Mencari Peluang Perniagaan
Linda 249 - Mon 9/Jan/2017 11:58am [Last Comment]
saya sedang mencari peluang perniagaan yang boleh menambah pendapatan.
atau ape jual bidang perniagaan yang mungkin boleh menambahkan pendapatan.
Jika ada boleh hubungi saya di 0143161741
atau ade sesiapa mempunyai idea perniagaan yg lain blh lah kite share2 ya.

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. Sarah 151 - Mon 9/Jan/2017, 12:18pm
    Assalamualikum ...
    Jom bergerak bersama , pasarkn donut berhias kmi .

    Ala big Apple donut . Beralih kpd produk bumiputra yg setanding .

    Berminat , d alu2 kn wssp kmi
    016 335 2215

    #wangsamaju
    #selayang
    #lembahklang  
  2. Nur 925 - Mon 9/Jan/2017, 12:55pm
    Mahu Jana Pendapatan Sampingan Hingga 20%??

    Ayuh melabur Bersama kami,

    - Pelan Caruman Terancang dlm aset niaga semasa yang diiktiraf di peringkat global spt Facebook, Google, Apple, dll.

    -Berpeluang melabur dalam New York Stock Exchange (NYSE)

    - Anggaran keuntungan sebulan ialah 5-20%

    Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh call/ whatsapp
    017-3420315 (sue)  
  3. Fazil 3 - Mon 9/Jan/2017, 9:28pm
    jadilh wakil puredelimacollagen utk negeri/daerah.Collagen perasa delima baik utk usus kulit mata sendi tulang darah dll.
    012-5102923  
  4. Aus 7 - Wed 11/Jan/2017, 4:16am
    Ingin jana pendapatan dlm 5k keatas setiap bulan dgn hanya berniaga mengikut sistem restoran berkonsep budget? Hubungi sy 0182414223 tuk info lanjut.. terhad untuk 4 peserta shj...  
  5. Along 114 - Wed 11/Jan/2017, 1:05pm
    Jual mini burger...  
  6. Chenta Maya - Thu 12/Jan/2017, 11:36am
    Jom joint TONE PLUS....
    Simkad ajaib,buat incomepasif...
    berminat whatsapp me:
    0189686817  
  7. Izzybiz - Thu 12/Jan/2017, 1:30pm
    JANGAN JANGAN... JANGAN TAK BACA......ANDA SIHAT??

    GOUT ,Kolesterol,KENCING MANIS,DARAH TINGGI,Angin,Gastrik..dll??

    ■Kuantiti 350ml
    ♧💯%Bahan Semulajadi
    ♧💯%Dijamin Halal
    ♧💯%Produk Muslim
    =============
    DIAKUI
    ==============
    ● Sedikit kesan tindakbalas
    ● Halal JAKIM
    ● kesan seawal 6 hari
    ●Badan Ringan
    ●Banyakkan minum air kosong
    ==============
    BaikNya JUS IKLAS
    ==============
    ☑Melancarkan Salur Darah Yang Tersumbat
    ☑Merawat Gout
    ☑Membuang Angin Dalam Badan
    ☑Merawat Sakit Dada Akibat Masalah Jantung
    ☑Mencairkan Kolesterol Dalam Darah
    ☑Menurunkan/Merawat Tekanan Darah Tinggi
    ☑Merawat Sakit Stroke (Angin Akmar)
    ☑Menurunkan bacaan gula utk KencingManis
    ☑Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
    ☑Menurunkan Berat Badan akibat lemak
    ☑Melawaskan Penghadaman
    ☑Kaya Dengan Vitamin C
    ☑Melancarkan Perjalanan Darah
    ☑Mengurangkan Keletihan
    ☑Membuang Kahak Dan Mencairkan Lemak
    ☑Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan
    ☑DIABETES
    ☑BLOOD PRESSURE
    ☑MASALAH PENGHADAMAN
    ☑KUTIL ATAU KULIT BERLEBIHAN
    ☑DEMAM
    ☑BAIK UNTUK AMALAN SELEPAS BERSALIN
    ==========
    Kandungan
    ==========
    ●HALIA BENTONG (10x terbaik)
    ●Cuka epal
    ●Madu
    ●Lemon
    ●Madu
    ==========
    Cara Minum
    ==========
    ● 1 sudu pagi sebelum sarapan
    ●1 sudu selepas makan mlm
    ●1sudu sebelum mkn tenghari (tambahan)
    =====================
    ↪Whatsapp:
    =====================
    011-51136379
    011-51136379
    011-51136379

