Mencari Partner Dlm Cleaning Bisness - KL/Selangor
Adam 15 - Sat 8/Sep/2018 10:50am
Area KL/Selangor/N9/Melaka

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Sy sedang mencari RAKAN BISNES. Anda Mahu bekerjasama dgn saya PERSONALLY ? Mahu join team bisnes NETWORK kami ?

Berita baik ni hanya terbuka kpd anda yg tinggal di area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan Dan Melaka saja!

Saya merupakan consultant bg syarikat Adam Ikhlas Maid di Kajang, TripleHero Maid di Subang, Zz Clean Service di Johor dan Embun daun sdn bhd.

Peluang perniagaan cleaning services
- industri yg berkembang pesat dgn pasaran luas
- jana pendapatan RM5k - RM15k sebulan
- modal permulaan yg rendah

Peluang perniagaan ini terbuka kepada mereka yang berminat nak menjalankan atau yang sudah menjalankan BISNES CLEANING SERVICES secara SERIUS !!

Saya akan membantu anda untuk memulakan bisnes cleaning services dengan bantuan seperti:
- pelan perniagaan
- latihan pencucian
- manual kerja
- pemasaran
- sebut harga
- latihan khidmat pelanggan
- pemilihan pekerja
- pengurusan dan operasi

Yang paling menarik khidmat konsultasi adalah PERCUMA !

www.wasap.my/0166502944/Cleaningbiz

Niche: Pakej Perniagaan | Ingin Berniaga | Servis Pembersihan
     
  1. Encik Z - Tue 11/Sep/2018, 3:28am
    Tumpang admin
    e Dashboard
    Cleaning Service. KL, Selangor, Negeri Sembilan
    Aslam 14 - Tue 14/Aug/2018 2:58pm
    Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat?

    Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan?

    Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang.

    Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat.

    Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati...

    * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar.

    *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner.

    SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen

    Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik...

    Pelanggan puas hati, kami senang hati...

    Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan.

    Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748.........

    Niche: Servis Pembersihan





    Encik Z - Mon 10/Sep/2018, 6:17pm
    Tumpang iklan
    assalamualaikum dan salam sejahtera
    selain menyediakan perkhidmatan HOUSEKEEPING & MAINTAINANCE..saya juga ingin
    mencari orang yang ingin memandu tapi tiada modal deposit untuk buat GRAB

    RENTAL PACKAGE

    Perodua Axia
    - No Deposit
    - No Contract
    -RM380 A Week
    -RM680 to get the car
    (Insurance RM300 + Advanced Rental RM380)

    Perodua Myvi
    - No Deposit
    - No Contract
    -RM400 A Week
    -RM700 to get the car
    (RM300 Insurance + Advanced Rental RM400)

    Perodua Bezza 1.0
    - No Deposit
    - No Contract
    -RM420 A Week
    -RM720 to get the car
    (RM300 Insurance + Advanced Rental RM420)

    Perodua Bezza 1.3
    - No Deposit
    - No Contract
    -RM450 A Week
    -RM750 to get the car
    (RM300 Insurance + Advanced Rental RM450)

    ALL SERVICE AND MAINTAINENCE WILL BE COVERED BY THE COMPANY

    Required Documents
    1. IC
    2. Driving License
    3. Utility Bill (Electric or Water)
    4. Initial Payment for the car
    JANGAN MALU DAN TUNGGU LAGI..WAKTU SENTIASA BERJALAN.HUBUNGI SAYA ATAU WS
    +601112713263..  
  2. Stanza - Sat 15/Sep/2018, 8:41pm
    Sy berpengalaman dalam khidmat mencuci kolam renang, kolam air pancur, memeriksa pam, filter dan apa2 yg berkaitan dengan kolam. Kalau ada job berkaitan kolam renang boleh contact sy 0102296233 ALMAS Crew  
  3. Wan Mohd Hafiz - Thu 25/Oct/2018, 7:53pm
    Peluang kurangkan kos bahan pencuci khas utk kedai dobi, pet shop grooming center, tadika, kedai makan dan salon dengan kos serendah RM300 sebulan. Produk semulajadi tanpa kimia bertoksik yang lebih pekat, boleh dicairkan sendiri dan lebih menjimatkan dengan jaminan pemulangan wang 60 hari. Kebanyakan kedai yg telah cuba memang akui kos mencuci sgt murah berbanding biasa dan dapat tarik lebih ramai pelanggan baru ke premis perniagaan mereka. Boleh set appointment dengan saya utk saya buat free demo, Hafiz 0105071690, whatsapp atau call. Sekitar KL dan Perak  
  4. Sabariya - Tue 8/Jan/2019, 10:36am
    Encik Adam, sy berminat 01165717800  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.