Mencari Peluang Perniagaan Kecil-Kecilan
Fardi - Mon 25/Apr/2016 2:52pm [Last Comment]
Assalamualaikum...sy duduk area KL mencari sebarang peluang perniagaan / pendapatan sampingan...Saya berminat untuk berniaga di pasar2 malam/pagi...Juga perniagan online jika ada yg menarik.

Terima kasih

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Adel Mustafa - Mon 25/Apr/2016, 3:20pm
    stokis ini yang pertama Di Malaysia Dan memberi kelebihan kepada agen2

    >>Jadilah yang terawal !

    🎀PREMIUM STOCKIST🎀

    ✅ Pendaftaran RM80

    ✅ Minimum pembelian pertama 50pcs

    ✅ 1 Design ( RM59 )

    ✅ Diskaun pembelian 30%

    ✅ Jumlah bayaran keseluruhan RM2095

    🎀PREMIUM VIP STOCKIST🎀

    ✅pendaftaran RM80

    ✅Minimum pembelian Pertama 100pcs

    ✅2 design ( RM59 & RM79 )

    ✅ diskaun pembelian 35%

    ✅Bonus / Free offline & Online Marketing

    ✅ Jumlah bayaran keseluruhan RM4515

    ''Amacam? Jadi lah yang terawal Dan Jana pendapatan lumayan!''

    ✅kami Bantu ANDA sehingga berjaya ok ! Daftar segeggra stokis Fasha Sandha by Milyunir !

    CONTACT : 0129707390  
  2. Anuar 357 - Mon 25/Apr/2016, 3:38pm
    Inginkan pasif income
    Online pun bleh..xmganggu kerja anda sekarang.
    Semua akan diajar.

    toneexcel.biz/1077996  
  3. Hazwan 97 - Mon 25/Apr/2016, 5:27pm
    Pengedar kambing perap sejuk beku diperlukan.

    Hubungi 013-4064491  
  4. Fazliana - Mon 25/Apr/2016, 5:30pm
    Berminat berniaga soft toys bundle...boleh direct whatsapp sy +60196050069
    Atau ke fb sy Nana Toys Bundle
    Jika ingin cod bole ke stor sy di.klang...
    Serius seller for serius buyer.  
  5. Pemborong Mumayyaz - Mon 25/Apr/2016, 6:22pm
    Boleh cuba jual Al Quran Al Mumayyaz @ Al Hadi @ Tikrar ( Al Quran Hafalan ) @ Pelangi khas utk Muslimah dgn minimum 30 naskah shj..!

    Boleh mix jika mahu..Whatsapp Nur +60177846028 utk sebarang pertanyaan ;)

    Postage @ COD disediakan.

    Blog : tafsirmumayyaz.blogspot.com  
  6. Sarah 151 - Mon 25/Apr/2016, 6:50pm
    Assalamualaikum ...
    Kami pemborong & pengedar pelbagai produk.
    Thailand & caina .

    Berminat untuk
    👉dropship @ borong pakaian baby & kidz .
    👉dropship @ borong kertas bungkus air kedap ais
    👉dropship @ borong tudung & shawl
    👉dropship @ borong projek raya

    Wssap 0163352215  
  7. Adam Aqil - Mon 25/Apr/2016, 9:06pm
    AGEN DAN PENGEDAR DIPERLUKAN UNTUK PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN WANITA.BERMINAT SILA WHATSUP KE 01125518468..
    TANPA MODAL DAN BERMODAL JUGA DIALUKAN..TQ  
  8. Azmans - Mon 25/Apr/2016, 10:34pm
    Apa kata menjadi agen jual minyak enjin ke workshop2 atau ke kawan kawan. Botol 4L boleh untung RM30 ...kan dah nak raya ...semua nak servis kereta

    Jual 100 botol x 30 += 3000

    Berminat whatapp saya 018-9197241  
  9. Ujang 15 - Tue 26/Apr/2016, 12:57am
    Sdra Fardi,

    Jika ingin pelajari bisnes online
    dan dalam masa yg sama boleh terus
    jalankan bisnes online, layari link
    di bawah..

    http://jualanpro.com/cheharon/

    Anda berpeluang membuat side income
    melalui bisnes online hanya dari rumah.  
  10. Noreez 2 - Wed 27/Apr/2016, 12:18am
    Nak dapat side income melalui dropship..contact lens, branded bag n juga tudung.
    Berminat whatsapp sis ye 017-7306662  
  11. Ahmad Mazlan Ali - Wed 27/Apr/2016, 10:33am
    Anda minum kopi ? Atau ada saudara-mara atau keluarga anda
    yang minum kopi?

