Nak Jadi Tokey Sos Cili dan Cili Giling Boleh Datang - Sel/KL
Zulazri Adlan - Fri 21/Oct/2016 2:35pm
''AKAN DATANG'' NOVEMBER INI!!! KURSUS INTENSIF PEMPROSESAN PRODUK SOS CILI DAN CILI GILING SECARA KOMERSIAL.

TERBUKA PADA YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA..

Ramai tak tahu sebenarnya tentang bisnes sos cili dan cili giling.. Bisnes yg tak mmrlukan modal yang besar pun. klu bijak hnya buat kat rumah je pun dah boleh.. Cuma kena tau macam mana nak bagi produk kite tu jadi tahan je.. Alhamdulillah dah ramai yang berjaya menerajui bisnes ni dan makin terer pulak tu utk mempelbagaikan produk sendiri bila dah tau caranya.. Dah ramai yang berjaya lepas tau teknik rahsia yg tempat lain tak ajar pun. Ramai yang berminat nak join tapi kami tak buka selalu.. tapiiii..

Akhirnya dah tiba masa atas prmntaan ramai saya memperkenalkan kepada anda :

''KURSUS INTENSIF PEMPROSESAN PRODUK SOS CILI DAN CILI GILING SECARA KOMERSIAL''
EDISI KL : SELANGOR & KL

Satu-satunya kursus 'Personal Coaching' di malaysia yang melatih, membimbing usahawan serta membongkar rahsia perniagaan yang plg mudah, kurang pesaing, dan plg pnting ianya amat mnguntungkan.

========================
KENAPA ANDA PATUT SERTAI BISNES INI ?
========================
+ Kurang Risiko
+ Keuntungan yang tinggi
+ Indipendent bisnes (bukan francais)
+ Tidak terikat dengan jenama (bleh buat jenama sendiri)
+ Kerja mudah dan senang
+ bimbingan sehingga berjaya
+ Boleh buat secara part time/full time
+ Kerja dalam waktu yg singkat

=============================

Apa yang akan anda dapat dalam kursus ini?
Ok lah.. Ni sya bg tau.. Kursus ni kami akn ajar.
? Bagaimana menubuhkan syarikat
? Undang2 sblm memulakan perniagaan makanan.
? Latihan Teori n Praktikal produk pilihan dan teknik2 yang betul semasa memproses.
? Permohonan sijil Mesti - KKM
? Permohonan Sijil Halal - Jakim
? Permohonan Barcode
? Analisis Makmal (nutrition fact UKM)
? Memohon bantuan2 dari agensi kerajaan.
Kami jga akan bagi sekali:
? Senarai pembekal bahan mentah.
? Kelas secara personal coaching.. tak boleh lebih pun 5 org peserta dlm satu2 masa.
? Kami bekalkan nota lengkap.
? Kelas berterusan secara on call selepas balik rumah.
? Produk boleh bawa balik.
? Sijil penyertaan.. boleh di gunakan semasa memohon bantuan dari agensi kerajaan.
__________________
Bermakna kursus ni sesuai bagi mereka:
? Suri rumah
? Bakal usahawan..
? Pesara2
? Pengusaha kantin sekolah
? Pengusaha kedai makan
? Pengusaha restoran
? Mereka2 yang ingin menambah pendapatan.
Hanya sehari bersama kami anda mampu menguasai perniagaan ini dgn amat pantas.
Di akhir kelas ini nti anda akan tahu dgn jelas:-
1. Mudahnya nak menubuhkan syarikat.
2. Faham tentang perkara2 yg boleh di kenakan tindakan undang2.
3. Tuan akan mudah faham dgn teknik2 tertentu dalam
menghasilkan produk hasilan cili.
4. Memudahkan tuan dlm prosedur memohon sijil Mesti dr KKM.
5. Memudahkan tuan dlm prosedur memohon sijil halal JAKIM.
6. Tuan akn tahu dimana dan bagaimana nak memohon BARCODE
pd label produk.
7. Tuan akn tahu mcm mna nk apply nutrition fact dan dimana nk
hantar produk utk dibuat ujian makmal serta utk dpatkan
nutrition fact pd label produk.
8. Tuan akan tahu bgaimana dan cara trtentu untuk mohon
bantuan dr agensi kerajaan dgn cepat.
9. Tuan akn tahu dimana nak cari bahan mentah yg murah dan
boleh mnurunkan kos operasi.
10. Yang penting tuan akn lbih cpt faham sebab ini adalah personal
coaching. mgkin tuan sorang shj yg kami ajar.
11. Tuan boleh rujuk kami scra brterusan slpas tamat kursus krna
bimbingan kami akn sntiasa brterusan smpi tuan faham.????

