Mencari Funder untuk Biz di Indonesia
Syukri 80 @ Olive's Bags - Sat 9/Sep/2017 1:08pm
Assalamualaikum wbt.
Disini sy ingin mengalu2kan kpda sesiapa yang ingin invest kecil2an dalam perusahaan di Indonesia.Antaranya bisnes handbag yg mana ada kedai di surabaya dan lagi satu bisnes air jagung yg mana mungkin anda semua xtau kat indonesia xdak langsung air jagung mcm kt malaysia ni yg mana sy yakin akan jadi viral dan popular.
Tentang hal2 kewangan boleh bincang kemudian.sms sy : 01133577189 untuk meklumat lanjut.kalau ada kesempatan kita jumpa terus bincang 4 mata.

Niche: Mencari Pelabur | Produk Dari Indonesia
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Syukri 80 - Sat 9/Sep/2017, 7:34pm
    sy org malaysia..asal kedah.sy ulang alik surabaya dan sy ada satu kedai handbag di DTC Mall wonokromo.utk makluman tuan..air jagung lgsung xde kat indonesia walaupun pngeluaran jagung mereka tinggi.sy yakin akan viral dan meletup kt sana.jd sy dah beli paste jagung double lion utk bawa ke sana dan sewa satu tapak di mall.masalahnya sekarang sy baru lepas renew sewa dgn mall dgn byran rm20k..60jt rupiah.jd sy kekurangan modal.jd sy perlukan dana yg mana utk sy sewa satu tapak di mall..yg lain2 sy dah ada.sy xmau tulis pinjam kat iklan..sbb pinjam tu bukan konsep sy..sy lebih suka profit sharing yg mana pembahagian itu nanti di tentukan oleh pihak funder.tentang kegenuinean..ini bukan urusan rasmi..tapi boleh di jadikan rasmi dgn adanya black and white.sapa2 berminat boleh comment atau email whocare2601@gmail.com  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Zucca Active Man Argan Homemade Soap (FREESHIPPING)
Price: RM 18.00
Olive House' Extra Virgin Olive Oil (Pati Minyak Zaitun) [250ml]
Price: RM 49.90
Lotion Pemutih Badan AlHaura Beauty
Price: RM 15.00
Forever Aloe Lips
Price: RM 13.00
Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00
Mini Office - Bilik Pejabat Lengkap
Price: RM 750.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
IKAN TENGGIRI (SMALL)
Price: RM 1100.00
Close Couple Washdown Water Closet
Price: RM 350.00
One Compartment Locker
Price: RM 270.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
SUSU KAMBING HALIA TOK' ALI 1KG
Price: RM 80.00
Software Akaun Bisnes Guna Excel (Produk Digital)
Price: RM 30.00