    Kenapa tidak jadikan kopi sebagai satu jalan bisnes secara
    online !
    Di Gano Excel, kami menyarankan satu produk kopi yang cukup
    istimewa ... Ganocafe Mocha !

    jika anda ke Starbucks atau McCafe dan order Mocha
    Cafe pastinya harga melebihi RM5.00 secawan !
    Tapi jika anda mendapatkan Ganocafe mocha ianya hanya RM1.30
    sepaket. Di samping itu anda juga boleh menjana pendapatan
    sampingan bersama Nexgen139 dan Gano Excel.
    Jangan berlengah-lengah, jom bersama kami di Nexgen139 .
    Kos yang amat-amat rendah untuk memulakan satu
    bisnes yang boleh memberikan pulangan RM300 - RM10,000
    sebulan kepada anda suatu masa nanti !
    http://www.nexgen139.com/kopiking  
  12. Valvet - Wed 27/Apr/2016, 12:02pm
    Agent Diperlukan

    - agent kuih raya
    - agent kuih kapit
    - agent Tudung instant
    - agent skincare

    whatsapp 0174095879  
  13. Din 471 - Wed 27/Apr/2016, 3:33pm
    Peluang kpd yg mencari peluang..
    Dgn bermodal hanya RM30 saje, blh menjana pendapatan yg berganda...

    Hubungi sy 017-2756543  
  14. Shahirah 26 - Wed 27/Apr/2016, 4:24pm
    Assalam..

    Fardi boleh cuba biz paling best in da world ni..sykt kukuh..dh 38 tahun...boleh wat secara offline atau online..terpulang janji ade usaha n rajin... in shaa Allah

    Whatsapp sy 012-3426949 untuk lebih info  
  15. Shzahrah - Thu 28/Apr/2016, 6:22am
    perniagaan ayam gunting untuk dijual dengan murah, boleh buka di mana2 tapak yg disukai. 0162092290  
  16. Promosi2u 2 - Thu 28/Apr/2016, 8:22am
    Salam,

    Bisnes Air Balang Jana RM7K Sebulan
    Dgn hanya jual 3 balang air... modal ciput tapi
    untung berlipat kali ganda.
    nak tahu lebih lanjut...klik sini

    ==> http://tinyurl.com/BisnesAirBalang

    TQ  
  17. Ejah 6 - Thu 28/Apr/2016, 12:36pm
    Tak kan kita tak boleh buat?? Suri rumah boleh buat. Sampai ble?
    ? Korang ada banyak modal tapi tak tahu nak invest dekat mana ?
    ? Korang nak bina side income yang mantap ?
    Usaha & Pasrah kunci kejayaan
    #0173508581

    Sya ade peluang BARU, tak perlu tye byk nnt confuse. 1.8k sj invest dlm bisnes nie. WhatsApp sya @ jumpa sya & dgr A-Z. Jika xnmpk slps too, sya OK sbb korang sanggup mnilai. Kalau tolak invitation sya, saya akan kecik hati.  
  18. Asraf Arif - Thu 28/Apr/2016, 4:51pm
    Berminat nangka madu J33.???
    Keuntungan yg lumayan..
    Permintaan tinggi...
    0105724485  
  19. Ebai 2 - Fri 29/Apr/2016, 12:12am
    Kami memerlukan pembntu lelaki ais blended ngn segera...isnin smpai jumaat...9.30-6.30ptg...gaji harian..mkn disediakan...area Cyberjya DIUTAMAKAN...

    Hubungi sy segera 0129070012...  
  20. Ira 214 - Fri 29/Apr/2016, 1:17pm
    Kami menyediakan stok untuk belian runcit atau borong bangkit gula melaka, bangkit santan dan
    bangkit cheese.
    bangkit yang sangat rangup dan enak !

