Mencari Kenalan Buat Ebay. Jom Bincang
Sham 369 - Thu 25/May/2017 2:04pm [Last Comment]
Assalam,
Terjumpa iklan berniaga dalam Ebay dan nampak nye macam boleh pergi.
Dari itu saya saja buka post ni utk bincang pasal bisnis Ebay ni.
Sesiapa yg tengah berniaga Ebay, baru nak mula, baru mencari info atau nak share info sudi lah jemput
bincang. Mana tau bole start sama2 ke or buat team discussion ke secara online or offline.
Sy area Sentul, KL. watssap Sham- 0123163426

Niche: Diskusi Bisnes
     
  1. Adi 363 - Thu 1/Jun/2017, 2:39pm
    patik pun baru nk cari info berniaga di ebay. kut ada yg boleh share info kat sini..or ada kelas utk ebay ke?  
  2. Along 102 - Mon 19/Jun/2017, 2:06pm
    saya cuba jual di ebay bila saya masukan nomboe debit card saya ebay tidak terima. Tapi kenape?  
  3. Inderanik9 - Wed 28/Jun/2017, 12:38am
    Special bisnes. Berminat sila whatsapp 0179413274  
  4. Rarahim - Sun 23/Jul/2017, 10:32pm
    Berminat 01726615OO.  
  5. Leeya 16 - Thu 27/Jul/2017, 10:28am
    nak tau jugak pasal ebay nih.. ada sapa2 tau ke untuk share pengalaman?  
  6. Miss Weny - Tue 1/Aug/2017, 3:29pm
    saya dah berjaya jual satu barang dekat ebay walaupun baru buka satu akuan. Tapi terus terang memang susah juga,kena belajar betul-betul,saya baca bbrp ebook yang saya dah beli.
    berminat nak saya share? Yang serius sahaja!
    Wasap 01114750249  
  7. Hasron - Thu 3/Aug/2017, 1:19am
    BUAT la GROUP E-BAY.......invite no hp saya ya...
    012-2680009  
  8. Hazry 5 - Tue 8/Aug/2017, 2:40pm
    meh blaja dengan saya ebayer since 2005 sampai sekarang.. cari fb hazry hidzir  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.