Mencari Kerja Part Time
Shahirah 44 - Sat 20/May/2017 10:59am [Last Comment]
Assalamualaikum..Saya Shahirah..Umur saya 19 tahun...Saya ingin mencari kerja sambilan di kawasan Wangsa Maju/Setiawangsa/Taman Melawati atau yg berdekatan untuk mengisi masa lapang (cuti semester) dan menambahkan lagi ilmu dan pengetahuan.

Jika ada kerja kosong untuk part time, anda boleh hubungi saya di email qymaaagzb@gmail.com.
Terima kasih :)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. Miss Pinky 3 - Sat 20/May/2017, 2:54pm
    Salam...berminat tak untuk iklankan & promote SERVIS DESIGN LOGO saya di media sosial atau kat kawan2 tempat belajar? Setiap job yang diterima sis akan dapat komisyen. Berminat sila wassap sis di 014-353 6675.
    .
    FB page : Min Design - Pakar Design Logo
    @PakarDesignLogo  
  2. Aleesya 7 - Sun 21/May/2017, 1:32pm
    Nk buat ptime area wmaju,blh wtsup sy 0193792303  
  3. Herba Pak Maon - Sun 21/May/2017, 2:46pm
    Team Pak Maon tengah cari individu yang komited cari side income sampai 2k-3k, direct komisen (cash hari-hari). Anda buat, anda dapat. :-) Ada fb, phone ada wassap, pandai email, bonus jika ada blog, wechat, IG, twitter. Coaching direct dari team Pak Maon, free marketing dari HQ, kelas marketing percuma. Nak upgrade diri & ekonomi jom join team Pak Maon, tak rugi pun. Belaja sesuatu yang baru & best. Boleh wassap team kami segera untuk sahkan tempat, klik sini je ;

    www.wasap.my/60194119412
    add fb '' Saudagar Pak maon '' utk lebih info ( ini fb stokis besar kami KL/Selangor yang buat part time mula-mula, kini income 5 angka sebulan) :-)
    follow blog '' herbapakmaon@blogspot.my
    follow IG '' saudagarpakmaon ''
    like page '' Pak Maon / Herba Pak Maon / Berniaga Itu Sunnah ''  
  4. Yaya2110 - Mon 22/May/2017, 6:27pm
    Kami cari EJEN untuk satu produk yang laku keras ni...target market pelajr sekolah dan kolej
    .
    Kalau minat nak jadi ejen.....mai wassap kami
    TAK PERLU MODAL
    TAK PERLU SIMPAN STOK

    Wassap ''EJEN 30'' ke
    0108419742
    0108419742
    0108419742  
  5. Sha88 2 - Tue 23/May/2017, 1:10pm
    Servis buat sijil spm,diploma,degree dsb
    sila email ke
    syahassan92@gmail.com  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Baju T-shirt Kosong
Price: RM 5.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
(V'Asia) Tonik Subur Rambut
Price: RM 22.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Price: RM 40.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Bio Seleza - Daysafe
Price: RM 160.00
Anti Cellulite Mouse. Spray sahaja dan lihat.
Price: RM 212.00
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
ORIGINAL Candy_B + Complex ( Produk kesihatan lelaki Sejati )
Price: RM 150.00
Produk Digital : Jombiz! Mail Marketing + Autoresponder
Price: RM 150.00
Imaan Wipes Tissue
Price: RM 6.00
Furwax Set PROMO (Hardwax Bean with warmer)
Price: RM 120.00