Mencari Premis Consignment nak Letak Lasagna N Macaroni Cheese
Mokcikvillage - Mon 16/Apr/2018 10:30am
Hai semua peniaga budiman dan pembaca prihatin !
Mokcik sedang cari tempat mcm kedai, koop , café, warung, kantin, stesen minyak, 7e , opis dan lain-lain yang sudi beri mokcik peluang letak makanan.
Mokcik buat home made LASAGNA dan MAC n CHEESE siap pack.
Terima Kasih bebanyak jika ada yang sudi beri mokcik peluang niaga.
Mokcik nih dah tua dah tak kerja jadi niaga dari rumah jer kecil-kecilan.
Kalau ada yang nak tempah makanan nih utk majlis pon boleh.
Nak tempah untuk lunch box pon boleh tapi minima 5 pax ye sbb kalau satu je penat mokcik buat n nak gi hantar.
Mokcik boleh hantar consignment area Shah Alam Subang TTDI Kota Damansara Kelana Jaya dan sekitar. Kalau jauh sangat mokcik tak pandai nak bawak keter.
Peniaga budiman boleh mesej 0173726782 wassap mokcik ye.
Semoga anda semua dimurahkan rezeki !

Niche: Program Consignment | Bisnes Western Food
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.