Nak Renovation Rumah di Melaka - Mencari Sebutharga
Redwaja - Wed 13/Apr/2011 2:42pm [Last Comment]
saya nak mencari info senarai harga tuk renovation rumah saya di melaka...sape ada nom cont org yg bagus dlm renovation dimelaka plzz bg tau yer

Niche: Ubahsuai Rumah
     
  1. Shzahrah - Wed 13/Apr/2011, 3:36pm
    saya ada consultant dia arkitek tp ada group nya sendiri blh hubungi saya qamaria43@yahoo.com.my  
  2. Ahmad 77 - Wed 13/Apr/2011, 4:11pm
    ahmad 0172668656  
  3. Masrury Bin Kadir - Thu 14/Apr/2011, 6:16pm
    salam cik, saya boleh buat renovasi rumah di melaka,untk detail hub masrury di 0102551541 tq  
  4. Dzun - Sun 17/Apr/2011, 12:02pm
    salam,
    saya sd.teguh construction,
    boleh hubungi saya

    sd.teguh@yahoo.com
    atau hubungi 0194341418.  
  5. Engineer Arkitek - Tue 19/Apr/2011, 12:40am
    Contact saya di 019-3666 273. Kat Melaka kita baru habis buat Kolej Perubatan tapi direct dgn developer, so selalu la turun sana. Kerja2 renovate tak ada masalah, skrg jalan kat selangor..tapi mana2 pun on je..drawing submission semua i buat sendiri.  
  6. Faizal 103 - Mon 9/May/2011, 3:40pm
    anggaran kos utk buat renovation di melaka sekarang agak2 berapa? 1m2 berapa RM ye ... approximately lah...
    tq  
  7. Kontraktorsiber - Tue 17/May/2011, 1:25pm
    Kos buat renovation rumah ni tak ada harga standard per ft sq. tapi harga pukal atau lump sum. Kena site visit dan kenalpasti item baru dan lama yang terlibat baru boleh letak harga. Nak jimatkan kos saya syorkan direct deal dengan tukang rumah, beli barang dan urus sendiri...mudah dan puas hati.  
  8. Lan 29 - Fri 27/May/2011, 9:20am
    nak buat grill dan awning boleh hubungi saya 012-2757237 melaka  
  9. Shah Rizal 32 - Fri 15/Nov/2013, 9:43am
    salam saya sinfonia project
    kami membuat renovate rumah dan construction khas untuk gov di area melaka dan johor.

    boleh hubungi saya
    rizal: 0136416342

    untuk keterangan lanjut:-)  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.