Mencari Teman/Geng Travel
Cik Wawa 44 - Thu 12/Oct/2017 9:05am [Last Comment]
Salam..saya wawa..de sape2 suka travel tak tapi xde geng..sye tgah mencri teman/geng untuk travel..tempat nanti kita bincang dan plan sama2..sambil2 tu boleh tambah kenalan😉..kalau boleh xnak la yg cerewet sbb saya nk jalan2 ikot kemampuan...nk yang boleh bawa berbincang n senang bergaul..klau boleh nak yang gegirl..lelaki pon akan dipertimbangkan..bole letak email & no telefon di bawah..😉

Niche: Pakej Pelancongan
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Rizqi 3 - Thu 12/Oct/2017, 9:55am
    0189096495  
  2. Sukaniaga 4 - Thu 12/Oct/2017, 9:34pm
    hjh siti 0136131900  
  3. Nasriq 3 - Fri 13/Oct/2017, 11:40am
    010-8232584  
  4. Azmee 11 - Sat 14/Oct/2017, 7:10am
    Azzami888@gmail.com
    0163474706  
  5. Hanafi 3 - Sat 14/Oct/2017, 1:12pm
    Guangzhou bulan 11 nak? Lelaki. 0193033511  
  6. Ms Dila 3 - Sun 15/Oct/2017, 3:43am
    0182685350  
  7. Iz88 - Sun 15/Oct/2017, 6:32am
    0193831220  
  8. Zulkifli 14 - Sun 15/Oct/2017, 12:04pm
    Berminat cri geng..x de Kawan utk backpacker...0134928368  
  9. Musni - Mon 16/Oct/2017, 8:19am
    umaralfarouk@gmail.com
    01112562899  
  10. Rahmah Rahim - Mon 16/Oct/2017, 12:52pm
    Assalamualaikum.kpd yg nak cari kawan utk travel secara backpacking masuk je fb backpacker buddies malaysia.kat situ bukan setakat blh cari kawan,semua info ada.trm ksh.  
  11. Rosneh Binti Sik - Wed 18/Oct/2017, 2:01pm
    Assalammualaikum
    Team kami ada kekosongan tiga org
    Trip g perth mac tahun depan
    Kos rm2250.00  
  12. Cik Mai Marang - Fri 20/Oct/2017, 9:04pm
    Salam
    Mari bercuti ke Pulau Kapas Marang Terengganu serendah RM132.00 per pax .Harga termasuk penginapan di Hotel Seri Malaysia Marang, breakfast, boat fees -day trip ke pulau. Boleh buat 1 group dan plan aktiviti.
    hubungi kami 09-6182889.  
  13. Marie Korea - Sun 22/Oct/2017, 6:23pm
    Hi and Salam,

    Berminat nak melancong sambil bekerja, jom like page FB Berita melancong sambil bekerja boleh nantikan update terbaru!  
  14. Hatta 7 - Mon 23/Oct/2017, 12:38pm
    Anda ingin bercuti dimana-mana di Malaysia tetapi mahukan kos penginapan yang rendah?
    Hubungi saya utk dptkan voucher penginapan di mana2 hotel yg terpilih diseluruh Malaysia.
    Cepat sebelum terlambat, voucher penginapan adalah terhad dan hanya bernilai RM39.90 shj...
    Whatsapp/call : 0183915368  
  15. Ady 154 - Thu 26/Oct/2017, 4:59pm
    Bagus2.... Plan yg terdekat ke mana? Bg email boleh ke...? Team kita orang akan ke segamat (bekok ) pada 29/10/17  
  16. Sukaniaga 4 - Mon 30/Oct/2017, 4:51pm
    saya pun berminat........umrah dis 2017.......jom join saya ....sukaniaga58@yahoo.com  
  17. Sue 737 - Wed 1/Nov/2017, 11:43am
    cik wawa 44
    suraya : ssham2508@gmail.com..0182714179  
  18. Haslina 3 2 - Thu 2/Nov/2017, 12:59pm
    BAYAR RM 100 JE SEUMUR HIDUP..........UNTUK SEORANG...
    PROMOTE 5 ORANG SAJA...letak le nama ahli keluarga pun cukup anak beranak sedara mara ke...
    APA TUUU....MAI DENGAR NAK CITER...