APAKATA DIORANG TTG KURSUS DI AFTC NI..

''Saya tak sangka.. sya ingatkan kursus biasa2 je.. rupe2nye bnyak ilmu yg sya dpt yg bila sya balik dan buat trus je mnjadi..''
~Kathrina- Singapura

''Asalnya pening jgk mcm mna nk bg produk sya ni than lama.. baru ltak produk sya dipasaran.. tk smpai sehari setengah dah naik buih.. ape lagi.. buang sajelah.. tk sngka ada teknik trtntu rupanya nk bg produk tahan lama.. trma ksih cikgu ats tunjuk ajar.''
~Weng chi- Tawau Sabah

''Rasanya tk prlu kot sya tunggu kursus dr agensi kerajaan.. lmbat sgt lah nk tunggu.. kursus di AFTC ni sehari je.. mcm2 idea sya dpt cam mna nk buat duit..''
~ Shahidan- Terengganu..

''Trima kasih cikgu.. dgn ilmu yg sya dpt skrg sya dah ada kilang sndri dan tmpahan mkin bnyak.. produk sya pun mkin mluas skrg ni.. hrp cikgu dpt bntu sya lagi..''
~ Shahmi- Kulim Kedah..

TAK SABAR DAH?

''Sya nak hadir sgt ni cikgu, tak sabar dah ni.. bg tarikh cpat ckgu.. plzzzz...
TUNGGU DULU..
TUNGGU DULU..
TUNGGU DULU..

===============
Maklumat Kursus
===============
Baca info ni btl2 ye..
Kursus sehari shj..
Tarikh : 5,6, 12,13, 19,20, 26,27 Novemberr 2016
Masa : 9.00 pagi hingga 4 ptg
Tempat : Azryma Food Training Centre (AFTC). PKP BATU 39, SABAK BERNAM, SELANGOR.

BERMINAT NAK JOIN ?

YA, SAYA BERMINAT NAK JOINN!!!
Rileks dulu..
Rileks...
Tenang2...

Nak bagi ilmu skit lagi..

Utk Kursus Sos Cili, kami akn ajr teori utk 7 lg resepi..

Utk Kursus Cili Giling, kami akn ajr 2 lg resepi plg power..
Nak tau resepi ape?

Kami buka pendaftaran sekarang!!!

==========================
NAK BAGI SPECIAL OFFER NI..
==========================

Suka nak bagitahu, seat tak banyak, CUMA 30 jer.. untuk
saya ulang ye 30 jer dan yang tak bestnya 10 dah ditempah, tinggal lagi 20 jer kosong..
MAK aih.. tak leh jadi.. nak daftar cmner?

TAPI SEBELUM TU..
NAK BAGI SPECIAL OFFER NI..

Yuran bagi setiap kursus
RM 1,190.00

Tapi...
Bagi 20 org terawal, saya nk bg special Offer..

Apa dia?

=========
Special Offer
=========

Diskaun 50% bagi yg mndaftar awal..

Anda cuma prlu bayar RM 595.00 shj..
Makanya msh tnggal 10 seat sja lagi sblm offer kmbali kpd hrga asal..

Saya nak..
Saya nak..
Saya nak..

Saya tau anda mmg serius nak.. Nak ilmu yg bakal mbuatkan produk jenama anda sndri meletup di pasaran..

Tapi..
Tapi..

Sempena bln Cuti Sekolah Yang nak datang ni. pas tu nak pakai banyak duit pulak sbb nak buka sekolah... saya berasa amat gembira dan tk salah rsanya klu sya bg ''OFFER BLN CUTI SEKOLAH''..

Nak tau ape dia..

Ambik kau...

Bagi 20 peserta trawal yg mndaftar utk klas bulan 11 ni sya bg special offer.. nak tau brapa..

Ye.. dpt kan offer special kami sbnyak RM 196.00.. dan offer ni sya akn tolak dlm yuran anda.. ha. ha..

Jadi
========
OFFER BLN CUTI SEKOLAH
========
Bagi 20 terawal yg mndftar yuran anda hnya RM 399.00 shj..

Ye hanya RM 399 untuk kursus yg brhrga ribuan ringgit..

CEPAT!!! Sya tknk anda ketinggalan.

Hnya yang serius shja blh pm kami..

Saya ulang..

Yg serius shj blh pm kami di

PM/whatsapp kami 012-6051159,

taip:
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!

PERHATIAN!!!
OFFER Akn ttup bila2 masa shingga kuota penuh..
Jd bertindak sekarang sblm kwan anda yg daftar dulu..

Niche: Pembekal Kicap Dan Sos | Kursus Dan Seminar | Pasar Basah
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.