    Whatsapp kami info detail & testimoni semua

    BERMINAT UTK INCOME TAMBAHAN???
    https://chat.whatsapp.com/6nJWX8pDWFo6le3aB8mx6B

    https://m.facebook.com/story.php…

    ■Hadiahkan buat orang tersayang sama ada ia IBUAYAH atau orang terdekat kita...

    PM:JOM Duit Tepi ,Agent  
  8. Maslinah Binti Mohamad - Thu 12/Jan/2017, 10:48pm
    Bermula modal serendah rm90..minat jual produk kecantikkan, penjagaan kesihatan diri, keperluan diri, mandian, wangian..
    Bole terus wssap 013-694 9306  
  9. Khaslinda Mohd Said - Fri 13/Jan/2017, 1:48am
    butik pakaian utk di lepaskan termasuk produk dlm kedai skali...35k shj berbaloi boleh mula terus business....dlm pasaraya..sy nk let go sebab suami kene posting jauh...berminat 0123719885

    serius buyer shj.  
  10. Dhiya 14 - Sat 14/Jan/2017, 1:31am
    Jika nak bisnes sendiri jd agen hotdog kami boleh whatsapp sy 013-6919528. Modal rm2000 shj. Bahan mentah dan training diberikan. Area kl sel. Tempat utk letak hotdog juga diberikan. Terbuka utk mana2 yg mencari pendapatan atau bisnes sampingan yg mudah.  
  11. Borongbajukorea - Sat 14/Jan/2017, 10:41pm
    Borong baju fashion korea http://wholesalekoreafashion.blogspot.my/  
  12. Equip Gadget 2 - Sun 15/Jan/2017, 6:22pm
    Salam sejahtera.

    Kepada sesiapa yang berminat menjadi agen jualan smartphone secara COD, sila emailkan kepada kami (equipgadget2017@gmail.com)

    Nama:
    Negeri:
    Daerah:
    No. Tel.:  
  13. Johan 57 - Mon 16/Jan/2017, 6:30pm
    berminat dalam ternakan dan pertanian
    saya ada tanah 1 ekar di bestari jaya (batang berjuntai)
    kolam sedia ada, kemudahan lain diuruskan
    wa 0196960016 johan  
  14. Suhaimialisya - Mon 16/Jan/2017, 8:11pm
    Sy pun tengah mencari apa2 perniagaan.sy hanya ada modal RM10k sahaja.

    Jenis topup,MLM,skim cepat kaya,produk2 kesihatan,sy xberminat.
    Boleh email sy klau ada.

    suhaimi4774@gmail.com  
  15. Kuamb - Mon 16/Jan/2017, 8:33pm
    Assalamualaikum

    Anda mempunyai Rancangan Perniagaan berpotensi tetapi kekurangan modal ?

    Jom sertai kami sebagai ahli dan kita sama-sama realisasikan ramcangan Perniagaan.

    Berminat ? hubungi 0196580701  
  16. Mira Umairah - Tue 17/Jan/2017, 9:08pm
    Salam,

    Saya Umairah pembekal bahan2 asas kecantikan, kesihatan, dan minyak wangi. Seperti OEM brand, produk dari kilang GMP, dan pelbagai lagi keperluan asas produk termasuk soap base untuk buat sabun organik. Modal serendah RM100! Bajet ditangan anda, bukan kami. Moq yg rendah sangat!

