Mencari Kawan Melancong
Nurul Amalina 7 - Mon 20/May/2013 12:16pm [Last Comment]
salam n hai pada warga majalah..jika anda ingin melancong tetapi tiada kawan boleh bgtau sye ye..sye nk melancong tp takut nk pergi sorunk2..setakat ni bajet sye dlm malaysia ye..boleh email kepada saya di nurulamalinaabdmalik@gmail.com

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Biz 7 - Mon 20/May/2013, 12:22pm
    saya mahu pergi koh samui..pulau di thailand yang lagi best dari krabi...saya bukan promote package, just sbb kawan sy laki so nak ajak kwn perempuan...

    minat emel senipelangi@gmail.com

    bajet pon dlm rm480 je 4 hari 3 mlm  
  2. Bad89 - Mon 20/May/2013, 2:27pm
    melancong ke mna?  
  3. Nurul Amalina 7 - Tue 21/May/2013, 11:47am
    nnti add grup ni ye..sye nk kumpul seberapa ramai yg minat g bercuti..nnti leh wat trip..

    https://www.facebook.com/groups/607570235927963/  
  4. Mraz - Wed 22/May/2013, 12:25pm
    jom join ke sabah pada 29 & 30 june..tiket air asia tgh promote tu..  
  5. Mraz - Wed 22/May/2013, 12:27pm
    jika plan nak ke ho chin minh thn depan boleh contact saya..I give free guide you ke sana..  
  6. Nurul Azreen - Wed 22/May/2013, 9:46pm
    Sy pn nk mlancong tp xtw nk g ane.. klo nk g ane2 tmpt ley la ajk sy yek.. impian_erin@yahoo.com.my  
  7. Niwhak - Thu 23/May/2013, 7:48am
    Berminat jugak  
  8. Small Cute Shoppe - Thu 23/May/2013, 9:00am
    salam

    nak join pi Perth ? tiket airasia tengah promotion.
    tiket pergi balik rm723 all incl insurance on sept 16.
    la ni saya dah ada 5 org.

    smallcuteshoppe@yahoo.com  
  9. Sheenarashid - Thu 23/May/2013, 10:27am
    Hi amalina. Saya suggest awak join group Malaysian Backpackers Club dekat facebook. Group ni diorang selalu travel dan travel berkumpulan. Diorang siap boleh bagi travel yang paling budget lagi. :)  
  10. Ekeng - Thu 23/May/2013, 11:43am
    Saya bawa group ke Padang/Bukit Tinggi untuk 4hari 3malam dengan Air Asia. Harga RM850/ all in. Kalau minat email saya segera:- sbs96@hotmail.com  
  11. Muhammad 180 - Thu 23/May/2013, 1:22pm
    Pakej jakarta bandung 4h3mlm rm 850/pax berlepas 14-17 june 2013 now 28 pax masih dibuka including flight hotel transport and guide hubungi segera 0163114654  
  12. Nurhaza - Thu 23/May/2013, 2:37pm
    sy cari rakan backpacker...dlm 2-3 org je, senang bergerak..ada yg berminat tak??
    hehehe  
  13. Niwhak - Thu 23/May/2013, 6:10pm
    Teringin nk g bercuti tapi xde geng. Kawan2 sume dh kawen. Jom sape2 yg free kita plan g melancong
    0122484314  
  14. Azlee76 - Fri 24/May/2013, 4:25pm
    tumpang iklan ye, sekiranye ade sesiapa yang berminat untuk mengeluarkan sebahagian dari epf account 2 dgn mempunyai baki min 18k..

    call me azlee 011 2617 6325  
  15. Sarina 8 - Fri 24/May/2013, 8:08pm
    sy minat.. nk p mne2 ajk sy..


    hafsahsarina@yahoo..com

    fb : raja nur hafsah sarina  
  16. Siti Zahirah - Mon 27/May/2013, 5:42pm
    jom singapore 14,15,16 ogos 2013..
    pa pe email sy..siti_zahirah87@yahoo.com.my  
  17. Eina 21 - Tue 28/May/2013, 8:56am
    nnti add grup ni ye..sye nk kumpul seberapa ramai yg minat g bercuti..nnti leh wat trip..

