Menerima Tempahan Catering Area Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Kajang
D Rinie s Catering @ Marine Gemilang Enterprise - Fri 6/Oct/2017 1:54pm [Last Comment]
Kami sedia memberikan perhidmatan catering yg terbaik untuk apa jua majlis yg anda inginkan.
Kepuasan anda matlamat kami
Anda tempah kami sediakan
Harga makanan boleh bincang dan mengikut budget anda..

0176111604

Niche: Tempahan Katering
     
  1. Khairul Ikhwan Bin Ali - Wed 2/Dec/2015, 9:14am
    saya boleh supply roti jala. jika berminat blh call/whatsapp 017-250 7740  
  2. Wawa 128 - Wed 2/Dec/2015, 2:25pm
    Salam berminat untuk join venture dgn lovely aiskrim..JIka ada tempahan aiskrim melalui syrkt puan kita akn byr 10% drp pakej yg dipilih..Berminat boleh wasap 018-2993937  
  3. Along 148 - Fri 11/Mar/2016, 1:02pm
    Kami katering mini bajet.. sedia menerima tempahan Utk majlis harijadi, aqiqah pertunangan Dan jamuan2 lain..kami juga mengambil upah Utk memasak di majlis2 anda..hubungi/ wasap chef Nor Muhammad @ Along Utk pertanyaan 012-2541315 Fb Katering Mini Bajet  
  4. Semutapi 2 - Wed 30/Mar/2016, 5:17pm
    Tumpang iklan..
    Kami juga bole bantu anda mencari sebarang catering atau event.. call saya 0193277882 untuk sebutharga berpatutan..  
  5. Azahari Bin Sarun - Tue 12/Apr/2016, 12:21pm
    tumpang iklan
    kami menyediakan perkhidmatan
    pemasangan dan servis
    ducting dan exhaust fan ,kitchen hood untuk restaurant di seluruh malaysia


    boleh hubungi 0172242605 azahari
    website : http://yakfill.wix.com/amf-engineering  
  6. Eda 51 - Fri 22/Apr/2016, 7:52am
    kami juga menyediakan perkhidmatan katering untuk semua majlis yang anda inginkan. jika berminat boleh menghubungi/whatssap kami;

    : acik (0164828867/)
    : zura (0195073541)  
  7. Rose Haizan Md Shariff - Fri 22/Apr/2016, 3:14pm
    Kami Boleh Supply Masakan Patin Temerloh (Gulai Tempoyak, Pais, Stim Dan Asam Pedas Best Punyer). Kami Juga Boleh Supply Lain-Lain Masakan Kampung Selera Pantai Timur Termasuk Gulai Kawah Juga Best Punyer. Berminat Silalah Hubungi: roszenik@yahoo.com.my.  
  8. Lily 231 - Wed 27/Apr/2016, 2:49pm
    Kami (Butik pengantin) berminat untuk collaborate dengan servis catering.
    Sila whatsapp 017 6232372 Sirih Junjung Bridal untuk sebarang perbincangan :)  
  9. Mohd Faisal 8 - Sat 30/Apr/2016, 3:47am
    Tuan/ Puan yg dihormati,

    Perkara: Pramusaji/ Pelayan Majlis/ Pekerja Katering/ Penanggar/ Waiter/ Waitress/ Katering Krew

