihat berbayar kepada vendor
~ Menyediakan perkhidmatan membuat poster/logo bagi jenama atau event atau promosi.
~ Membantu vendor meningkatkan kewangan dengan SPG INVESTMENT

Peringatan: Disebabkan kami BUKAN organiser, maka segala pertukaran tentatif, venue atau tarikh adalah BUKAN KUASA MUTLAK kami.

Kami terus dipercayai kerana setiap pembayaran event adalah terus ke akaun syarikat kami, di mana kami juga mempunyai SSM dan Kementerian Kewangan.

Tiada isu markup harga. Harga yg kami tawarkan tetap sama dengan yg diwar2kan oleh organiser sendiri.

Berikut adalah senarai event sebelum 2017 melabuhkan tirai:







Ramai Customer Mengeluh...


Mahunya tak mengeluh. Mereka mahu vendor2 Melaka turun padang dan berniaga offline. Ramai juga rupanya customer yg tak dapat turun masa Eh Eh Bazaar anjurkan MOF Vol 1 di Mahkota Parade Melaka. Sebab tu Eh Eh Bazaar sekali lagi bawakan MOF Vol 2 di kawasan lebih besar, pengunjung yg lebih havoc dan pada masa paling ramai orang iaitu cuti sekolah !


Melaka Online Fashion Vol 2 by
Eh Eh Bazaar !
Tarikh: 25/26 November 2017
Tempat: Tingkat 1 Exhibition Hall MPO
Masa: 10am-10pm


Ramai yg dah tahu, MPO ni memang Sesak Teruk bila musim cuti sekolah. Lagipun Warga Singapura pun datang shopping sini ! Semenjak dibuka, 1.8 juta pengunjung direkodkan !


Fakta Padu: Buat vendor yg belum mengenali EEB, kami selitkan beberapa trivia.


* Bermula 2014, EEB sudah menganjurkan lebih 70 event - lebih 3,000 penyertaan direkodkan!


* Organiser Melayu Pertama yg buat event di Mid Valley !


* Mega Bazaar 2014 - Organiser Pertama yg menghimpunkan 1058 vendor dan 61 selebriti menjadikan antara event terbesar di Malaysia !


Mereka bukan budak2 dalam dunia event. Malah EEB akan terus memberi kejutan menjelang MOF Vol 2 yg semakin hampir ni !
+6013-2707170 adalah Nombor Paling Penting untuk dihubungi ! Cepat, sebelum segalanya terlambat !

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Pengurus Majlis
     
  1. Dyn Yas - Sun 14/Aug/2016, 3:42pm
    E mail kan sy semua event ke dyn9559@gmail.com..termasuk yg Akan dtg..tq  
  2. Dyn Yas - Tue 16/Aug/2016, 9:41am
    Atau whatap..019 7341038..dyn yas  
  3. Dyn Yas - Wed 17/Aug/2016, 6:39pm
    E mailman sy semua kink dan Akan ke dyn9559@gmail.com..tk  
  4. Yusuf 44 - Wed 24/Aug/2016, 11:35pm
    Tuan,..
    Boleh tolong wasap kt sy smua evan2 tu

    Atau email
    Ysuf78.yy@gmail.com  
  5. Ct 8 - Sun 4/Sep/2016, 1:12pm
    tolong email detail or wasap
    sitimaream1@gmail.com

    atau

    wasap 0126996519  
  6. Mardya 2 - Tue 13/Sep/2016, 2:29pm
    Saya berminat nk join karnival event ni..tapi saya nk cari partner utk share tapak..sesape yg sdg mencari partner utk share tapak, boleh hubungi saya... 013-6989838(Dhia,Putrajaya)  
  7. Sebumbungacara - Sun 18/Sep/2016, 4:23pm
    KEPADA SEMUA:

    1. DILARANG MENUMANG IKLAN ANDA DI SINI. KAMI AKAN MULA de1ete IKLAN TIDAK BERKAITAN MULAI HARI INI.

    2. SILA TUJUKAN TERUS PERTANYAAN ANDA KE TALIAN +6013-2707170 SAHAJA  
  8. Fazura Binti Maasom 2 - Tue 11/Oct/2016, 6:10pm
    Tapak di pkns tu msh ada kekosongan ke.sy menjual hasil Iks spt kerepek,Popia,Dodol dan lain2 lg.
    Wssp 019-3758026  
  9. Sebumbungacara - Wed 26/Oct/2016, 4:00pm
    SILA TUJUKAN TERUS PERTANYAAN ANDA KE TALIAN +6013-2707170 SAHAJA  
  10. Nuruddin 2 - Mon 12/Dec/2016, 6:30pm
    Wassap 0123854909  
  11. Nora 491 - Wed 14/Dec/2016, 10:42pm
    sila whatsapp semua event 2017 ke hp sy 0196060390. thanks  
  12. Afieqah 2 - Fri 16/Dec/2016, 6:28pm
    Sila whatsapp atau emel event 2017 ke
    0133106896 atau afieqahzakariah@gmail.com  
  13. Ebai 2 - Thu 9/Feb/2017, 1:44am
    Wassap emily fruits juice 0129070012  
  14. Mohd Firdaus 100 - Sun 26/Feb/2017, 11:10am
    Makluman🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 Untuk yang nak kerja dari rumah!!! 👉👉👉Masuk sini peluang datang skali Jeerrr. https://firdausmokhtar.blogspot.my bukak as web page senang baca😄😄😄😄😍  
  15. Dida Dida - Wed 15/Mar/2017, 10:16pm
    email ke adila.idris@gmail.com. semua event 2017.
    atau whatsapp ke 0126647803  
  16. Ikhwan Hakimi - Mon 3/Apr/2017, 2:08am
    Salam .. Saya sedang mencari tapak2 karnival event bln ramadan utk hari raya2017.
    012-2492403 @ ikhwan6601@gmail.com  
  17. Leeya 16 - Tue 4/Apr/2017, 11:51am
    SILA EMAIL SY leeyanasir@gmail.com  
  18. Shah 469 - Sun 16/Apr/2017, 5:41pm
    Whtsap lisa 0173153766  
  19. Sis Wynn - Sun 23/Apr/2017, 2:45pm
    PERLUKAN MODAL BUSINESS?
    BEKERJA SENDIRI/KERAJAAN/GLC TERSENARAI?
    ADA CCRIS/CTIS/PTPTN/AKPK?

    ✔Kami adalah wakil pelbagai koperasi/bank yang mampu membantu anda mendapatkan pinjaman
    ✔keputusan hanya 1-3hari sahaja.
    ✔Tiada wang pendahuluan
    Kami bersedia membantu anda,

