Mencari Peluang untuk Berhenti Kerja
Anilzah04 - Mon 12/Mar/2018 8:30am [Last Comment]
Salam semua, saya sedang mencari sesuatu@peluang yang saya boleh buat selepas berhenti kerja (belum berhenti lagi..)...jadi housewife seronok tapi rasa rugi ada skill tapi simpan terperok je........!!! idea perniagaan ada macam2 tapi perlukan modal yang besar (xde$$$$$$$$$).....(kalau ada yang nak sponsor pun bagus jugak....????)

buat masa ni plan saya untuk mencari peluang dalam membantu rakan2 yang ada bisnes untuk saya uruskan pada waktu isnin - jumaat : 9pm - 3.30pm...

sedikit background saya..
- degree
- sekarang bekerja level manager (antara 6 orang terpenting dalam company hc 100org)
- ingin berhenti kerja kerana majikan selalu ambil kesempatan atas kelebihan saya without any appreciation from majikan, (fed up working with ccha yaa nuuun aaalif)
- saya nak menimba ilmu dalam bisnes (ada sikit experience previously) + explore dunia usahawan
- to be a good mother and to be a very trustworty person that everybody can count on..

sesiapa yang betul2 boleh bagi saya oppurtunity please email saya anilzah04@gmail.com...maaf, no.fon saya bagi kemudian dalam email nanti....

tqs for review...
tqs majalah.com...
thank you...????

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Ummu Aqil - Mon 12/Mar/2018, 9:13am
    ????Team Wanted!????
    Produk Ibu dan Bayi

    ? RM10 - RM25 UNTUNG seunit
    ? RM140 sahaja YURAN komitmen
    ? TAK PERLU simpan stok
    ? Produk EVERGREEN dan MUDAH dijual
    ? Sistem REWARDS yang BEST
    ? Tools MARKETING PERCUMA

    BONUS 1: Produk bernilai RM100 dan FREE GIFT
    BONUS 2: Pakej ILMU EMAS lagi proven bernilai RM500 (7 Modul)
    BONUS 3: Life SUPPORT dari team dan founder bernilai RM1000

    ???? wasap.my/60136844409
    (Puan Sue)  
  2. Iqhlima Distributor - Mon 12/Mar/2018, 9:51am
    Saya sedang mencari rakan bisnes yang betul2 berminat dgn bisnes, nak maju dengan income tanpa limit dan nak dapatkan kebebasan hidup.
    Boleh bekerja dari rumah. Boleh uruskan anak2 sambil buat income. Banyak artis dah buat bisnes kami ni, antaranya Natasya Hudson and Melissa Saila. If berminat nak tau lebih detail, pm saya klik link ni ; http://www.wasap.my/60134060113

    Hanya calon yg layak akan terpilih.
    Terima kasih  
  3. Jayz 5 - Mon 12/Mar/2018, 8:01pm
    Carian kerja kosong layari http://bestjobmalaysia.blogspot.com  
  4. Wahmarketings Com - Tue 13/Mar/2018, 1:28am
    buat masa ni bukan idea sesuai meniaga kak. bhat masa.ni semua org pegang dan genggam duit cash msing2  
  5. Mohd Farid 8 - Wed 14/Mar/2018, 2:40pm
    tak perlu modal
    tak perlu simpan stok
    tak perlu pos

    semua kami buat
    https://terusjoin.com/TJ136  
  6. Dayang Mash - Thu 15/Mar/2018, 7:07am
    Assalamualaikum
    Saya cadangan anda join Project STG hanya bermodalkan RM50 sahaja, setiap 10hb setiap bulan bonus anda dimasukan ke akaun anda.
    Segala2nya akan diberi tunjuk ajar melalui Mentor, system dan ilmu.Tq

    www.wasap.my/60172915204  
  7. Inderanik9 - Mon 26/Mar/2018, 2:25pm
    Part time online income pasif. berminat sila whatsapp saya 0179413274  
  8. Hosna Adnan 2 - Sun 1/Apr/2018, 2:33am
    Hanya teknik yg saya guna mampu buat duit rm3k-10k sebulan.01128096559  
  9. Effa Lyana - Thu 5/Apr/2018, 4:56pm
    saya ada ready to run online store.
    lengkap dgn supplier ready barangan dari China.. barangan bayi atau wanita.
    harga paling rendah 10k. untuk kedai yg ready untuk dijalankan je. boleh whatsapp atau call saya..

    01161371042  
  10. Ahmad Faizal B Zainal Abidin - Thu 12/Apr/2018, 10:48am
    Jom kak. Join team Shaklee kami. Lain daripada yang lain. Whatsapp 013-6291549  
  11. Qudz 2 - Sun 15/Apr/2018, 4:59pm
    Assalamualikum, saya terangkan serba sedikit peluang perniagaan bersama syarikat yang sudah 40 tahun berada di Malaysia dan tersenarai di papan Bursa Malaysia:
    - mengamalkan konsep prosumer iaitu guna produk & dapat bonus berlainan dengan konsep consumer ( belanja hangus)
    - lebih 400 produk harian dan perkakas rumah boleh didapati. Terbukti kualiti dan jaminan kepuasan dengan jaminan wang dikembalikan jika tidak berkesan.
    - Guna, Kongsi Manfaat, & Dapat hasil secara konsisten untuk peroleh ganjaran yang lebih besar ( bonus, pencen, melancong )
    - Support team (mentoring & coaching) secara berterusan.
    - Dan yang paling best nye boleh berpencen awal jika serius dan konsisten.

    Untuk penerangan lebih jelas hubungi saya Tuan Abdul 019-6113550.

    InsyaAllah selamat bersilaturahim.  
  12. Puterawan - Mon 16/Apr/2018, 2:06pm
    kalau berminat nk jadi agent prudential bsn takaful wsap sya yer 01112919403. kelebihan bonus setahun 2 kali. peluang melancong seluruh dunia. komisen 6 tahun utk setiap pelanggan. masa berkerja kita sendiri yg tentukan.  
  13. Reen 96 - Tue 17/Apr/2018, 9:13am
    Jom Join sy @ https://wowapp.com/w/merin86

    Ajk kwn2.. family.. kwn2 baru..kwn2 bisnes..join group..berchatting...berbisness..& utilize the App pun blh dpt income sejuk2...

    https://wowapp.com/w/merin86

    #SideIncome=Modal_0
    #kongsikaya  
  14. Myrtlevillosa - Mon 7/May/2018, 9:48am
    http://edamoney.site/7974747081322/  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.