Mencari Kedai Makanan yang Berminat Menjadi Consignment Madu Asli di Sekitar Klang Valley
Samsuri 10 @ Honey Valley Ventures PLT - Mon 13/Nov/2017 11:02am
Assalamualaikum ....saya cari kedai yang boleh consignment untuk madu saya....dijamin asli...saya kasi 20%

bagi yang berminat boleh call/sms/whatapp 0143483092 @ http://www.wasap.my/60143483092

kami ada madu dalam bentuk stick dan botol

HARGA STICK

RM80/100 STICK
RM45/50 STICK
RM25/30 STICK
RM18/20 STICK

1 STICK BERAT 6 GRAM

DIJAMIN ASLI ๐Ÿ’ฏ

HARGA BOTOL

450G RM55
70G RM18

Madu longan Honey Valley Malaysia

SEBAB PANGGIL MADU LONGAN ?

1.Lebah ini diternak di kawasan ladang(ladang khas untuk madu sahaja)

2.ladang pokok bunga longan (buah mata kucing)

3.Lebah ni makan 1 bunga je (bunga longan) sebab kawasan ladang longan.

sebab tu panggil madu longan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

BEZA MADU LONGAN DGN MADU KELULUT @ TUALANG?

1. Rasa madu longan ni manis(manis ni semulajadi daripada bunga....bkn manis hasil campuran gula melaka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hehehe) kalau biasa makan madu kelulut atau tualang rasa dia masam manis jadi nak suruh anak makan pun susah๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ

2. Lebah madu longan ni makan 1 bunga je sebab kawasan ladang kalau kelulut atau tualang lebah makan banyak bunga sebab kawsan hutan jadi lebah tu makan je bunga yang ada sebab tu rasa masam manis tu hehehe.

SEBAB KENA BELI MADU LONGAN?

1.rasa manis yang sedap(manis semula jadi daripada bunga longan)

2.bau wangi

3.100 % asli,organik,original dan apa lagi tahhh๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ yang pasti dijamin asli......x campur apa2 pun (macam gula melaka)

4.syarikat bumiputera๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mari support syarikat melayu๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

5. mempunyai sijil halal thailand....sijil JAKIM dlm proses๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…(syarikat baru lagi heheheh)

6.madu asli ni xde expire date jadi simpan la brp lama pun..confim xde masalah

Niche: Program Consignment | Bisnes Restoran
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Askmadie - Wed 29/Nov/2017, 12:11am
    Assalamualaikum tuan,
    Kenapa tuan tak menjual secara online. Direct kepada customer. Kalau tuan berminat saya ada platform yang menarik untuk dikongsikan. Produk tuan ni pun menarik juga sebab saya sendiri memang peminat madu cuma tak pernah pula cuba madu longan.
    Jika tuan minat pasaran secara online boleh wasap ke 0172404201 Asmadi .
    Insya-Allah saya bantu. Caj hanya dikenakan jika produk terjual dengan kadar yang rendah. Maximum caj hanya 5% harga jualan. Amat murah dan ada potensi buyers yang ramai.  
  2. Art Gallery - Sat 16/Dec/2017, 12:07pm
    Boleh consignment dinkedai kami. www.wasap.my/60102322373.

    Butik ibu dan bayi  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.