    More detail:
    Whatsapp 011.1475.0249
    www.wasap.my/601114750249  
  20. Sah Falliana Nordin - Wed 26/Apr/2017, 10:14pm
    email kpd sy semua event akan datang di aliciajoanna721@gmail.com  
  21. Kim 4 - Fri 5/May/2017, 10:37am
    tolong whatsapp details
    0123721433
    tq  
  22. Shahnizar 2 - Thu 11/May/2017, 12:00pm
    Beri keterangan lanjut waspp 0192909282  
  23. Epul 41 - Sun 21/May/2017, 8:29pm
    whatsap detail: 0139397769  
  24. Azman 715 - Mon 5/Jun/2017, 8:31am
    salam bole beri keterangan lanjut untuk details yg di shah alam tu tk  
  25. Khairul Nizam 21 - Mon 3/Jul/2017, 8:38am
    E mail kan sy semua event ke knboyzone@gmail.com..termasuk yg Akan dtg..tq  
  26. Nor Yusrina - Wed 5/Jul/2017, 12:49pm
    emailkan semua event yang akan belansung pada masa terdekat ini dan juga pada masa akan datang ke noryusrina24@1gc.my atau whatsapp di no 0122641056. Terima kasih.  
  27. Effiz Hamid - Sun 9/Jul/2017, 11:58am
    askum...bole email or whsp saya event kawasan Shah Alam or sekitar dgn nya. tuk Fashion perempuan/lelaki ..Terima Kasih..effiz2012@hotmail.com /012 3042448  
  28. Mat Nori Bin Mat Yusoff - Sun 20/Aug/2017, 10:58am
    Please wassap me all the event. My no as follows
    Wassap: 0199822851
    email:zainurmmmglobal@gmail.com  
  29. Asdfboon - Sun 27/Aug/2017, 11:15am
    ✅ *Berminat utk jd Agent Topup & byr bill?*
    *APA ITU SISTEM TOPUP?*
    Sistem topup adalah sistem yang membolehkan anda membeli topup melalui handphone sendiri kurang 2 minit.
    Pernah topup di kedai?
    Mereka nenggunakan handphne untuk menghantar tupop kepada anda dan sistem inilah anda guna.
    *JIKA ANDA PERNAH HADAPI MASALAH INI :*
    Sering kehabisan kredit waktu penting
    Sukar mencari kedai topup
    Sukar membeli topup pada pukul 12 mlm
    Susah beli topup krna ada cas tambahan
    Susah keluar dari hostel
    Susah kerna kedai topup jauh.
    *Kini ada jalan penyelesaian nya..*
    Tanya semula pada diri......
    *BERMINAT..??*
    http://wasap.my/…/Saya%20Berminat%20Untuk%20Menjadi%20Agent…
    http://wasap.my/…/Saya%20Berminat%20Untuk%20Menjadi%20Agent…
    http://wasap.my/…/Saya%20Berminat%20Untuk%20Menjadi%20Agent…
    💰Boleh Daftar Downline Free No Limit(boleh mark up harga sendiri)
    💰Downline Topup dapat Komisyen
    💰Topap sendiri dapat discount
    💎 *MINISERVER VIP TOPUP*💎
    Yuran Pendaftaran RM 120
    💎 *MINISERVER TOPUP*💎
    Yuran Pendaftaran RM 80
    💎 *MASTER DEALER TOPUP*💎
    Yuran Pendaftaran RM 25
    💎 *AGENT BIASA TOPUP*💎
    Yuran Pendaftaran RM 15
    =====================
    *Berminat Sila hubungi atau* *wasap no. 0166089562*
    *Farhan*  
  30. Nasrul 68 - Sun 10/Sep/2017, 3:13pm
    SEKARANG BARU TAHU !..
    .
    Dulu pakai buat je produk sebab tertarik dengan iklan dah buat baru tahu yang berurusan dengan agen je.
    .
    Bila banding harga terus dari kilang mak aii a.k.a ( makan modal )
    .
    Kami dah bantu banyak usahawan dari zero ke hero, Ni bukan sembang kosong sebab kami dah buktikan ramai usahawan
    .
    BIG DEAL !
    Kami nak bagi design di bawah serta khidmat konsultansi secara percuma kepada 10 orang terawal yg terus whatsaap ke nombor marketing kami sekarang.
    .
    Segeralah berubah dengan memiliki produk jenama sendiri sekarang... cepat whatsaap kami segera!
    .
    Sekiranya anda mempunyai idea atau formulasi, kongsikan bersama kami. Kami akan bantu anda merialisasikan impian anda untuk mempunyai produk jenama anda sendiri.
    .
    📱http://www.wasap.my/+6011-11266082
    📱http://www.wasap.my/+6011-11266082
    📱http://www.wasap.my/+6011-11266082

    Layari laman web kami di :- www.patiperfumemalaysia.blogspot.my  
  31. Hafiz Syamir Bin Ramly 2 - Thu 14/Sep/2017, 4:07pm
    vervx malaysia dan bosch malaysia menjemput peniaga bumi putra kepada satu konsep perniagaan yang terbukti satu satunya perniagaan spare part shop berkonsep mikro francais dari kecil ke besar.

    sokongan lebih 150 kelab kereta di malaysia dan hampir 80 cawangan yang telah beroperasi vervx malaysia sebagai satu komuniti automotif terpanggil untuk mendapatkan penjimatan kepada pengguna kereta yang meningkat ditahap melampau di malaysia.

    konspe perniagaan yang bermula dari RM7500, jika ini satu platform yang anda cari sila hubungi kami di

    syamir (senior business consultan) 0163548738 / 010 8940820  
  32. Ida 343 - Mon 25/Sep/2017, 11:54am
    Salam.boleh email maklumat
    norlida4u@yahoo.com  
Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.