    Berminat sila WhatsApp 01127361220.
    atau follow instagram #supplierskincaretermurah.
    ♡JENAMAKAN PRODUK ANDA♡
    .  
  17. Zeyla - Tue 17/Jan/2017, 11:18pm
    kami mengalu alukan agen telekung Yahairaa. Modal serendah RM 520 dengan keuntungan sehingga 52%. ingin jadi yg terawal wasap kami di 0192970808.
    Follow facebook.com/YahairaaHQ dan ig telekung.yahairaa  
  18. Akram 22 - Thu 19/Jan/2017, 4:32pm
    sy ada 1 peluang perniagaan yg mungkin menarik perhatian seluruh warga terutama sekali bagi yg sukakan kepuasan.VR playstation permainan ini amat rancak di luar negara sekarang.1st batch sudah sampai dimalaysia tp cuma org cina saja mampu membeli untuk cc mereka.mereka x jual tp buat sewaan mengikut sesi.disini saya menyeru seluruh warga bagi yg berminat nak joint saya mengambil peluang ini second batch pada bulan 5 ini nanti.tempah sudah dibuka.cadangan sy ingin membuat sewaan tapak.bukan untuk jualan tapi untuk sewaan.click dekat utube vr playstation dan lihat.lihat sekali potensi income yg mampu d8jana.sy sudah merasakan sendiri.
    sy perlukan rakan yang berminat untuk menjadi partner atau sekadar pelabur.
    cukup seorng dua shj dgn nilai 20k.sy mengamalkan konsep profit sharing.
    boleh call atau datang ke senai,johor bahru untuk merasakan sendiri permainan ini bersama saya 0197079113 akram  
  19. Lemang Moden Abah - Sun 22/Jan/2017, 2:33am
    salam..
    kalau selalu gune wasap, try pulak gune app ni..WowApp..same mcm wasap tp dibayar..
    https://www.wowapp.com/w/yamadasan/Yamada-San  
  20. Aliyan - Thu 26/Jan/2017, 10:13am
    ovenhouz bites sedang mencari ejen/dropship utk produk cheesecake /choc moist /tarts. lokasi kami di pandan indah. lawati fb page kami #ovenhouz bites atau hubungi/mesej 0168306267 utk lebih details.  
  21. Amalina 158 - Thu 26/Jan/2017, 10:48pm
    dengan hanya modal rm50...anda berpotensi menjana pendapatan 4 angka sebulan....jom jadi ejen purely perfume 8ml...
    #produk senang jual
    #100% pati
    #wangian tahan sehingga 12 jam
    #sah solat
    #saiz travel mudah bawa
    #margin untung tinggi....

    wasap 017-9246032  
  22. Khairul Imran 2 - Fri 27/Jan/2017, 10:22pm
    Assalamualaikum W.B.T

    Liquidity Magnate Sdn Bhd (Magnate) menjalankan sebuah FUND MANAGEMENT dimana kami mengamalkan profit sharing. Modal anda akan dilaburkan ke dalam financial instrument seperti Hedge Fund.

    Company Target = 20%

    Contoh : Modal 10,000usd

    Company Target : 20% (monthly) = 2,000usd

    Profit sharing 50/50 =

    50% = 1000usd (investor)
    50% = 1000usd (company) + (Introducer)

    Mengapa perlu pilih kami?
    Mengapa perlu pilih kami?

    🎈Proven Track Record
    🎈Capital Protection by Lloyds
    🎈Capital Guaranteed by Lloyds Reinsurance Co.
    🎈12 month agreement (Capital Back)

    Yang paling menarik sekali ialah !!

    ✅YOU CAN INVEST WITH 100USD ONLY!!!

    Sesiapa berminat boleh whatsapp 0176300862. Tak kenal maka tak cinta!