    - Menyediakan perkhidmatan satu kumpulan pramusaji lelaki dan wanita yang lengkap beruniform, berpengalaman, terlatih, cekap serta berdisplin.
    - Dikelolakan bersama seorang penyelia majlis bagi tugas pemantauan dan pembahagian kerja yang lebih bersistematik.
    - Bersedia menguruskan sebarang majlis perkahwinan, jamuan, majlis-majlis formal yang melibatkan VIP, VVIP dan tetamu kenamaan, hi-tea, majlis harijadi, rumah terbuka bagi perayaan dan lain-lain.
    - Kami bersedia untuk ke tempat anda dan menawarkan khidmat layanan bagi melancarkan majlis anda.
    - Sedia bekerjasama dengan pihak katering dan individu yang memerlukan perkhidmatan kami.
    - Misi kami dalam bidang ini adalah untuk membawa khidmat urusan servis dalam setiap majlis ke arah standard yang baru serta menawarkan khidmat setanding dengan tahap profesionalisme yang tinggi.
    - Pengalaman selama lebih dari 15 tahun dalam bidang ini, kami menjamin yang terbaik bagi kelancaran perjalanan majlis anda. Mempunyai wawasan dan inovasi tersendiri dan sentiasa mendapat respon yang positif daripada khalayak masyarakat.
    - Sekiranya berminat untuk sebarang perundingan khidmat profesional kami sila hubungi ke talian yang tertera. Terima kasih.

    Faisal
    HP No: 012-3081620
    FB Page: www.facebook.com/flyteamcateringcrew  
  10. Norfaztul Suria - Wed 4/May/2016, 4:17am
    salam..sambil katering tu..pe kata singgah la blog akak https://petuahamildanlangsing.blogspot.my..mcm2 tips ada dan akak sharing herba terbaik utk bantu pasangan yg belum dpt zuriat ..nk details wsap aje 011-16930576  
  11. Zul 847 - Wed 11/May/2016, 12:34pm
    salam tumpang iklan ya

    katering wedding-kanopy,dewan,garden style dll
    bermula dr rm6 sahaja..ada diskaun sehingga rm500!!!
    area : Kl,Selangor,Pahang,Melaka,Johor & negeri 9

    sila hubungi : 014-236 0960

    tq tuan tanah kedaun  
  12. Mohd Faris Bin Ashak - Wed 11/May/2016, 1:38pm
    salam tumpang iklan ya

    perkhidmatan nasi kukus @ bajet mengikut menu yg di tempah,kami akan masak yg terbaik untk merasaian kelainan masak kami,penghantaran mengikut KM,min30pax,kawasan
    -hululangat,bangi,kajang,cheras,dll
    nasikukusd'lui-0122294247  
  13. Azarul Aamk - Fri 27/May/2016, 3:41pm
    tuan/puan jika berminat utk JV dgn Dsumptuous Holdings?.kami boleh khidmat catering utk halal 5 star DIMSUM.

    Azarul 0145067901
    Dsumptuous holdings  
  14. Mohamed Sharif - Fri 17/Jun/2016, 7:12pm
    Salam, tumpang iklan Tempahan nasi briyani batu pahat hanya Rm10 bungkus kalau buffet Rm 17 3jenis lauk Ayam, Daging, Kambing ,Air ,Buah anda pasti berpuas hati pengalaman
    Selama 16 tahun dlm bidang catering & event Berdaftar dgn MOF untuk pertanyaan tel 0196600012 whatsap 011 52915553 instagram shariff mj  
  15. Zueraina - Tue 19/Jul/2016, 12:04pm
    untuk catering yang nak order kambing golek untuk sebarang majlis kahwin atau akikah,.untuk family day pun bleh.
    harga per ekor dan juga per pax..

    watsapp sya zue 012-632/8085  
  16. Azal - Mon 25/Jul/2016, 5:51pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bersyukur saya ke hadrat Allah kerana memberi saya satu lagi cabang perniagaan untuk di kongsi bersama. Kepada peniaga/pemborong di kawasan Putrajaya/Bangi/Banting yang memerlukan sayur-sayur segar seperti bayam hijau, bayam merah, kangkong dan sawi sila email saya azalezreen@gmail.com atau whatssapp saya di 019-2612122.  
  17. Along 148 - Wed 27/Jul/2016, 12:06pm
    Kami juga boleh membekalkan catering dr kecil hingga besar..insyaallah kamikn bg harga yg brpatutan call kami 012-2541315 chef along page fb kami Facebook.com/cheffalong  
  18. Shafika 17 - Thu 28/Jul/2016, 6:08am
    Kami juga ada menyediakn home cooking dan food delivery area seri kmbngn, bangi, putrajaya, kajang dan puchong dgn hrga yg sngt berpatutan.

