Nak Tahu Cara Buat RM40 Ribu Sebulan? Jumpa Datin Lisa di PWTC, Booth 087, Dewan Tun Razak 3,5-9 Disember 2017, Perhimpunan Agung Umno
Afik 7 - Tue 5/Dec/2017 9:00am
Datin Lisa berkongsi rahsia bagaimana cara untuk menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM40 ribu sebulan.

Jumpa Datin Lisa di PWTC, Booth 087
Dewan Tun Razak 3
Perhimpunan Agung UMNO
Pada 5 - 9 Disember 2017.

Hubungi 012-287 5859


Testimoni:

Dr. Noreen, Kuala Lumpur
''Saya berkenalan dengan Datin Lisa melalui kawan yang pernah bersama PENIAGAWATI. Dulu, saya pun tak tahu cara nak buat duit selain bekerja di klinik. Tetapi, selepas saya mendengar nasihat Datin Lisa, saya berjaya mula berniaga dan mendapat pendapatan RM40 ribu sebulan, pada bulan kedua. Caranya tak susah, sangat praktikal.''

Azimah, Perlis
''Saya pernah berniaga bermacam-macam produk. Ada kala dapat balik modal, ada kala modal melayang. Saya tak pernah putus asa. Saya percaya mesti ada cara yang berkesan untuk berniaga. Dulu saya berniaga kopi, sebab ramai yang berniaga kopi, tapi saya gagal. Sebab pasaran tepu. Lepas saya jumpa Datin Lisa, saya terpegun dan seminggu kemudian, saya mula buat RM1000 sehari. Sememangnya pengalaman dan teknik berniaga paling penting untuk maju. Kalau ada peluang, join aktiviti yang Datin Lisa buat.''

Laila, Kelantan
''Saya pernah berniaga songket, nasi lemak, katering dan macam-macam lagi. Saya akui, memang penat berniaga. Pendapatan pun ikut musim. Saya berjumpa Datin Lisa di Melaka, semasa satu expo. Saya tak percaya seorang yang berumur sekitar 60an kelihatan begitu muda dan aktif. Yang paling best, Datin Lisa amat peramah dan membimbing macam anak-anak nya sendiri. Saya ikut nasihat Datin Lisa. Dalam masa 2 bulan, sales saya melonjak RM130 ribu daripada RM7 ribu sebulan. Memang betul lah, kena tahu cara berniaga, cara pilih produk dan teknik untuk berjaya.''

Niche: Iklan Terbuka | Ingin Berniaga | Kursus Dan Seminar
     
  1. Afik 7 - Tue 5/Dec/2017, 2:50pm
    Jumpa Datin Lisa di PWTC, Booth 087
    Dewan Tun Razak 3
    Perhimpunan Agung UMNO
    Pada 5 - 9 Disember 2017.

    Hubungi 012-287 5859  
  2. Biz 21 - Wed 6/Dec/2017, 8:31pm
    Saya berminat nak tau ape yang datin boleh berikan ye. Semestinya tips2 yang praktikal dan tunjuk ajar yang terbaik. Tapi, saya tidak sempat nak ke sana (PWTC). ada cara lain ke utk join dgn Datin?
    - Sharizat Whatsapp (013-748 1443)  
  3. Shima Yusoff - Thu 7/Dec/2017, 10:00pm
    Pm Saya 019-2017230
    Jauh nak ke Pwtc tu  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.