    Tak berusaha maka tak kan berjaya

    Website : liquiditymagnate.com  
  23. Dini 12 - Sat 28/Jan/2017, 8:32am
    Saya pengedar Norahwax organik hairremoval mencari agen untuk join team kami.

    Semakin dikenali. Produk tempatan. Prospect semakin bertambah. Sale setiap hari. Cod setiap hari.

    Sila hubungi 011 242 86 242  
  24. Hakim 59 - Tue 31/Jan/2017, 2:19pm
    salam. berminat jv buat seminar atau buat part time untuk seminar bagaimana kumpul wang di malaysia. Peserta seminar juga terdiri drpd pekerja asing spt Banglades, Indonesia dan lain2.Peserta seminar yang layak boleh menjalankan aktiviti ekonomi di malaysia di atas tapak yang telah ada. layari www.kursuspembangunanekonomi.com. wassap 012-3339125  
  25. Bobot 2 - Fri 3/Feb/2017, 2:26pm
    Jual Perfume ihot

    *modal yang rendah
    *senang dijual dan margin untung yang tinggi
    *senang dibawa kemana mana (saiz travel pocket)
    *yang pasti murah dan 100% pati

    hubungi 011 2643 3306  
  26. Saifudin Bin Adnan - Fri 3/Feb/2017, 6:40pm
    Buka kelas masakan. Menu western, chinese, arab, bakery & pastry. Modus operandi; mobile sessions di lokasi terpilih. Jurulatih akan dpt komisen setiap habis sesi. Berminat? Call/whasapp 0146336849 atau email opelmerah@gmail.com  
  27. Kf1610 - Sat 4/Feb/2017, 3:13pm
    JGN SKIP...RUGI KLU TAK BACA....

    Ada tak sesiapa yg merancang utk tambah pendapatan atau nak ''backup'' income yg seida ada???

    Saya ada nak share peluang BEST yang jarang2 kita jumpa...

    Situasi sekarang...sy sgt2 faham dengan issue kewangan & kekangan masa..dengan keluarga makin membesar..perbelanjaan bulanan makin bertambah
    rata2 semua kerja dari pagi balik 7mlm..balik lagi nak tgk anak2 & uruskan rumah...
    nak berniaga kecil-kecilan pun tak sempat, apatah lagi takut rugi, tak menjadi...
    ================================================================
    Tahu tak sebenarnya ramai ibu-ibu, student, penjawat awam mahupun swasta DAH BERJAYA buat side icome walaupun kerja balik malam...
    Nak tak jadi mcm mereka yg dah BERJAYA...???
    tapi ade resepi nya tau!!!
    Nak TAHU??
    ===============================================================

    Tak nak membebel lagi, sy nak share peluang utk RESEPI JADI HEBAT!!
    Mesti ramai nak tahu berniaga apa ni? caranya? support?
    percayalah...KAMI SGT ISTIMEWA

    apa yg ISTIMEWA?

    1) COMPANY?? kukuh!!!!! dah lama bertapak didunia sejak 1978..diiktiraf oleh 160buah negara WOWWW
    .
    .
    2) miliki KILANG & LADANG sendiri...& tidak guna khidmat org tgh utk promote product..jadi keuntungan anda sehingga 70% BANYAK TUUU..
    .
    .
    3) product?? berasaskan ALOE VERA & MADU (semua org tahu bahan ni sgt bagus) .
    Ada kelulusan KKM, HALAL, TM& organisasi dunia.
    .
    .
    4) Harga? MAMPU MILIK.. TERKAWAL..product ade trademark so xade yg tiruan.
    .
    .
    5) tak tahu marketing? tak tahu berniaga? bukan ISU BESAR...sebab kami ade team & kelas yg akan bimbing ajar FREE je..(isy klu kat luar ni kelas marketing ribu2 tau)
    .
    .
    6) pakej PELANCONGAN ke LUAR NEGARA ( tajaan company FREE je)
    .
    .
    7) MODAL??? serendah RM90....seumur hidup tu...dpt FREE product lagi..iye...mudahkan?
    .
    .
    BEST NYE......memang best pun..SAYA BERMINAT, SO MACAM MANA???
    ===============================================================

    best kan klu buat bisnes sama2, xde la untung sorang2.. mentor pun ade guide supaya tak sesat jalan..hihi
    Klu minat senang je...
    terus wasep 011-21355100 (eyne) atau PM ''NAK'' berserta fon number