    Bangkit santan (bekas besar)
    1 bekas keatas - RM17 sebekas
    10 bekas keatas - RM16 sebekas
    30 bekas keatas - RM14.50 sebekas

    Bangkit gula melaka (bekas besar)
    1 bekas keatas - RM18 sebekas
    10 bekas keatas - RM17 sebekas
    30 bekas keatas - RM15.50 sebekas

    Bangkit cheese (bekas kecil)
    1 bekas keatas - RM16 sebekas
    10 bekas keatas - RM15 sebekas
    30 bekas keatas - RM13.50 sebekas

    Bangkit cheese (bekas besar)
    1 bekas keatas - RM25 sebekas
    10 bekas keatas - RM24 sebekas
    30 bekas keatas - RM22.50 sebekas

    jangan terkejut ! kerana kami menjual bangkit dengan harga yang murah !
    kenapa anda perlu beli dengan kami?
    -bangkit mudah dijual. anda boleh menjual bangkit kembali dengan harga yang murah jika beli borong dengan kami
    -tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk yang menyukarkan mencari ruang
    penyimpanan
    -tahan lama
    -sebagai minum petang / buah tangan / hadiah kepada yang tersayang.

    kami berada di kawasan kajang. tempat yang paling strategik untuk anda
    mengambil stok bangkit dari kami :)
    hubungi / whatsapp / mesej
    ira 0136462993 😉  
  21. Shah 964 - Fri 29/Apr/2016, 3:26pm
    KAMI SEDANG MENCARI DROPSHIP JAM TANGAN
    .
    Alhamdulillah slps join dropship jam tangam dgn team mereka sy dpt income
    sbulan 500-1000 Ringgit Hnya dgn jual jam secara online.
    '' Atikah , cheras ''
    .
    .
    PELUANG DIBUKA HANYA SEKALI SAHAJA!!
    .
    KELEBIHAN DROPSHIP DGN KAMI :
    ✅ X perlu keep stok
    ✅ X perlu Pos barang
    ✅ Hanya promote & dpt duit
    ✅ Tracking akan di berikan slps pos
    ✅ Gambar Jam yg Cantik
    ✅ Untung setiap jam RM20-60
    .
    Sape layak utk JOIN?
    ♥Ya sape sape je layak 😊

    Nk join jom whatsapp no saya ni 0192594840..sy akn add ke group whatsapp dropship jika anda btl2 bminat..
    TERIMA KASIH  
  22. Khairul Ghafar - Fri 29/Apr/2016, 3:55pm
    Peniaga kecil
    1. Char Kue Teow
    2. Roti John,
    3. Burger,
    4. Sate atau
    5. Kerang bakar
    dipelawa utk menyewa tapak gerai di Shah Alam. Harga berpatutan. Berminat? wassap 011 2850 9854  
  23. Ehanbutik - Fri 29/Apr/2016, 11:18pm
    Dropship telekung sembahyang kanak2

    TANPA MODAL / TANPA PEMBELIAN MINIMUM

    whatsapp DROPSHIP ke: Kosong satu empat-8488878  
  24. Ab Rahman Bin Ab Hadi - Sat 30/Apr/2016, 6:53pm
    En Fardi
    Tuan blh berniaga dg modal yg kecil dulu iaitu jual @ mini stokis minyak wangi yg terkenal dan berjenama.
    Ada bimbingan perniagaan.
    whtsapp saya utk info : 0195748127  
  25. Nur Aqilah Syafiqah - Sat 30/Apr/2016, 9:56pm
    Saya menjual lingerie secara wholesale, retail dan mencari agent. Agent kami melebihi 15 orang dan kami nak mencari yang aktif, komited dan tak cepat putus asa.
    Saya juga sedang cari agent di seluruh malaysia utk agent tepung kek segera.
    boleh tgk ig saya :@projek_wardrobe_and_kitchens
    atau wasap 014-7268674
    .
    Agent2 akan diberi reward jika dapat capai target. Reward akan diberi setiap bulan bagi agent yg excellent 😘  
  26. Rizlan Dani - Sun 1/May/2016, 10:51am
    Salam...bisnes telco postpaid...

    Jom buat bisnes telco postpaid yg terbaek....0169713924 roslan  
  27. Rayme 3 - Tue 3/May/2016, 3:14pm
    ASSALAMUALAIKUM SALAM SEJAHTERA.
    🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    MEMPERKENALKAN PROJEK GMU NETWORK MARKETING TELAH BERUSIA SEHINGGA 4 TAHUN & TELAH TERBUKTI TESTIMONINYA DENGAN PERNIAGAAN APLIKASI ANDROID

    PENDAPATAN PASIF

    KELEBIHAN PROGRAM
    ✅ ANDA TIDAK PERLU MENAJA

    ✅ ANDA AKAN MENERIMA SMS SETIAP KALI KOMISYEN ANDA MASUK KE AKAUN BANK ANDA

    ✅ PIHAK SYARIKAT BERDAFTAR DENGAN (GOOGLE)
    & MENJALANKAN PERNIAGAAN APPLIKASI ANDROID SERTA DARI KEUNTUNGANNYA DIBAHAGI KEPADA AHLI YANG TELAH BERDAFTAR

    POTENSI INCOME ANDA

    Bulan1. rm5
    Bulan2. rm25
    Bulan3. rm125
    Bulan4. rm625
    Bulan5. rm3125
    Bulan6. rm15625
    Bulan7. rm78125

    PONTENSI PENDAPATAN TANPA MENAJA PURATA
    KESELURUHAN DALAM MASA 1BULAN KE 14BULAN ADALAH RM97,655.

