Mesin Melombong Duit (Bitcoin) + 60 10 355 3307
Ira 210 - Thu 23/Nov/2017 12:11pm
Apa itu *BITCOIN??*

*Jawapan* : Bitcoin adalah Duit. Duit tu adalah Matawang Digital atau CryptoCurrency.

*Soalan* : Kat mana boleh guna dan macamana cara untuk guna bitcoin tu?
*Jawapan* : Satu dunia boleh guna dan ada beberapa cara untuk dapatkannya seperti beli dengan mana-mana trader, melombong bitcoin, berniaga trading dan terima bitcoin sebagai payment method.

?withdraw kt ATM Maybank dah test
?withdraw kt ATM Arab Saudi dah test
?shopping kat Malaysia dah test
?shopping kat London, Paris, Seoul, Madinah, Mekah dah test
?bayar servis kereta kat Toyota dah test
?bayar hotel dah test
?bayar rawatan hospital pun dah test

Kesimpulannya Bitcoin boleh guna satu dunia la.... tak kisah orang tu keja atau tak, berniaga atau tak, belajar atau tak, muflis atau tak.... sapa-sapa pun boleh dapatkannya dan gunakannya.

KECAIRAN ke mana-mana matawang dalam dunia melalui ATM takde masalah langsung!

KEGUNAAN dan PENERIMAAN Bitcoin satu dunia pun boleh.

hubungi ?+60 10 355 3307?friq

Niche: Forex Malaysia | Diskusi Bisnes
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Dr Love - Thu 23/Nov/2017, 6:39pm
    Nak tanya betul kah dah boleh withdraw bitcoin di Maybank Malaysia?  
  2. Wahmarketings - Tue 28/Nov/2017, 12:43am
    Bank malaysia x support rasanya biasanya orang beli barang kt ebay atau amazon kemudian jual balik  
  3. Hafiz 1053 - Sat 2/Dec/2017, 2:05pm
    Boleh dengan menggunakan wallet Luno  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.