    *** yang serious je tau...main2 tak mo k...cepat2 sementara peluang dibuka***  
  28. Mazlan Ramli - Sun 5/Feb/2017, 11:13am
    Salam puan, saya cadangkan puan jual t-shirts berkonsepkan Islamic, saya mempunyai stock yang mencukupi untuk dibekalkan dan keuntungan puan boleh mencapai sehingga 100%. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan produk ini mudah dijual. Sila hubungi saya di 014-5678133 (WA or SMS) untuk melihat produk dan info selanjutnya. Terima kasih.  
  29. Top88 - Mon 6/Feb/2017, 3:12pm
    PINJAMAN PERIBADI UTK KAWASAN KL DAN SELANGOR

    > SEKTOR SWASTA / KERAJAAN SWASTA/ KERAJAAN
    >BLACKLIST,CTOS,CCRIS JUGA LAYAK
    >PINJAMAN MAKSIMA YANG TINGGI
    >PINJAMAN SEGERA TANPA UPFRONT DAN PENJAMIN
    >PROSES LULUS & TUNAI DALAM MASA 30 MINIT

    DOKUMEN YANG DIPERLUKAN :
    *3 bulan slip gaji terbaru
    *3 bulan bank statements terbaru
    *kwsp
    *bil air & api
    *surat pengesahan/tawaran jawatan atau penyata EPF
    *salinan IC

    SMS / CALL UTK SEBARANG PERTANYAAN
    016-4481174
    atau email ke
    rashatoppioneer@gmail.com  
  30. Ellipses - Thu 9/Feb/2017, 11:00pm
    Bagi peluang pada orang yang nak buat duit ekstra.

    Ellipses Slimming and Body Shape Beauty nak buka peluang perniagaan buat anda diluar sana.

    Ada model bisnes yang murah dan percuma dengan menjadi Dropship.

    Ada bisnes modelnya yang memerlukan belanja yang sedikit dengan menjadi Ejen.

    Keutamaan pada anda yang sememangya rajin,kerana orang rajin selalu akan UNTUNG BESAR !!!

    Produk yang lulus KKM
    Pakejing kami sangat PREMIUM
    Paling Best Mudah nak Jual

    Jika anda ada masalah duit dan nak atasi masalah itu,hantarkan butiran anda ke emel kami

    beauty.ellipses@gmail.com  
  31. Remy 89 - Sat 11/Feb/2017, 5:46pm
    Jadi pemborong untuk ternakan ikan sangkar kami.
    Sila tel 0124843202  
  32. Norlaili 2 - Mon 13/Feb/2017, 6:44am
    Jom join pembekal, pemborong & peruncit brgn kosmetik & produk kesihatan yang VIRAL. Minat? Just drop me WHATSAPP MESEJ: 0195088794 utk dptkn list hrga brgan.  
  33. Mat 4 - Mon 13/Feb/2017, 9:52pm
    E-Franchise Frozen Food Online bznz. Baru dilancarkan ada tahun 2016.Modal serendah RM690 dan e-shop website disediakan. Berminat boleh whatsap saya 019-6315902  
  34. Nadibaja4u - Tue 14/Feb/2017, 12:50am
    jadi agen jual baja jer bro..untuk sawit/getah dan segala jenis tanaman...
    layari bajanadiaftasar.com
    100% bumiputra
    beralihlah kepada produk bumiputra yg setanding jenama luar...
    berminat call/msg/whsp 0173804805....011-11673770
    penghantaran 1msia bro...  
  35. Gcisp - Tue 14/Feb/2017, 10:29pm
    freelance makan angin .. www.vansewavtt.com  
  36. Sidek Hj Yacob - Tue 21/Feb/2017, 1:06pm
    Bisnes roti planta rangup cme.
    Keuntungan satu bundle(12paket) 25%-40%
    Bil to bil t&c
    Wassap 011 5504 2807 wan
    Terima kasih  
  37. Oldskoolsengkuangcalit - Sat 11/Mar/2017, 8:09am
    Niaga oldskool sengkuang calit asli

