Mohon Bantuan Bagaimana Saya Boleh Memasarkan Produk Saya ke Pasar Raya?
Ayumie Masli - Wed 6/Jun/2018 11:18am [Last Comment]
ASSALAMMUALAIKUM.

saya nak mnta tlong dan tunjuk ajar. bagaimana saya bleh memasarkan produk saya ke psar-pasar raya ye???
mohon sangat tunjuk ajar dan pertolongan smua.

tq.

Niche: Diskusi Bisnes
     
  1. Sha 77 - Sat 9/Jun/2018, 2:57am
    Kenapa nak masuk pasar raya? Rasanya pasar raya mempunyai requirement yang tertentu untuk meletakkan produk di tempat mereka. Boleh ke anda terima terma consigment?  
  2. Wahmarketings Com - Sat 16/Jun/2018, 8:17am
    pasaraya biasa ambil barang hutang.30-60-90 hari. pastu kalau barang LANGSUNG x laku esok sudah kena blacklist.kalau barang tu LAKU katalah hutang kita bagi 30hari belum tentu hari ke 31 diorang akan bayar. nak kena hari hari kejar hari hari call. part paling sakit. company bungkus.  
  3. Claire 7 - Tue 19/Jun/2018, 7:48am
    Ayumie, saya boleh tolong... whatsapp saya kat - 019-4902355, saya juga tengah buat bisnes Pusat Membeli-belah secara online, kemungkinan produk Ayumie juga boleh letak disini untuk dijual kerana kami ada 4 juta ahli di seluruh dunia, dan Ayumie boleh menguasai segala pasaran seluruh negara - Tanpa Modal, sepanjang hayat  
  4. Hijrah 6 - Tue 19/Jun/2018, 12:01pm
    Hubungi saya 012 3513407 sy sedang on supply pasaraya di kuantan  
  5. Muzayyan - Tue 19/Jun/2018, 2:22pm
    Saya nk suply ayam boleh ke  
  6. Hazwani 33 - Sat 23/Jun/2018, 4:12am
    Sy menyediakan servis proposal utk membuat pinjaman spt Mara, PUN, SME..

    Boleh call atau whatsapp sy Puan Hazwani 0175449923  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia