Mencari Perniagaan Dirumah
Ikazpv - Mon 9/Oct/2017 3:01pm [Last Comment]
Salam....

Siapa dapat membantu saya untuk membuka perniagaan dirumah dengan kos yang murah dan mudah serta bebaloi...

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Salwa 90 - Mon 9/Oct/2017, 3:39pm
    whatsapp akak 0105038600  
  2. Bieyanie - Mon 9/Oct/2017, 3:48pm
    Hi….
    kami menjemput anda menyertai kami untuk menjana pendapatan sampingan. Anda tak perlu menjual, tak perlu tanggung risiko. Anda cuma perlu mendaftar secara PERCUMA dengan click link yg diberi (kalau tak boleh click sila copypaste link), tak sampai 5 minit pun untuk mendaftar, lepas tu boleh terus kerja ikut kesesuaian masa anda.

    http://huleredrhaxy.trade/5321587896153/

    Anda takkan rugi sedikit pun sebab daftar percuma, yg anda rugi adalah jika membiarkan peluang ini begitu saja.

    Selamat Mencuba  
  3. Aswart - Mon 9/Oct/2017, 5:05pm
    https://2captcha.com?from=4543581 . yang ni pon leh try,keje ngan google. klu dah lame2, sejam leh dapat 1 usd.  
  4. Fida Golden Pure - Mon 9/Oct/2017, 5:23pm
    Salam 1Malaysia Semua.

    Saya Fida daripada ''Fida Golden Pure'' Ingin mengajak anda semua untuk join KUTU EMAS.

    Serendah RM50 shgga la seterusnya.
    Emas 916. Pelbagai koleksi, pelbagai rekabentuk.
    Open kutu secara mingguan dan bulanan.
    Stp group 5orang ke 10orang.
    Memang berbaloi.
    Jaminan masa hadapan kita sbg pelaburan dan dalam masa yang sama mampu mengekalkan aset simpanan kita.

    Untuk Pertanyaan seterusnya boleh direct PM saya d email atau melalui whatsapp.

    Untuk melihat koleksi2 emas916 yang ada.
    meimeicantik111@gmail.com  
  5. Ibu Saffron - Mon 9/Oct/2017, 7:35pm
    Hi, whatssap sis 019 231 9917
    Modal PERCUMA terhad 50 org shj  
  6. Nasrul 68 - Mon 9/Oct/2017, 8:37pm
    berniaga perfume dari rumah
    mudah untung cepat ala dxandra
    tak perlu modal, buat secara dropshipping  
  7. Ali Saad - Mon 9/Oct/2017, 9:14pm
    wasalam. nak cuba buat bisnes simkad tone excel (tune talk). modal sekali cuma dalam 100 tapi income dapat seumur hidup. nak tau boleh whatsapp saya 0176462435.  
  8. Mohd Hasbullah Husain - Mon 9/Oct/2017, 10:27pm
    http://ms.bitclub.network/ambo8471
    http://www.lombongbitclub.com/  
  9. Nor 58 - Tue 10/Oct/2017, 9:28am
    Berminat untuk memulakan perniagaan sate kebab akmal dengan modal permulaan serendah RM200 blh wasap akak ye 0183904033  
  10. Hidayah 408 - Tue 10/Oct/2017, 11:14am
    Assalam. Saya agent Shampoo Santan MYHOMELAB. Berminat untuk berniaga dengan modal RM240 (10botol) boleh wassap sy 01113313868  
  11. Fikry 7 - Tue 10/Oct/2017, 1:15pm
    Saya ada kerja yang buat part time boleh, full time pun boleh.... Tak payah keluar modal apapun... Boleh dibuat online atau offline ikut suka... Jangan risau mlm ke APA ke... Memang bukan. 100% perniagaan jual beli. Boleh WhatsApp Saya until maklumat lanjut. Jangan risau, nak buat bisnesnipun x kena bayar, apatah lagi kalau sekadar nak Tanya je... WhatsApp Saya --> 0139636288  
  12. Ezri 4 - Tue 10/Oct/2017, 2:15pm
    Ikazpv..SALAM PELUANG MEMBUAT PERNIAGAAN AFFILIATE MARKETING SEPERTI JACK MA(CEO ALIBABA)..NAK TAHU LEBIH LANJUT BOLEH WHATSAPP DI NOMBOR 0103665687(EZRI)  
  13. Amy1729 - Tue 10/Oct/2017, 3:10pm
    berminat join drpship/belian borong coffee booster boleh wassap 0182404129  
  14. Nazzatulhamidon - Tue 10/Oct/2017, 3:38pm
    bermodalkan rm450
    saya boleh bantu dapat kan 4 angka dalam sebulan
    gambar produk testimoni semua disediakan
    semua diajar hanya perlu post di wall fb je

    JOM PM & WHATSAPP 😍
    016-2895055
    016-2895055
    016-2895055  
  15. Che Khussain Ahmad - Wed 11/Oct/2017, 4:39pm
    APA ITU AFFILIATE?
    ..Mari saya terangkan

    Affiliate ialah salah satu program dimana kita mendaftar menjadi agen promoter produk tak kira ia produk digital atau fizikal, sekiranya ada jualan terhasil kita akan dibayar komisen

    Mendaftar sebagai agen affiliate ini hanyalah 100% percuma

    Ini Kebaikan menjadi seorang ''Affiliate Marketer'' anda tidak perlu
    Anda Tidak Perlu Simpan Stok
    Anda Tidak Perlu Hantar Barang
    Anda Tidak Perlu Jaga Support
    Anda Cuma Perlu Promosi ''LINK AFFILIATE'' Dengan Cara Yang Betul Sahaja.. klick untuk sambung baca ...
    https://fgm.onpay.my/order/form/fpa_1/bizon  
  16. Lemora - Wed 11/Oct/2017, 11:34pm
    Saya boleh bantu. Saya boleh kongsi idea. Ann 016-2635437  
  17. Hazmanb 2 - Thu 12/Oct/2017, 9:03am
    Salam warga majalah, saya nak minta idea sahabat sekelian saya ada Tanah di kampong ,saya tak tahu nak buat apa tanah tersebut memandangkan modal pun tidak ada,saya ingin mencari funder yang betul2 serius pm saya, jika ada funder berminat untuk jv apa2 projek yang boleh mendapatkan hasil 0173882934  
  18. Beauty Donut - Thu 12/Oct/2017, 4:20pm
    whatapp saya 0143343504 ,saya bekalkan semua modul perniagaan .
    hanya perlukan minat ,yakin & usaha .  
  19. Nooraini 25 - Thu 12/Oct/2017, 7:02pm
    whsap 0133334505  
  20. Aiennassir - Fri 13/Oct/2017, 2:46pm
    Btw sesiapa yg nk join share booth usim nilai
    23-26oktober

    Bole pm 0194094940

    Terbuka utk pakaian muslimah/pinbrooch or sesuai utk student  
  21. Aspirasi - Fri 13/Oct/2017, 5:26pm
    Kami sediakan pakej menjual pati minyak wangi, puan boleh buat jenama syarikat sendiri utk promosi dan perniagaan ini amat mudah, mudah, profit tinggi, senang promote, tidak busuk, disukai semua golongan dan lain-lain. Sila layari http://www.perfumeshop.com.my/  
  22. Master Churros - Fri 13/Oct/2017, 8:33pm
    Jika berminat menjadi ushawan churros.. Hubungi kami.. 011-39488050.. Pakej lengkap termasuk mesin dan bahan mentah.. Keuntungan melebihi 200% dari modal.. Sng dijual dan kurang persaingan.  
  23. Farah Waheda Abd Wahid - Fri 13/Oct/2017, 11:57pm
    Salam, saya Leader Shampoo Santan My Home Lab, saya sedang mencari ejen untuk saya bantu jana pendapatan tambahan dengan modal yang rendah tapi dapat untung yang tinggi.

    Shampoo adalah barang keperluan dan senang di jual. Repeat order yg sangat tinggi setiap hari.

    Keuntungan RM11 untuk setiap botol.

    Whatsapp saya di 019 3060012  
  24. Yusri 32 - Sun 15/Oct/2017, 9:37am
    Salam. Berminat untuk menjadi promoter online secara separuh / sepenuh masa? Kerja ikut masa sendiri di tempat anda sendiri. Tugas promoter online hanya promosikan laman web. Produk diuruskan dan follow up dibuat oleh sistem. Bayaran 3 kali sebulan dan dimasukkan terus dalam akaun bank. Boleh dimulakan dengan segera. Kunjungi dan daftar sekarang di https://bit.ly/mudahonline1  
  25. Tam 24 - Mon 16/Oct/2017, 9:28am
    Jom sertai kami sebagai ahli pampers..jenama terhangat dipasaran.mudah dijual kerana ramai yang menggunakannya.jadi ahli pertama dikawasan anda.keuntungan RM100 seminggu...bekalan disediakan..
    WhatsApp: 012-6397618  
  26. Ejay Faidzal - Mon 16/Oct/2017, 12:13pm
    jual takoyaki whats app saya 0126457477  
  27. Lemora - Mon 16/Oct/2017, 10:42pm
    Saya sedang mencari orang yang berpengalaman di dalam bidang sales untuk lead sales team saya. Ada basic dan commission. Berminat, wassap 012-2065437  
  28. Team Bisnes Ads Beauty - Tue 17/Oct/2017, 11:56am
    Peluang Bisnes Modal Kecil Tanpa Risiko

    ✔️Mencari bisnes online yang boleh dipercayai?
    ✔️Masa flexibel
    ✔️Training diberikan percuma
    ✔️Income lumayan
    ✔️Reward, insentif dan lucky draw
    ✔️Sokongan & Bantuan yang real

    Untuk tahu lebih lanjut click -> http://www.vitamin.adsbeauty.my/join-team-bisnes

    .
    .  
  29. Sufizz - Wed 18/Oct/2017, 2:15pm
    Mindtech anak syarikat Sasbadi Holdings Berhad

    Online&offline study portal utk UPSR, PT3 dan SPM.

    Peluang jana pendapatan tinggi pada modal rendah. Distributor agent seluruh negeri diperlukan.

    Hubungi Safia 011-10380910  
  30. Asyraf Zulfikri - Wed 18/Oct/2017, 4:15pm
    KETAHUI RAHSIA BUAT DUIT SEBANYAK 5 ANGKA SEBULAN DARI RUMAH DENGAN BISNES BORONG CHINA!

    Whatsapp segera ke no. 017-3083596 untuk info lebih detail.  
  31. Shairazi 9 - Thu 19/Oct/2017, 4:21pm
    Berniaga air kopi viral dan koko viral munif hijjaz, sentiasa ada permintaan dan ulangan, modal serendah rm42 sahaja. Maklumat lanjut boleh wasap sy 0107870219  
  32. Anis 34 - Sun 22/Oct/2017, 8:28am
    Berminat untuk jadi agen dropship utk lebih 800 juta pilihan product? Order direct dari kilang. Beli 1 pun boleh dapat harga borong. Anda pilih saja product yg dikehendaki, urusan lain kami akan tolong uruskan. Hanya RM50 untuk mendaftar sebagai ahli seumur hidup.
    Kalau nak belajar order sendiri pun boleh. Kelas utk belajar cara borong dari China . Bimbingan penuh exclusif secara online untuk 3 orang sahaja setiap minggu sampai pandai- untuk pastikan anda betul2 faham & mudah nak tanya apa2 soalan semasa kelas.
    Berminat? Sila wasap 01126881351  
  33. Asri 132 - Mon 23/Oct/2017, 7:57am
    Download ''bigcash'' 15usd paid paypal.
    Please Input My Invitation Code 1blk2wpz  
  34. Nurul Ain 188 - Mon 30/Oct/2017, 8:18pm
    Saya stokis Nurraysa. Berminat untuk menjual Produk Nurraysa, boleh whatsapp 0195047266  
  35. Farah Amira 6 - Tue 31/Oct/2017, 9:54am
    kalau berminat nak beli bundle baby 0-24m secara borong, 10kg rm200 ja..blh whatsapp sy 0178806875  
  36. Munifhijjazprihatingroup - Tue 31/Oct/2017, 12:10pm
    Assalam saya subkie pengedar produk Munif Hijjaz berminat untuk tambah pendapatan sertai kami Modal serendah RM42 untung 100% jual Better Cafe Arabic Gum RTD dan Munif Cocoa RTD dan pelbagai rangkaian produk keluaran Munif Hijjaz .hubungi saya subkie 01119805520. layari fb.me/munifhijjazprihatingroup  
  37. As Syuja Niaga - Tue 31/Oct/2017, 8:46pm
    Niaga perfume serendah rm2.60 ,semua kami uruskan

    🔼Buat untung dengan hubungan segitiga🔼

    👬Modal - Pihak ke 3 ( target group)
    🚛 Stock - Saya/Penjual/Pihak Pertama
    🛵 Pos/ Penghantaran- Saya/Penjual/Pihak Pertama
    💰 Untung - Awak/Pihak Kedua/agent

    ✔nampak tak,tiada risiko kerugian lansung✔

    jom cuba: Hubungi

    017 301 3092

    atau boleh layari Fb Page / Ig Muhajir Vision  
  38. Mizy Nick - Sun 5/Nov/2017, 1:05am
    AGENT PROMOSI DIPERLUKAN:
    (18 TEMPAT KOSONG)

    Komisen bulanan: RM990-3000
    Ambil masa 1 hari 1jam shj promosi
    Data entry & promote website link
    Aplikasi android dan sistem disediakan oleh office

    Berminat sila whatsapp: wasap.my/60178949451  
  39. Ains - Mon 6/Nov/2017, 9:28am
    Berminat jadi agen jualan roti Cik Anne?agen2 Cik Anne ada yang boleh jual sehingga 100biji roti sehari..mai wasap 0192486711..  
  40. Feera Adleesya - Mon 6/Nov/2017, 11:24am
    Pendaftaran segera !

    Keuntungan 3K sebulan
    basic Marketing Strategi
    Support Group Disediakan
    Coaching one to one from HQ
    Reward / Wang Tunai setiap bulan

    keterangan lanjut boleh Wsapp
    Feera Adleesya 016 351 5055  
  41. Suhada 36 - Mon 6/Nov/2017, 2:52pm
    GAGASAN DAKWAH EKONOMI 3M

    Program ilmiah yang menyediakan Geran Bersyarat untuk:
    -Langsaikan hutang pinjaman riba
    -Tambah modal perniagaan bagi yang berniaga

    Kaedah islamik terbaru membantu menyelesaikan masalah kewangan anda
    Sertai sesi taklimat percuma untuk mendapatkan Geran Bersyarat yang ditawarkan.

    Berminat?
    Hubungi SUHADA 012-5857 322  
  42. Ilearnace - Thu 9/Nov/2017, 5:33pm
    Jom jadi Usahawan dalam BIsnes Pendidikan dengan memasarkan Produk i-LearnAce. Masih baru dan sangat mudah untuk dijual.
    Untuk maklumat lanjut :
    Hubungi Ayu (01132947131)
    Website : www.seronokbelajar.com/sriayu
    FB : https://www.facebook.com/iLearnAceDigitalHomeTuition  
  43. Kf1610 - Mon 13/Nov/2017, 5:02pm
    Hi sis... jom join bisnes forever living, company yang lama bertapak di dunia sejak 1978, keuntungan sehingga 70%.. boleh buat di rumah saja, terbuka pada semua individu yang nak cari side income.
    boleh wassep 01121355100 atau website kfforeverlp.simplesite.com  
  44. Legendniaga - Mon 13/Nov/2017, 7:54pm
    Saya boleh bantu dengan perniagaan mudah hanya dirumah dengan product digital yang semakin menjadi permintaan di hari ini..whatsapp saya di no 0108369656

    Kepada yang berminat juga boleh mendapatkan maklumat lanjut dengan perniagaan kami  
  45. Nur 941 - Tue 14/Nov/2017, 4:25am
    Gaji RM4000-RM5000 sebulan,Pemandu UBER parttime/fulltime diperlukan di Malaysia.

    Gaji harian anda boleh mencecah RM100-RM150 sehari.
    Tidak perlu risau,kerana customer setiap hari menggunakan perkhidmatan
    UBER sebagai pengangkutan awam. 24jam ada customer

    {Waktu kerja sangat fleksibel, ikut masa anda}

    PASTIKAN ANDA PENUHI SYARAT-SYARAT DI BAWAH SEBELUM WHATSAPP KAMI

    1.Memiliki kereta 4 pintu dan berkeadaan baik.
    2.Kereta tempatan @ import, tahun 2011 dan keatas.
    3.Insuran kereta atau 2nd driver insuran atas nama anda.
    4.Lelaki atau perempuan tidak kurang berumur 21 tahun.
    5.Memiliki lesen memandu penuh {bukan lesen P}.

    Negeri-negeri yang ada perkhidmatan UBER dan permintaan sangat tinggi adalah seperti berikut.

    Anda boleh pilih nak daftar di negeri pilihan anda.

    1.Johor Bahru
    2.Ipoh
    3.Kota kinabalu
    4.Alor Setar
    5.Kuala Lumpur
    6.Kuching
    7.Langkawi
    8.Melaka
    9.Miri
    10.Penang

    Wassap kami, 0177319460- ON MUDAH/KERJA  
  46. Gas 2 - Wed 15/Nov/2017, 10:12am
    jadi pengedar minuak pelincir aero rev
    wshap 010 66 22 004  
  47. Sport Locker - Fri 17/Nov/2017, 6:03pm
    Assalamualaikum

    Saya Luqman drpd Moomol

    Akan membantu puan utk menjana pendapatan tanpa modal/bermodal dengan manfaat berikut:

    ○ memiliki lebih drpd 8,000,000 produk pilihan
    ● peluang menjadi distributor/suplier/ejen/stokis/consumer
    ○ keuntungan sehingga 300%
    ● untuk maklumat lanjut dan bantuan sila hubungi

    0132670995 ~Luqman
    Moomol Marketing Trainer  
  48. Gmc 2 - Sat 18/Nov/2017, 7:10pm
    Suri rumah nak jana pendapatan di musim Raya? ikuti kelas menjahit kami - kelas menjahit baju kurung dan kurung moden - RM250
    0342885019  
  49. Aily Mohamed - Sun 3/Dec/2017, 12:56pm
    Frozen Chicken Chop – Peluang memulakan business anda sendiri!
    King Chicken Chop mencari agen utk menjual Frozen Chicken Chop ke seluruh Malaysia. Peniaga yg ingin memulakan biz Chicken Chop di alu2 kan. Utk harga & info lanjut, sile wassap direct 011-15118742 utk respond pantas.  
Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
NEXTRE : Produk Yang Dirumus Khas Untuk Lelaki Yang Mudah Lemah Dan Tewas Di Gelanggang
Price: RM 139.00
Anti Cellulite Mouse. Spray sahaja dan lihat.
Price: RM 212.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Forever Aloe Bits N Peaches
Price: RM 90.00
AYAM DAGING/BROILER (RM6.30/KG)
Price: RM 6300.00
SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 1.1KG
Price: RM 80.00
Zucca Argan Homemade Beauty Soap (FREESHIPPING)
Price: RM 18.00
Olive House' Fig Vinegar (Sari Cuka Teen) [250ml]
Price: RM 29.90
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Kabinet Fail Besi // 4-Drawer Filing Cabinet
Price: RM 420.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
Migragone Gel Pads 6's
Price: RM 18.90
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Tongkat Ali 100 Original Plus
Price: RM 25.00