    https://www.facebook.com/groups/607570235927963/  
  18. Ekeng - Tue 28/May/2013, 2:51pm
    Pakej lawatan ke Padang dan Bukit Tinggi pada 4-7 Julai 2013. Harga pakej RM850 all ini. Tempat terhad!
    Yang berminat, email segera:-
    sbs96@hotmail.com  
  19. Trip Vietnam - Tue 28/May/2013, 5:19pm
    Mari bershopping & Jimat ! & Bawa Bertenang ! FB : Trip ASEAN

    **Trip Vietnam Muslim Tour + Shopping 4 Hari 3 Malam. Bawa 5 orang keatas (RM 1299/pax)


    Pakej Termasuk :

    - Tiket flight pergi & balik
    - Hotel
    - Makan & Minum
    - Tour Guide

    Pakej Tidak Termasuk :

    - Passport
    - Insuran
    - Perbelanjaan sendiri

    Tempat Menarik :

    - Lamson Mosque, The Hundred Years Red Cathedral (Notre Dame Cathedral), The Old Post Office, The People?s Committee Hall
    - (Shopping) Hong Anh Collections, Fatimah Fine Arts Handicraft Shop, Thai Tuan, Minh Collection, An Dong Plaza & An Dong Wholesale Market, Binh Tay Market, Mai Saigon dan Ben Thanh Market
    - Terowong Chu Chi (Kubu Pertahanan Pejuang Gerila Vietnam menentang Amerika)
    - Jamiul Islamiyah Mosque, The Independence Palace dan The War Remnant Museum
    - Capital of Tien Giang & Sungai Mekong
    - Thoi Son Islet (Dusun buah-buahan), Ternakan Lebah dan Kilang menghasilkan makanan berasaskan kelapa

    ** Kalau ada 15 orang ke atas boleh boleh pilih tarikh travel sendiri.

    ** Call/Mesej : 011-21103505  
  20. Zuera 15 - Tue 4/Jun/2013, 4:29pm
    sy pn sme..susah nk cri geng yg slalu nk bercuti,..sy nk join..pape email sy je.. mamapasrah82@yahoo.com  
  21. Arzlan - Sat 20/Jul/2013, 2:47pm
    Hai Amalina..Sy pn nak cari member melancong..xkesah trip malaysia or obersee...ingat nak join skali group kawan2..bley email jika ada info gdengs@yahoo.com  
  22. Beruangcomel - Sat 27/Jul/2013, 5:47pm
    Salam.. Hai , saya pun sama.. Saya minat sgt nak melancong ke luar negara.. tapi tade kawan.. nanti pape email saya nuradilah@live.com 0173762543  
  23. Ella 30 - Mon 12/Aug/2013, 11:00am
    Saya pun suka melancong tak kira dalam atau luar negara..
    email saya hhalilah@gmail.com  
  24. Muhd Izam - Thu 22/Aug/2013, 3:14pm
    salam semua. saya pun nak join mana2 group yang aktif g melancong. utk bulan 5 tahun depan kalau tak silap g Melbourne cuma rm7++ pergi balik. klau ada yg nak pergi saya nak join sekali.. add fb saya Ejam Rashid atau email muhd.izam81@gmail.com  
  25. Anne 109 - Tue 17/Sep/2013, 11:01pm
    Sy plan nk backpack ke korea next year..tp xde kwn yg sgup amik risiko tu..sape2 yg sgup nk redah, kita bleh plan sama2 pi dlm 4, 5 org..feel free to email me vena_wiskah@yahoo.com  
  26. Chubby 3 - Sat 5/Oct/2013, 12:32am
    salam..saya berminat nak p Turki pd tahun depan..kalau ada sapa2 berminat leh la p sama2..email saadintan@gmail.com  
  27. Arzlan - Mon 4/Nov/2013, 11:38pm
    Ada sesiapa yg perlukan kwn untuk melancong sekali..sy brminat tuk melancong, ttp tiada kw..bley info n ctc sy di 0139615644  
  28. Ainyusoff - Wed 6/Nov/2013, 3:54pm
    anne 109..menarik jgk tu..leh dpt geng baru..hehhe..lg pn xpnh pegi  
  29. Rashid 82 - Sun 17/Nov/2013, 3:33am
    saya sedang merancang utk ke korea tahun depan tp xda partner..sapa berminat boleh la emel saya...shid04@yahoo.com  
  30. Wani 190 - Thu 28/Nov/2013, 7:29pm
    saya pun, saya berangan nak backpack guna train or bus shj to thailang and sejauh mana dia boleh sampai.. atau mana-mana lah.. sebab perempuan at least a friend jadi dua atau 3.. email la saya wani2oo3@yahoo.com  
  31. Shila 63 - Thu 5/Dec/2013, 1:26pm
    sapa2 ada plan nk bercuti ala2 backpacker ke new zealand bleh email sy, shila.adamss@gmail.com
    xde gang nk p bercuti kesana...  
  32. Ashmiyake11 - Thu 19/Dec/2013, 5:10pm
    Hye guys, sy teringin nak gi bali utk next month 04 - 07 hb.. tp sume kwn busy..nk gi sorg mcm tk berani, so spe gigirl yg rase nk join boleh email sy ashmiyake@gmail.com  
  33. Mariena 2 - Fri 20/Dec/2013, 10:51am
    helluuu...saya pernah melancong ke bandung dan bali seorg tp lg srunuk kalau ada teman untuk beborak.....nak ajak kwn ramai dah ada komitment jd susah la.....pada sesiapa perlukan kawan tuk melancong boleh pm and add saya di fb moon_6ytz@yahoo.com atau bole contact saya 0196071210.......sambil tu kita boleh mengerat silatulrahim sesama kita dan tambahkan kenalan....  
  34. Saddam 5 - Fri 20/Dec/2013, 12:16pm
    sesiapa yang berminat bercuti ke indonesia dan thailand bolehlah mendapatkan informasi dari saya. boleh like page saya di facebook. facebook.com/AlKahfiTour @ call di no 0188714192/0133102608 @ email ke alkahfi_tour@yahoo.com.my  
  35. Tina009 - Tue 24/Dec/2013, 4:08am
    Jika anda nak tahu bagaimana untuk travel dengan bebas, seronok dan menjimatkan wang di Perth, semuanya saya kongsikan di dalam e book saya Catatan Melancong Murah 5 Hari ke Perth dan anda berpeluang mendapat sebuah lagi e book Catatan Melancong Murah 8 hari ke South Island, NZ. Ebook itu dikongsikan bagaimana untuk menikmati perjalanan yang hebat dengan tips-tips perjalanan yang menjimatkan dan pengembaraan yang pasti membantu anda.