    ANDA JUGA AKAN DIBERIKAN BONUS TAMBAHAN RM10 SEKIRANYA ANDA MEMBUAT SETIAP SEORANG TAJAAN

    SETIAP AHLI HANYA LAYAK MEMBUKA (1lot) sahaja

    SEPERTIMANA APPLIKASI WECHAT,WHATSAPP DAN APPLIKASI YANG LAIN MEMPEROLEH KEUNTUNGAN YANG BESAR KERANA RAMAI YANG MENDOWNLOAD APPLIKASI TERSEBUT
    BEGITU JUGA DENGAN KOMUNITIKHLAS TETAPI KEUNTUNGAN YANG PIHAK KOMUNITIKHLAS PEROLEHI AKAN DIBAHAGIKAN KEPADA SEMUA AHLI KOMUNITIKHLAS

    Daftar sekarang menjadi ahli utk jana pendapatan hebat bersama komunikasikhlas disini.
    Klik utk daftar 👉🏿 komunitikhlas.com/raymehizami

    Selepas daftar sila buat pembayaran terus ke akaun Syarikat

    Gmu network
    Cimb 8602421213  
  28. Jamal 13 - Wed 4/May/2016, 11:19am
    ●Haruman wangian Air freshener
    Sesuai untuk MPV dan kenderaan besar.haruman yang pasti memukau anda.terdapat dlm pelbagai wangian.

    ● LITTLE TREES X-TRA STRENGTH kami amat sesuai untuk ruang luas dan besar seperti masjid dan surau.

    Haruman wangian Air freshener ● LITTLE TREES X-TRA STRENGH ini mampu memberi keselesaan kepada jemaah untuk beridtikaf dan beribadah di dalam masjid terutama pada solat jumaat di mana jemaah terlalu ramai dan kebanyakan daripada mereka tidak sempat mandi dan menukar pakaian. Ada diantara jemaah yang datang terus dari tempat kerja dan golongan musafir.

    Haruman wangian Air freshener ● LITTLE TREES X-TRA STRENGTH mampu menyelesaikan masalah bau yang kurang menyenangkan di dalam ruang yang luas dan besar.

    Untuk dapat kan bleh pm o whatsap
    0126674284 jamal..nk jd ejen dropship pn digalakkan
    .  
  29. Aku - Wed 4/May/2016, 11:22am
    Kalau minat niaga ayam gunting uncle bob bole contact sy 0133883223  
  30. Rizlan Dani - Wed 4/May/2016, 12:02pm
    SALAM tt..
    bisnes bermodal rm5..wasap 0169713924 rizlan  
  31. Zakiah Hanum - Wed 4/May/2016, 12:18pm
    kami mencari rakan perniagaan untuk car wash di area kuala lumpur.. whatsap saya 012-7430533. Satu-satunya peluang yang menawarkan pendaftaran ssm, service agreement dan 100% jaminan layanan terbaik.

    Hubungi saya segera. Platform ACB Bizventure untuk mereka yang ada modal tetapi tiada kepakaran untuk membangungkan perniagaan.

    Kami wujudkan peluang untuk yang mahu menambah pendapatan samping 100% DIPERCAYAI!!  
  32. Shasha 101 - Wed 4/May/2016, 5:48pm
    jom berniaga EMAS

    dah ramai yg join

    beli EMAS dapat EMAS

    boleh buat simpanan, boleh buat jualan dan boleh buat networking jugak

    wasap sy jika berminat
    011-15410102

    Simpan duit, nilai tak bertambah
    Simpan EMAS, nilai berlipat kali ganda  
  33. Mahsuri 12 - Thu 5/May/2016, 9:36am
    menenjadi peniaga@Sa peluang dibuka. 0196699747saya mencari yg berminat berniaga perfume. pulangan 50  
  34. Zaidi 241 - Sat 7/May/2016, 2:01am
    AR STIM MILK (air minuman buah2han/coffee)
    Partimer/fulltimer diperlukan segera.
    Menjual air minuman shj
    Gaji hari
    Kawasan ampang /setiawangsa/melati/Pandan Indah
    Nota:barang2 semua disediakan, hanya niagakan shj.

