Mencari Kerja P-Time
Yuyun - Thu 27/Oct/2011 12:41pm [Last Comment]
MINTA BANTUAN WARGA MAJALAH SEKELIAN...

sy berumur 24thn... sudah bkerja.. tp hnya sbgai krani.. gaji bersih hnya 900 sbulan.. sy mncari kerja tmbahan yg sy blh bt pd waktu mlm dan tme cuti kerja.. kerja apa2 pn tak kisah.. jnji halal.. kcuali mlm.. bsnes internet.. 2 sy tak mnat.
time free sy.. isnin-jumaat dari pkul 7.00pm keatas
sabtu dari pkl 4.00pm keatas
ahad - free

so tme2 diatas sy free... so sy perlukan kerja tmbahan yg blh mnampung pmblanjaan sy. if warga mjalah ada cdagan n ada kerja untuk sy blh email sy di botakjohan82@yahoo.com... kerja sbagai pmbantu rmah pn sy ok.. tq ya.. harap dibantu..

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Scha 6 - Thu 27/Oct/2011, 1:01pm
    email saya mz.schaiera@gmail.com  
  2. Aizah - Thu 27/Oct/2011, 1:20pm
    kat mana ni?  
  3. Irfan 23 - Thu 27/Oct/2011, 1:22pm
    Kami pembekal water dispenser.kami juaga mencari jurujual untuk produck kami,untuk info hubungi 0122427819.Mr irfan  
  4. Yuyun - Thu 27/Oct/2011, 1:28pm
    sy tggl kl..
    cik scha 6... kerja apa ya??  
  5. Azmancc - Thu 27/Oct/2011, 3:54pm
    cafe saya di bandar sri permaisuri memerlukan parttime berminat sila hubungi muhamad ( penyelia ) 017-6279962  
  6. Mohd Fadzli 6 - Thu 27/Oct/2011, 4:15pm
    call or sms saya di 019-9539239  
  7. Khairul 224 - Thu 27/Oct/2011, 9:28pm
    salam...

    saya ada caranya mcmna nk tmbah duit poket dan sebaliknya... nk lebih lanjut sms atau call ke 0125640346/0194966761
    email khairul_anuar51@yahoo.com  
  8. Yuyun - Fri 28/Oct/2011, 10:58am
    bandar sri pemaisuri kat mana?? dkat dgan lrt tak... coz sy tak ada transport nak g sna... fadli n khairul.. kerja apa ya.. klau mlm or bisnes internet... apa aje yg kna laburkan duit.. sy tak mnat la...  
  9. Roni Tf - Fri 28/Oct/2011, 11:20am
    Yuyun: saya dah antar email  
  10. Mustahid Abdul Karim - Fri 28/Oct/2011, 9:23pm
    Salam kepada semua...

    Bagaimana dengan Bisnes Gayapos ??

    Buat di rumah je..
    amat sesuai untuk surirumah.... dan sesiapa sahaja yang ingin tambah pendapatan sampingan

    Anda hanya berurusan dengan Pos Malaysia..

    Info lanjut sila SMS nama dan alamat penuh anda ke 01119391751

    Saya akan poskan detail untuk anda..
    Kenapa???
    kerana ini adalah BISNES GAYAPOS...

    Mustahid Abdul Karim
    Post Style Strategy 2011
    http://formulaluarbiasa.com/recommends/syukurezekiku  
  11. Fahmi Kajang - Fri 28/Oct/2011, 9:52pm
    saya perlukan kerja...
    tolong emailkan detail kepada saya...
    mie_mrfood@yahoo.com.my  
  12. Wira 5 - Sat 29/Oct/2011, 12:11am
    Know a Dancer or Dance Crew in Klang Valley? Tell them about this.

    http://bit.ly/KL-Gatsby-DAnce

    Gatsby Dance Competition Auditions at Mid Valley Boulevard Hotel

    Tell them about this audition by copy paste this link
    >> http://bit.ly/KL-Gatsby-DAnce  
  13. Haiza - Sat 29/Oct/2011, 10:11am
    layari
    http://sweetcornettolove.blogspot.com/
    http://iluvurl.com/parttimeincome
    untuk kerja sambilan dari rumah  
  14. Shzahrah - Sat 29/Oct/2011, 10:35pm
    kalau da dapat kerja..kena bersungguh2 dan optimis. jangan sia2kan peluang itu jk tak dapat kemewahan yang mudah, anggap shj sbg pengalaman.cayyo  
  15. Edi 6 - Sun 30/Oct/2011, 9:11pm
    salam,

    sy perlukan kerja part time area s.alam atau klang selepas jam 6pm...

    email kt sy : akukaya@live.com.my  
  16. Yuyun - Mon 31/Oct/2011, 11:47am
    tq smua 4 info... but kbnyakan like mlm je.. i lbh suka yg gunakan tenaga i.. bukan modal untuk joinnya...  
  17. Intan9548 - Mon 31/Oct/2011, 5:17pm
    tumpang lalu...hi warga majalah, pendaftaran free, hanya perlu daftar dan anda akan dibayar $1.25 bagi setiap pendaftaran. sila ke
    Link: http://www.AWSurveys.com?R=INTAN9548  
  18. Muhd Raj Iskandar Bin Abdullah - Mon 31/Oct/2011, 5:25pm
    sya nak buka grai burger, jka u mnat u call i 0172641293, lokasi di area jpj bangi, yg lain kta blh bincg face to face, i nak pekerja yg rajin dan disiplin dlm keje 2 je yg lain i tak ksah sgt  
  19. Khairul 224 - Tue 1/Nov/2011, 1:33pm
    nie bkn MLM atau keja.. tp utk mencari duit lbih.. malah leh jimat stiap bln... awk bleh email kt sy nk tau lbih lanjut .. syakan citer dari A - Z. k..  
  20. Mifdhal 2 - Tue 1/Nov/2011, 5:48pm
    Business Executive diperlukan 2011-2012... berminat email.. alankuul13@yahoo.com... Tel 03-27755060 (miff)  
  21. Zul 13 - Sun 6/Nov/2011, 10:42am
    Saya memerlukan pembantu gerai burger di brickfield bermula jam 7pm sampai12am kalau berminat e-mail saya ijunli@yahoo.com atau cal 012-2626948  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.