    Modal rendah. Semua dah siap tinggal beli buah dah boleh niaga

    010-3887388  
  38. Muhd Alkafi 2 - Thu 16/Mar/2017, 12:26pm
    saya mencari peluang perniagaan makanan cth char kuey teow. untuk menambah pendapatan..yang boleh bantu dan ajar saya teknik dan cara nak mula.berapa modal.
    wassap@email muhd.alkahfi@yahoo.com
    011 1608 0068  
  39. Sara Yna - Thu 30/Mar/2017, 3:44pm
    Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca..

    Adakah anda seorang yang berminat menjana pendapatan?

    Anda perlu buat side income bagi menampung perbelanjaan harian dan masih boleh menyimpan/saving?

    Anda pernah dengar bisnes kereta sewa,tapi anda tidak tahu caranya?

    Ya,kami Edora car rental ada jawapannya.Cabang perniagaan kami adalah untuk membantu sesiapa yang berminat dan mempunyai azam yang tinggi untuk berjaya.

    Jika anda seorang yang malas dan hanya tunggu duit datang bergolek ,maaf kami tidak dapat bantu.
    Ideanya begini,kita ada kereta dan kenapa tidak kita gandakan pendapatan hanya dengan kereta,lepas ansuran bulanan dan dapat menyimpan untuk masa akan datang.Bukan senang nak menyimpan duit sekarang walau rm100 sebulan.tanpa side income memang tak dapat lah.

    Kepada anda yang tidak mempunyai kereta kami boleh uruskan kereta untuk anda .Setiap hari kami menerima ratusan panggilan/whatsapp yang bertanya di dalam whatsapp/call apa untungnya pajak dengan syarikat kami?

    –> Prospects/clients kami adalah dari kalangan yang dijamin berkualiti dan mempunyai rekod pembayaran yang cantik

    –> Kontrak perjanjian pajakan mati setem disediakan

    –> Kebanyakan Clients kami adalah tetap,bermakna mereka semua mempunyai kontrak sewaan setahun hingga ke lima tahun.Kami bukan tangkap muat dalam memilih client kami,segala butir butir clients kami adalah lengkap.

    –>Anda boleh mandapat pasif income yang stabil setiap bulan sehingga rm1500 untuk kereta yang terpilih.Margin keuntungan setiap kereta yang dipajak adalah berlainan.

    –>Kami mempunyai kepakaran dalam menjaga keselamatan kereta anda untuk track dimana kereta anda berada.

    –>Semua kereta adalah di bawah sepenuhnya dalam perhatian pihak syarikat.Kami tidak mempunyai agent seperti sebelum ini.

    –>Kami akan memastikan kereta anda di dalam keadaan baik selepas kontrak pajakan tamat.Kebiasaannya kami akan service kereta dahulu sebelum kami memulangkan kereta anda.

    –>Satu lagi kami menawarkan kereta baru untuk join bussiness kami.Nak tau caranya boleh segera hubungi kami ya.