    Minat hubungi zaidi 0173273005  
  35. Promosi2u 2 - Mon 9/May/2016, 11:49am
    Salam,

    Bisnes Air Balang Income RM7K sebulan
    Panduan menjual air buah yg laris
    info lanjut, klik sini :

    ==> http://tinyurl.com/BisnesAirBalang

    Terima kasih  
  36. Siti Fatimah Nor Abdul Rahman 2 - Mon 9/May/2016, 2:38pm
    as salam

    saya seorang prograM manager dlm bidang affiliate marketing...program MYKAD SMART SHOPPER...boleh wassap saya 0196352783 untuk lebih detail...  
  37. Ida 286 - Tue 10/May/2016, 11:21am
    saya pengusaha keropok keping pengkalan setar keluaran zaheeda unggul beroperasi 30 tahun
    .minat jadi agen kepok seluruh negeri wasap 0199573383
    kami hantar guna bas
    rm18/1kg  
  38. Phreak Kid - Wed 11/May/2016, 4:38pm
    Kalau berminat nak jual mainan lego compatible boleh whatsapp saya 016-2649240. keuntungan sekali ganda harga kos.

    Pakej yang disediakan
    1. 72 kotak lego compatible minifigures pelbagai karakter.
    2. 2 set surprise egg (12 eggs setiap set)  
  39. Khairul Ghafar - Wed 11/May/2016, 11:57pm
    Jawatan kosong pembantu restoran di Shah Alam. Kemasukan segera. Asrama, KWSP.
    Wassap 011 2850 9854  
  40. Fairuz 205 - Fri 13/May/2016, 11:43am
    terima komisen dari www.smartsaver.my

    whatsapp saya 0132081291 fairuz  
  41. Areu 5 - Sat 14/May/2016, 11:50pm
    Try bisnes air teh goncang..
    Modal permulaan hanya RM500..
    Nk tahu lebih detail blh wasap sy..
    0139320384  
  42. Mohammad Nazmi Azawawi - Mon 16/May/2016, 3:37am
    Jom buat projek cendawan tiram

    Details pm 0105045030  
  43. Khai512 - Wed 18/May/2016, 4:04pm
    Modal Rm30
    Tanpa menaja.
    Tanpa jual.

    Call/wsap : 017-2756543  
  44. Ziendegi Perfume - Sat 21/May/2016, 5:11am
    buat minyak wangi,,jom,..modal rm2 sbotol,,pm/whatsapp 0192023934  
  45. Nik Amri - Sat 21/May/2016, 12:25pm
    Berminat untuk buat pendapatan sampingan?
    Mulakan dengan modal kecil dan rendah risiko.
    Pendapatan masuk secara berterusan dan boleh diwarisi.

    Nak tahu detail boleh hubungi saya : 016-3178156  
  46. Mohamad Zulfakri 2 - Sun 22/May/2016, 3:05pm
    Jom jual topup. Fungsi sama seperti kedai cuma tiada penggunaan kad topup. Topup secara online.
    Jual topup dapat komisen.Pelbagai jenis telco disediakan.
    Berminat ws 0176710012(Fakri)  
  47. Mohd Hanizar - Wed 25/May/2016, 9:29am
    https://wowapp.com/w/nizaryahaya...tukar w/app ke wow app  
  48. N 8 - Wed 25/May/2016, 11:37pm
    Saya telah buat pernigaan 30 tahun.Jumpa saya di pejabat saya dan kami jadi guide
    so you tidak rugi masa and warga ada.
    call 017 3817768 10pagi-6petang  
  49. Siti 1663 - Thu 26/May/2016, 2:05pm
    Askum...

    Kalau ingin mencuba berniaga sempena bulan ramadhan dan hari raya yang bakal menjelang tiba, kami ada buka booth di dlm Aeon Mall Rawang.

    Sewa selama sebulan sahaja. Fully aircond. Terletak di tgh2 centrecourt area 1st floor.

    Size booth: 10 x 10 kaki
    Carpet, meja dan kerusi disediakan..

    makanan yg dimasak disitu sahaja tidak dibenarkan.

    whatsapp: 019 5684599  
  50. Mohamad Zulfakri 2 - Sun 29/May/2016, 9:35pm
    Berminat dgn bisnes menjual topup ??
    dapat komisen dan banyak lagi penjimatan.
    boleh jual kepada kawan2,rakan kerja,jiran dan family.

    Berminat wsup saya 0176710012(fakri)  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.