Mencari Tapak untuk Vending/Kiddie (Sharing Profit Based)
Azman 742 - Mon 4/Dec/2017 11:56am
Salam warga majalah,

Saya mencari tapak bagi Kiddie Ride (Mesin mainan bagi kanak2), macam dekat mall yang masuk token. Nak tengok gambar mesin boleh whatapp saya.

Sewa kira senang je. Profit sharing. Di mana untung kita bahagi dua. Mesin dan maintenance mesin saya tanggung. Cuma sediakan tapak kecil sahaja untuk mesin. Anggaran 1X1.5 meter saiz mesin.

Lokasi yang diperlukan area Selangor sahaja. Negeri berdekatan Selangor seperti Seremban / Melaka boleh dipertimbangkan sebab mesin ni jarang problem melainkan vandelisme. Saya masih boleh uruskan.

Kepada owner2 boleh contact saya, tuan/puan tak perlu jaga mesin, saya akan uruskan. Untung saya akan masuk bulan2 / setiap kali collection dibuat.

Kepada individu / agen yang boleh carikan tapak atau mempunyai kenalan juga boleh hubungi saya.

Lokasi yang sesuai biasanya:
- Dobi Layan Diri (24 jam)
- Kedai runcit
- Mall / Pasaraya
- Lain2 yang bersesuaian

Kerjasama tuan / puan amatlah dihargai.

Terima Kasih.

Hubungi Faiq:
0129007145

Niche: Vending Machine | Pengedar Permainan Kanak2 | Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.