    –>Kami juga akan membantu anda mereka yang ingin memulakan perniagaan dalam kereta sewa dan pajakan ini.Ada beberapa bekas agent kami yang berjaya dalam bidang ini.Malah kami bersaing secara ”sihat”dalam memberikan perkhidmatan dan menawarkan return yang setara dengan nilai pajakan. Kami tidak mengenakan charge untuk ilmu yang kami berikan.Runding cara secara perseorangan menjadi keutamaan kami.

    –>Mesti anda tertanya kemana pergi kereta kereta yang banyak ini?Sebenarnya kami sudah lama menguruskn perniagaan kereta sewa ni,lebih 12 tahun.

    –>Target market kami ialah expat(foreigners yang bekerja di malaysia ,mereka ini terlibat dalam proffesional workers seperti,Doktor,engineer,IT dan lain-lain.Selain itu juga,client kami adalah dari kalangan pelajar dari luar negara.InshaAllah kita akan berurusan dalam jangka masa yang panjang.

    –>Jenis kereta yang kami perlukan ialah dari tahun 2016.Jika tahun kurang dari itu kami akan pertimbangkan juga

    –Honda Civic
    –Honda CRV
    –Honda HRV
    –Hyundai Elantra
    –Honda City
    –Toyota Corolla Altis
    –Toyota Camry

    –>Kami kini menerokai market baru.Sekarang kami amat mengalu alukan pajakan kereta mewah cc2.0 ke atas
    seperti,BMW,Mazda,Vellfire,Audi,Porche,Lamborghini,Ferrari/merc dan lain lain akan dipertimbangkan.

    Hubungi SARA whatsapp shj 0132209967  
  40. Sraziqs - Tue 6/Jun/2017, 1:12pm
    Salam , bole buat perniagan samosa mentah,ambil order di Kedai boleh hubungi 0126320591  
  41. Inderanik9 - Sun 11/Jun/2017, 1:00pm
    Special bisnes. Berminat sila whatsapp saya 0179413274.  
  42. Muhammad Ameen Bin Atan - Mon 3/Jul/2017, 3:41pm
    jom jual Juice ORIGINA
    serius tgh trending skrg ni..
    minat whatsap je saya 0127564697
    xpun bleh usha2 kat web ni pasal produk..
    http://origina2u.com/  
  43. Usry - Wed 9/Aug/2017, 7:23am
    Tambahkan ilmu perniagaan dengan melayari blog saya.
    FOC. Mana yang sesuai boleh praktis.
    http://usryabdullah.blogspot.my/2017/08/lima-kesilapan-yang-biasa-dilakukan.html  
  44. Servis Buat Website - Thu 10/Aug/2017, 12:33am
    Jangan lupa buat marketing untuk bisnes sekali.

    Jangan nanti bila dah keluarkan modal besar untuk mula bisnes,
    bisnes tak boleh nak bergerak sebab tak buat marketing.

    Nak buat marketing boleh guna medium berbayar ataupun percuma.
    Cuma bila guna medium berbayar, boleh dapat tengok hasil lebih cepat.

    Nanti bila tuan dah buat bisnes,
    boleh hubungi saya jika tuan perlukan website.

    Servis Buat Website: 010-316 9237  
  45. Inderanik9 - Thu 24/Aug/2017, 7:22am
    Produk pembakar lemak terlaris. Berminat sila whatsapp saya 0179413274.  
Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Meja Murid Sekolah Rendah
Price: RM 100.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Ikan Tenggiri (Medium)
Price: RM 1250.00
Forever Aloe Vera Gel
Price: RM 90.00
Jelonet Paraffin Gauze Dressing 5's (5cm x 5cm)
Price: RM 10.20
(Gamat Asli) Air Gamat Plus 250ml
Price: RM 9.30
Serum - OEM
Price: RM 25.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
Furwax Set PROMO (Hardwax Bean with warmer)
Price: RM 120.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Thelly's Tulip Cotton - Grey
Price: RM 150.00
Produk Digital : Jombiz! Facebook AutoPost
Price: RM 150.00
Winter Coat NF1216 9121
Price: RM 185.00