Nak Jadi Egent Takaful? Exam Ibfim? Agent Renew Roadtax?
Remy 88 - Thu 17/May/2018 11:26am
Nak Jana Income lebih dengan mudah?

Jadi egent Takaful Roadtax kami tanpa ambil exam dari IBFIM..

Tak susah nak buat sale dengan Roadtax nih, berapa pengguna kenderaan kereta dan motosikal di malaysia nih? ramai kan? tapi tak payah target besar2 pun...

buat permulaan, Target Adik beradik dan saudara mara dulu, apabila dah pandai closing secara automatik customer yang akan cari anda. Roadtax dah mcm keperluan dah. orang mesti carik yang mudah dan cepat je sekarang nih.

Postage Percuma seluruh Malaysia.

Komisyen kita akan bahagi 2, sebagai contoh kereta myvi

kalau baru beli, mungkin NCD dia kosong lah..

dalam anggaran dalam RM1600 tak termasuk roadtax

So, komisyennya terus terang 10%

anda 5% saya 5%

tugas anda cari customer saja, kerja saya yang akan buat..

Win2 lah kan?

jika berminat, sila lah bertanya dahulu kepada saya langkah2nya..

tak ada yuran heh, free je...

INSURANS & CUKAI JALAN KENDERAAN TELAH TAMAT

❔❓❔

ANDA SIBUK TIADA MASA ⏳⌛

JANGAN RISAU MASALAH ANDA KAMI SELESAIKAN 💯 GERAN MASIH DI BANK KAMI BOLEH URUSKAN ✔
RENEW ROADTAX TANPA GERAN
👉 tanpa geran original
👉 tanpa perlu ke pejabat pos atau jpj
👉 polisi & roadtax dihantar terus ke rumah atau pejabat
🆓 harga boleh runding sampai JADI

Minat nak jadi egent roadtax reminder?

Komisyen mudah tambah pendapatan.

Link FB Page:

https://www.facebook.com/roadtaxremindermalaysia/

website:

https://roadtaxremindermal.wixsite.com/mysite

Instagram:

https://www.instagram.com/roadtaxremindermalaysia/

Youtube Channel:

https://www.youtube.com/channel/UCdHDvc_gtwMgBPa-sx41ERw

Blog:

https://roadtaxremindermalaysia.blogspot.my/

Direct Whatsapp:

http://www.wasap.my/+60196121511/roadtax

#roadtaxremindermalaysia #gelerikereta #stancekajang #stanceofficial#proton #perodua #renewroadtax #agenSah #aircondkereta#majalahkereta #otomania #stanceofutara #litarsepang #sic#motogpsepang #tunedkereta #jmsmotorsport #etiqatakaful#takafulmalaysia

Niche: Insurans Dan Takaful | Insurans Roadtax Kereta | Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Amira 287 - Thu 17/May/2018, 11:30am
    Part time atau full time?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.