    Blh hubungi 01137808255 untuk tmphn.  
  19. Aslam 14 - Thu 15/Sep/2016, 2:18pm
    assalamualaikum

    kami ada menyediakan perkhidmatan membuat cendol dan rojak untuk tempahan majlis2 kecil atau besar seperti majlis aqiqah,kahwin, kenduri dan majlis2 lain.

    berminat sila hubungi En.Aslam 0123460748  
  20. Mohamed Sharif - Mon 19/Sep/2016, 5:04pm
    Maaf tumpang iklan Asmk warga MC berminat
    dengan F&B Food court untuk disewa lokasi
    Tmn Tun Mall baru akan dibuka bln /10/16
    berminat boleh whatsap/tel. 011 52915553
    hantar nama company dan cadangan menu  
  21. Myeahass 2 - Thu 6/Oct/2016, 11:26pm
    as salam..mohon selit yer..tuan rumah..

    papamyas nasi arab kaw punye
    ayam atau kambing
    wassap utk info atau tempahan
    0193238326  
  22. Lisa 224 - Fri 7/Oct/2016, 3:28pm
    Klu nak ordr santan segar boleh call saya ye..harga paling murah rm4.50/kg

    Call / wsapp : 017-6844585  
  23. Zai Ham 4 - Thu 10/Nov/2016, 2:12pm
    Assalamualaikum tumpang lalu klu nak order tisu leh contact saya harga berpatutan in shaa allah bawah pada harga di kedai. call / whatsapp : 0193646265 - zai  
  24. Rusdi 14 - Thu 9/Feb/2017, 2:53am
    Khidmat lukis potret hitam putih classic
    Rm30 free postage
    Dan kerja2 mengecat rumah, dan lukis mural utk tadika atau taska..
    Fb@ cat rumah warna bina
    Wassap 01118772475  
  25. Zueraina - Thu 9/Feb/2017, 7:37pm
    untuk menu packing bgi semua majlis boleh hubungi saya....dewan pun ada untuk disewa.....
    0126328085  
  26. Yusuf 48 - Wed 22/Feb/2017, 2:44am
    salam..saya yusuf...berminat untuk order VITAGEN dengan stok fresh dari kilang dan dijual juga pada harga kilang??

    Nak buat stok dirumah untuk ank2...
    Sebagai minuman sampingan kepada tetamu2 majlis...
    Nak hadiahkan sebagai buah tangan kepad saudara-mara, keluarga atau jiran2
    Nak buat door gift utk majlis2 pun boleh gantikan air kotak n air mineral tu kan..

    Boleh sgt... Meh PM/wasap sy untuk order...lagi banyak awak order, lagi murah harga kita bagi..in shaa Allah..

    Terdapat 3 jenis VITAGEN..

    🎀VITAGEN BIASA
    >PERISA LB (ORIGINAL)
    >PERISA ORANGE
    >PERISA GRAPE
    >PERISA APPLE
    >CAMPURAN

    🎀VITAGEN LESS SUGAR
    >PERISA LB(ORIGINAL)
    >PERISA ORANGE
    >PERISA GRAPE
    >CAMPURAN

    🎀VITAGEN COLLEGAN LESS SUGAR
    1 PERISA SAHAJA >LB(ORIGINAL)