    Perkongsian dalam bentuk e book ini berharga RM20@RM25 setiap satu dan anda boleh nikmati pelbagai tips, bagaimana mengembara dengan gembira dan bebas,jimat,murah dan macam-macam lagi.
    ? Ebook Melancong Murah 5 Hari ke Perth -80 mukasurat-RM20
    ? Ebook Melancong Murah 8 hari ke South Island, NZ-92 mukasurat-RM25

    Dapatkan Ebook PERCUMA 30 TIPS PENGEMBARAAN dengan pembelian kedua-dua ebook diatas dengan harga RM40 sahaja
    Untuk mendapatkan e book ini, cuma sms ke 0177778234 ?saya nak ebook Perth/NZ? dan anda cuma ikuti langkah-langkah daripada balasan sms kami.Anda juga boleh emailkan kepada azlan9999@gmail.com untuk belian @ tinggalkan email anda untuk kami jejak kemudian.
    Ebook akan diemailkan kepada anda setelah bayaran disahkan.

    Jom Mengembara ! Mengembara Membuka Minda !  
  36. Syazwani 11 - Tue 31/Dec/2013, 10:18pm
    email la saya if ada buat trip ke mana waniy88@gmail.com  
  37. Diey 2 - Mon 17/Mar/2014, 11:50am
    Dapatkan harga pakej utk destinasi impian percutian anda.sesiapa yang berminat bercuti mendapatkan informasi dari saya. boleh like page saya di facebook. https://www.facebook.com/ITTHargaSempoiPakejLangkawi  
  38. Azlia Kembara - Mon 14/Apr/2014, 2:28am
    Anda berminat travel
    agency saya menyediakan pakej termurah untuk anda
    pakej termasuk hotel,penginapan,pengangkutan serta sarapan...aktiviti percutian sangat padat
    kalau berminat boleh call/text
    0125263947@0174335013(azlia/paktam)  
  39. Cikgu Cidda - Wed 10/Sep/2014, 12:23am
    Ada sesiapa tak nak join group kami melancong ke 8 buah negara di Eropah tahun 2015..
    antara tempat yang akan di kunjungi adalah Paris - Lucerne - Mount Titlis -Outlet Stop Milan Pisa - Outlet Gucci Prada di Florence & Venice - Innsbruck - Fussen,Heildelberg - Franfurt, Cologne - Volendam,Amsterdam - Brussle - London,Oxford,Bicester Village...

