Mencari Tapak Karnival (Jun 2010)
Siti Hafizah - Sun 9/May/2010 1:39am [Last Comment]
askum..........ade sesapa tau x mn2 karnival atau expo yang akan berlansung pd bln jun nanti kalau boleh luar selaangor atau kl. tq

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Mak Jah Closet - Sun 9/May/2010, 5:10pm
    kalo ade contact mak jah juga

    email : admin@makjahcloset.com
    sms : 0196006762

    mak jah jual dress, tshirt, blouse up to XXL size.., selain tuh, mak jah jual tanaman, set hidroponik....  
  2. Faizol - Mon 10/May/2010, 9:50am
    Saya juga kalau ada karnival2 khususnya di kawasan JB pls.. email kat saya z.faizol@yahoo.com  
  3. Maya 6 - Mon 10/May/2010, 12:03pm
    Hai, klu ade untuk dalam selangor dan kl tolong hubungi saya skali ye izammaya@yahoo.com  
  4. Zayana Ms - Mon 10/May/2010, 6:13pm
    ni ada satu event kt plaza alam sentral shah alam on 4/6-13/6/10(10 hari)

    sewa:rm190/day
    size: 10x10
    event: home sweet home fair
    brgn: brgn umah spt cadar,langsir,comfoter,wall paper,decorative wall paper,perhiasan seramaik,steel n seumpamanya......
    (pakaian,mknan tidak dibenarkan)

    berminat email yana7707@yahoo.com  
  5. Julia 6 - Tue 11/May/2010, 5:45pm
    De booth ditawarkan sempena sukan malaysia or sukma yg akn berlgsg pd 1hb jun - 30 hb jun 10.. Sebarang info leh kol saya.. 0177005979 julia  
  6. Roslinda Binti Yaakob - Wed 12/May/2010, 2:19pm
    Roslinda
    saya ingin tahu juga
    ndaa_955@yahoo.com  
  7. Nana 13 - Thu 13/May/2010, 10:21pm
    salam. hafizah ada x aksesori utk kasut crocs? klu ada sy nk beli borong. ini email saya nurulhashim@yahoo.com  
  8. Siti Hafizah - Fri 14/May/2010, 1:02pm
    buat masa skrg ada jibbitz jer hr tu ader bekas handfon tp skrg dah xde stok.  
  9. Waniescollection - Mon 17/May/2010, 4:12pm
    sy pn nak tahu jugak..

    waniescollection@gmail.com  
  10. Siti Hafizah - Tue 18/May/2010, 12:03pm
    ada karnival road tour 1malaysia di dataran teluk kemang. khemah 20 x 20 cuma rm1000. tempat terhad yang berminatblh hubungi sy di 017 3804656  
  11. Erin 5 - Wed 19/May/2010, 5:56pm
    klu ader sebarang karnival @ ekspo kat memana leh email saya:
    ziana_820118@yahoo.com  
  12. Fara 13 - Wed 19/May/2010, 10:01pm
    saya pon berminat... sy jual dress, hijab, accesories etc..  
  13. Alin 2 - Tue 1/Jun/2010, 1:47pm
    saya pun nak kalau ada event apap area kl dan selangor.
    Pls email atau sms sy yer.
    adhz_permata@yahoo.com
    012-9762351  
  14. Rosli Yahya - Sun 13/Jun/2010, 11:13pm
    kami sedang baut karnival port dickson di dataran sri kemang..berminat untuk tapak jualan 20x20 rm2,000...tiga ada konserta pancaindera mingguan malaysia dan macm-am2 lagi..rosli 012-2846811  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.