Mencari Teman/Geng Travel
Cik Wawa 44 - Thu 12/Oct/2017 9:05am [Last Comment]
Salam..saya wawa..de sape2 suka travel tak tapi xde geng..sye tgah mencri teman/geng untuk travel..tempat nanti kita bincang dan plan sama2..sambil2 tu boleh tambah kenalan😉..kalau boleh xnak la yg cerewet sbb saya nk jalan2 ikot kemampuan...nk yang boleh bawa berbincang n senang bergaul..klau boleh nak yang gegirl..lelaki pon akan dipertimbangkan..bole letak email & no telefon di bawah..😉

Niche: Pakej Pelancongan
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

(Percuma) Kursus Bina Website
17 Oktober 2017 - DPMM Putrajaya
     
  1. Rizqi 3 - Thu 12/Oct/2017, 9:55am
    0189096495  
  2. Sukaniaga 4 - Thu 12/Oct/2017, 9:34pm
    hjh siti 0136131900  
  3. Nasriq 3 - Fri 13/Oct/2017, 11:40am
    010-8232584  
  4. Azmee 11 - Sat 14/Oct/2017, 7:10am
    Azzami888@gmail.com
    0163474706  
  5. Hanafi 3 - Sat 14/Oct/2017, 1:12pm
    Guangzhou bulan 11 nak? Lelaki. 0193033511  
  6. Ms Dila 3 - Sun 15/Oct/2017, 3:43am
    0182685350  
  7. Iz88 - Sun 15/Oct/2017, 6:32am
    0193831220  
  8. Zulkifli 14 - Sun 15/Oct/2017, 12:04pm
    Berminat cri geng..x de Kawan utk backpacker...0134928368  
  9. Musni - Mon 16/Oct/2017, 8:19am
    umaralfarouk@gmail.com
    01112562899  
  10. Rahmah Rahim - Mon 16/Oct/2017, 12:52pm
    Assalamualaikum.kpd yg nak cari kawan utk travel secara backpacking masuk je fb backpacker buddies malaysia.kat situ bukan setakat blh cari kawan,semua info ada.trm ksh.  
  11. Rosneh Binti Sik - Wed 18/Oct/2017, 2:01pm
    Assalammualaikum
    Team kami ada kekosongan tiga org
    Trip g perth mac tahun depan
    Kos rm2250.00  
  12. Cik Mai Marang - Fri 20/Oct/2017, 9:04pm
    Salam
    Mari bercuti ke Pulau Kapas Marang Terengganu serendah RM132.00 per pax .Harga termasuk penginapan di Hotel Seri Malaysia Marang, breakfast, boat fees -day trip ke pulau. Boleh buat 1 group dan plan aktiviti.
    hubungi kami 09-6182889.  
  13. Marie Korea - Sun 22/Oct/2017, 6:23pm
    Hi and Salam,

    Berminat nak melancong sambil bekerja, jom like page FB Berita melancong sambil bekerja boleh nantikan update terbaru!  
  14. Hatta 7 - Mon 23/Oct/2017, 12:38pm
    Anda ingin bercuti dimana-mana di Malaysia tetapi mahukan kos penginapan yang rendah?
    Hubungi saya utk dptkan voucher penginapan di mana2 hotel yg terpilih diseluruh Malaysia.
    Cepat sebelum terlambat, voucher penginapan adalah terhad dan hanya bernilai RM39.90 shj...
    Whatsapp/call : 0183915368  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Produk Digital : Jombiz! Mail Marketing + Autoresponder
Price: RM 150.00
Pondok Mini Dari Kayu Meranti Seperti Didalam Gambar.
Price: RM 1200.00
Set Gelora Asmara
Price: RM 120.00
SUSU KAMBING OAT ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 40.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
BB Plus
Price: RM 216.00
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Price: RM 40.00
Imaan Jardin Foundation
Price: RM 79.90
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00
Kryolan Supra Foundation Kod 2W
Price: RM 13.90
Day Cream - OEM
Price: RM 25.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
3-Seater Link Chair
Price: RM 1100.00
Template Rancangan Perniagaan
Price: RM 30.00