Mencari Kontrak Kerajaan - Area Melaka/NS
Kama 15 - Thu 3/Apr/2014 1:56pm [Last Comment]
Siapa2 yang berminat nak hulur project area Melaka/ns sila contact..
Keuntungan pasti menarik..direct order.kalau ada kerja kat ofis tu beritahu la ya.
sila emel : axelsupply@gmail.com

Niche: Kontrak Tender Kerajaan
     
  1. Sraziqs - Sat 5/Apr/2014, 9:56am
    Salam,sila emailkan details projek (Sraziqs@gmail.com)tq  
  2. Ishak 11 - Sun 6/Apr/2014, 10:21am
    Salam,sila emailkan details projek

    ishak@daltonics.com.my  
  3. Sraziqs - Sun 6/Apr/2014, 12:43pm
    Email details plz  
  4. Hadiabas - Tue 8/Apr/2014, 5:24pm
    salam,sila emailkan detail projek ke adiabas78@gmail.com t.kasih  
  5. Aziz 117 - Thu 10/Apr/2014, 2:50pm
    Siapa2 yang berminat nak hulur project area kuantan/terengganu sila contact..
    Keuntungan pasti menarik..direct order.kalau ada kerja kat ofis tu beritahu la ya.
    sila emel ; abdul_aziz827431@yahoo.com  
  6. Kama 15 - Sat 12/Apr/2014, 8:30am
    Erm salah faham ni..
    saya yang memerlukan projek .kalau tuan/puan ada sila lah berikan email anda supaya saya dapat hubungi..
    Contoh tuan bekerja di Jabatan A, memerlukan barang X sebanyak 300 unit, nak direct order. Hasil kita boleh diskus macam mana..  
  7. Azima 5 - Thu 17/Apr/2014, 3:58pm
    Aziz 117..beminat keja2 elektrik di tanjung lumpur..kuantan email sy dzmselectric@yahoo.com  
  8. Khairuddin 8 - Mon 26/May/2014, 10:56am
    tumpang iklan, sesiapa yang memerlukan lesen CIDB G3 dan sijil kementerian kewangan untuk jv atau pinjam boleh hubungi sy -0126110894- khairudin  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.