    MYLIFESTYLE100 > POWER OF 5
    APA ITU POWER OF 5

    ianya bermaksud .1 bawa 5.dan Gandaan 5 berlaku.
    setiap org perlu jaga, latih ,bawa ka preview supaya mereka faham dan mereka juga akan bawa 5,,,jika setiap org lakukan benda yang sama ; gandaan power of 5 akan berlaku dan setiap org akan capai kejayaan level by level seperti program sistem yg disediakan .
    dalam mylifestyle100 . setiap org perlu perkenalkan 1 org setiap bulan ,dan diwajibkan ada 5 akaun yang dibawa dalam 5 bulan ,,,jika bulan pertama hanya 1 akaun dibawa masuk ..bulan2 berikut tak ada ,baki empat lagi perlu cukupkan dibulan ke lima dari tarikh mereka menyertai...jika tak boleh bawa 5 dalam masa 5 bulan ..akaun kita akan dibatalkan .
    tujuannya supaya .tak ada level yg tak lengkap dan setiap org akan berjaya..
    lagi mudah jika setiap org sertai 6 akaun terus , join 1 + 5 dibawah ..apa yang kita dapat :
    kelayakan ka Pangkor 4 hari 2 malam
    PA insurance
    Dapat buktikan betapa hebatnya percutian MYLS100 Free
    Bonus Level (jika ada help program loan boleh ditolak) RM300
    Level 1: 5 orang join RM100 (Boleh atas nama sendiri atau keluarga) Bonus 150 + 150 =300 .layak ka Pangkor Free & PA insurance.
    Level 2 : 5x5 = 25 ,(tidak dibenarkan kemasukan nama sendiri) Bonus RM 25X30= RM750 (Tolak help loan) Dapat travel free ka Langkawi
    Level 3 : 25x 5 =125 (level ini dibenarkan kemasukan nama sendiri) Bonus 125x30= RM3,750 Auto wd ka bank.,Dapat Travel Free ka Krabi
    Level 4 : 125x5 = 625 (Tidak dibenarkan kemasukan nama sendiri) Bonus : 625x5 = RM18,750 Auto wd ka bank ,Dapat travel free ka Sabah
    Level 5: 625x5 = 3,125 (dibenarkan join balik atas nama sendiri.) Bonus: 3,125x30 = RM93,750 .Auto wd ka bank ,Dapat Travel Free ka Australia @ Umrah @ India @ Philipin
    Bonus level hanya 5 level sahaja ..bila dah lengkap level 5 kompeni akan re entry lagi dan lagi.

    wasap - 0166422040  
  19. Nordi 4 - Tue 21/Nov/2017, 7:12pm
    Sepa yg berminat jdi agent plcngan di sabah Sila whatsapp 0178119987  
  20. Ahmad 161 - Sat 25/Nov/2017, 11:40pm
    nk ke perth? hubungi sy +61431315529  
  21. Mohamad Faiz 21 - Tue 28/Nov/2017, 5:24pm
    Lelaki 01117937904  
  22. Puteri 193 - Sun 3/Dec/2017, 1:38am
    0122547678  
  23. Azimah Zimah - Thu 14/Dec/2017, 2:20pm
    0196260486 perempuan  
  24. Azimah Zimah - Thu 14/Dec/2017, 2:21pm
    0196160486 yg n  
  25. Hafizdanial - Thu 14/Dec/2017, 2:41pm
    jom buat kutu travel....email hafizdanial@gmail.com bincang2  
  26. Pohon Hijau 3 - Tue 16/Jan/2018, 12:14am
    boleh whatsapp saya 019-5253987
    (dzul)  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.