    Boleh kata hampir separuh negara di Eropah kita akan pergi.. pakej ni berharga GBP1000/Rm5500 termasuk makan minum,penginapan dan pengangkutan..

    Tiket Flight kita akan tempah masa Matta 2015.
    Jikalau ada yang berminat nak join kami geng2 cikgu2 ni atapun nak tanya bleh emelkan pada checidd81@gmail.com atau whatssap 0199686176  
  40. Izween - Fri 19/Sep/2014, 2:15pm
    Sy rancang bercuti ke korea (winter time) tapi masih dlm perancangan and takde member.. if sesiapa nk bincang kan do e-mail me at dizwin@gmail.com  
  41. Noor Hanidah - Sun 28/Sep/2014, 12:41pm
    Saya pun sedang mencari kawan travel bersama2. Terutama yg berminat nk travel ke NZ, Japan or Turki. Blh whatsaap saya di 0123432006.  
  42. Mohd Najmuddin Abu Bakar - Tue 30/Sep/2014, 4:15am
    masih mencari dan mencari geng backpaker ke perth australian awal bulan 12 ini..tiket harga promosi.. copattt  
  43. Hazuwanhashim - Wed 1/Oct/2014, 3:31pm
    saya mencari membe bagpacker yg nak ke vietnam/indonesia bulan 11 atau 12 ni.

    boleh contact at Wechat - deqwanmhh

    atau FB : https://www.facebook.com/deq.joongki  
  44. Siti Nasuha Mokhtar - Wed 8/Oct/2014, 10:36pm
    selamat sejahtera kawan2.saya sedang mencari member utk tour europe dari 15/2/2015 sampai 10/3/2015.almost sebulan jugak lah.and planning to cover almost all the european regions,with backpack style.details kita boleh bincang dekat email,ciksueha_oi@yahoo.com.do contact me sape2 yang berminat.thank you!  
  45. Eni 7 - Tue 14/Oct/2014, 2:59pm
    salam, saya mencari member untuk ke new zealand on 19march to 28 march 2015. menjelajah south island menaiki motorhome. sesiapa yang berminat boleh email saya ininoreen86@yahoo.com  
  46. Zulaikha 34 - Sat 18/Oct/2014, 3:45pm
    Assalam saya mncri temn backpack ke hongkong. 27-30 jan 2015. Jika brminat blh whatsapp :add +60109094858
    Khusus muslimah yg brani n independent.xngada2.. Kiki  
  47. Travelfeet - Sun 26/Oct/2014, 1:57pm
    Assamulaikum. Kepada kawan-kawan yang minat nak travel tapi xde geng n mahukan pengalaman travel yang maximum, boleh folow kami di fb: mytravelfeet@facebook.com dan ig:@travelfeet_.
    untuk tahun ni beberapa trip yang TravelFeet akan arrange untuk kawan2.
    Boleh whatapps/sms:
    Gdengs(Arzlan): 013-9615644  
  48. Roslan 178 - Sat 1/Nov/2014, 2:56am
    Assalamualaikum..
    jika anda mempunyai keinginan melancong ke Sabah..
    kami akan MeRealisasikan percutian anda bila berkunjung ke sabah,
    Syarikat SUHAZRINAH ENTERPRISE SDN.BHD adalah syarikat 'Taxi Limousine' yang beropersi sejak 5 Tahun yang lalu, mempunyai pengalaman yang mendalam tentang tempat-tempat yang menarik di sabah.
    Kami menjemput anda ke sabah untuk bercuti dengan kadar tambang yang rendah dan berpatutan,
    sila hubungi kami untuk mendapatkan kadar tambang ke mana sahaja di seluruh sabah.
    +6016 8392919 (whatsApp, wechat, Telegram & Kakao Talk)
    email: taxisabahlimo@gmail.com
    http//:www.taxisabah.com  
  49. Ainyusoff - Sun 2/Nov/2014, 4:28am
    teringin nk ke jepun time winter.. 2015 punye...sape ade plan nk g whatsapp sy yer... 0145442444  
  50. Brader Sufi - Thu 20/Nov/2014, 9:48am
    salam semua..

    saya nak ke NZ next year (april 2015)..

    ade x yg nak join..saya bukan agent tau..

    just nak penuhkan kuota sebab kami nak sewa caravan..

    whatsapp saya segera.. 0134008248  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 106 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.