    Berminat boleh PM/WhatsApp saya 012-6372742  
  27. Keladi - Fri 17/Mar/2017, 11:08am
    Pakcu sedang mencari Mencari 100 DS Perlashine, korang berpeluang mempelajari ilmu zero kos marketing bernilai RM 999.00 + personal Branding di sosial Media. Please Whasapp Pakcu Taw. 0182838810  
  28. Aishah 361 - Fri 17/Mar/2017, 12:06pm
    asskum semua..sape2 nak caro pembekal kuih muih boleh coll aishah 011-25761310 kl..pantai dalam ..pj..  
  29. Nazmi 13 - Tue 4/Apr/2017, 7:21am
    pekej pa system murah termasuk dj dan karaoke...Rm250 sekitar kl dan selangor...0123670121/0361507121 dj naz  
  30. Muhamad Fazli Bin Mahat - Sat 8/Apr/2017, 9:17pm
    Tumpang iklan.
    KATERING CITARASA BONDA ada menyediakan katering makanan untuk majlis sederhana.
    Website kami : kateringcitarasabonda.webs.com  
  31. Mz Cafe Catering - Wed 12/Apr/2017, 11:54am
    AsSalamualaikum
    Tumpang iklan.
    Kami dari MZ Cafe & Catering ada menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis spt Majlis perkahwinan, majlis pertunangan, majlis aqiqah, majlis hari jadi dan majlis2 korporat seperti annual dinner, majlis penganugerahan dan sebagainya.
    Kami juga mempunyai kemudahan dewan yang sangat luas, boleh memuatkan lebih 1000 org per entry. Surau, tandas, tempat persalinan pengantin dan kawasan parkir yang luas juga terdapat di kawasan dewan kami.
    Selain itu, kami menawarkan pakej perkahwinan lengkap, serendah Rm 16.80/pax disertai dengan gift yang sangat menarik.
    Pakej lengkap kami termasuk:-
    - Menu utama
    - set hidangan pengantin
    - pelamin & andaman
    - Make-up & busana
    - Peralatan dewan/ kanopi
    - tea corner
    - kelengkapan majlis
    Berminat @ ingin membuat tempahan boleh hubungi @ wassap 014-3180070 (Pn. Fatimah)
    Terima kasih bg tumpang iklan.
    Semoga murah rezki kita semua.  
  32. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 27/Sep/2017, 8:39pm
    Kami pembekal sate dan kambing golek
    Harga vendor utk pengusaha katering
    Sate 60sen
    Kambing golek rm900
    Kambing golek aqiqah rm1200
    Lihat pages kami di bss sate
    Whtssap utk detail lain
    0126091741  
  33. Muslimah 11 - Thu 28/Sep/2017, 12:07am
    Tumpang iklan.
    Assalamualaikum
    Al-Hifz Caterres ada menyediakan katering makanan Aroma Asli Menu masakan salai seperti Daging salai lemak Cili Api, Otai salai lemak Cili Api, puyuh salai lemak Cili Api, ikan salai lemak Cili Api dan masakan lain...untuk semua majlis- majlis rasmi dan majlis sederhana.
    Sila hbgi / whatsapp
    +6017 3605900 / 010-7742029  
  34. Tuan Idham - Thu 28/Sep/2017, 10:55am
    Hai saya tuan idham.
    Pengeluar/ pengedar perfume borong wangian antarabangsa.
    Boleh wassap 0112811575 Admin wanita.
    agen stokis dijemput yer..  
  35. Muhamad Fazli Bin Mahat - Mon 2/Oct/2017, 8:58am
    *KATERING CITARASA BONDA*
    Menyediakan khidmat katering makanan & penghantaran makanan utk semua majlis kecil & besar. Menu mengikut pakej disediakan @ pilihan anda sendiri.. Khas utk warga KL, S'gor & Putrajaya.
    Website : kateringcitarasabonda.webs.com  
  36. Hafiz 1259 - Mon 16/Oct/2017, 2:31pm
    Hi semua warga majalah.. Saya pengeluar dodol buatan orang kg.. Sesuai dijadikan makanan keluarga majlis perkahwinan dll. Utk agent2 ketering nak dapatkan tester atau tempahan sila email ke hfzapz@gmail.com.my atau tel 0133463076  
  37. Nur Amiera 2 - Thu 19/Oct/2017, 4:56pm
    kalau mencari makanan ringan, kami ada buat roti bakar menggunakan roti bantal..
    berminat wasap 0132376410 :)  
Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.