Mencari Rakan Kongsi Niaga Kedai Makan di Cameron Highlands Lubuk Duit
Nurul Idayu 4 - Tue 11/Sep/2018 11:38am
Assalammualaikum,

Saya sedang mencari rakan kongsi niaga untuk perniagaan kedai makan. Pekerja telah sedia ada untuk menguruskan kedai makan.

Anggaran modal permulaan RM250k (membeli perniagaan telah sedia ada lesen majlis & tukar nama kedai baru). Anggaran untung bersih sebulan RM3K hingga RM10k

Cameron Highlands merupakan kawasan pelancongan dan berbaloi untuk pelaburan perniagaan terutama makanan masakan melayu Islam.

Saya mempunyai pengalaman dalam bidang pengurusan kedai makan. Memiliki Diploma Dalam Pemasaran. Mempunyai pekerjaan tetap dan berpencen serta masih menuntut ilmu dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Awam.

Kepada mana-mana hamba Allah yang berminat dan ingin menjadi sebahagian rakan kongsi boleh hubungi saya 016-5696531 (Ida).

Besarlah harapan saya sekiranya tuan/puan dapat bersama-sama mencapai apa yang saya impikan.

Semoga ada pembaca yang sudi untuk membuat pelaburan perniagaan kedai makan bersama saya.
Terima kasih majalah.com

Niche: Bisnes Restoran | Mencari Pelabur
     
  1. Nurul Idayu 4 - Thu 25/Apr/2019, 5:32pm
    Iklan Tutup -CLOSED-  
  2. Nurul Idayu 4 - Fri 31/May/2019, 3:04pm
    topic closed  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)