Mencari Duit Lebih
Amyrul 6 - Mon 30/Apr/2018 8:28am [Last Comment]
saya ingin mencari duit sampingan untuk menambah pendapatan

Niche: Ingin Berniaga
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. Victor 15 - Mon 30/Apr/2018, 11:05am
    whatsapp BERMINAT ke 011-1514 5365  
  2. Zhafrani Gold - Mon 30/Apr/2018, 3:10pm
    https://bit.ly/2vUA5mA  
  3. Mr Rasopariso - Mon 30/Apr/2018, 4:10pm
    Mniaga kue raya n krepek bln posa ni cantik bos,,sdiri jd bos.modai pun kecik
    01120906936,,produk dr kedah
    Tqvm majalah  
  4. Md Fisha - Wed 2/May/2018, 9:18am
    Saya ada kerja yang senang, hanya approach peniaga pasar malam atau retail shop, dan promote product online kami, satu borang dapat diisi bersamaan RM30  
  5. Hosna Adnan 2 - Fri 4/May/2018, 7:36am
    Berminat wasap01128096559..kerja senang.cari 8 rakan shopping bersama.akan dibayar rm1200  
  6. Dib 8 - Fri 4/May/2018, 8:13am
    Assalam,sesiapa tengah buntu nak meniaga apa,nak jual apa,nak bisnes apa.boleh contact saya.saya ada buat borong ready stock ada juga pre order.ready stock pun harga mcm pre order.. Ramai dah memborong dengan saya.free servis cas.. Bayar setakat mana anda nak borong sahaja.nak borong pun minima RM100 dah boleh borong.. Yaa RM100 dah boleh borong..
    .
    .
    Barang baby /kids
    Handbag laki perempuan
    Kasut laki perempuan
    Macam2 ada..
    .
    Jom whatsapp saya,jgn lepaskan peluang untuk jana pendapatan! Raya dah nak dekat!!!! Jangan tunggu sehingga stock habis..
    .
    0134458442  
  7. Faizalnyza - Fri 4/May/2018, 8:36am
    Saya sedang mencari Team Leader Cuckoo...

    Income RM1k ~ RM4k...

    Modules lengkap
    Masa flexible

    Call 0173943148  
  8. Adam 589 - Fri 4/May/2018, 7:50pm
    whatsapp 014-9816745  
  9. Noor Aishah 5 - Sat 5/May/2018, 6:37pm
    Salam jom jadi agen produk pelebat rambut baby dan dewasa viral..modal serendah rm225 shja..untung tinggi..cpt wsupp 0104020037  
  10. Myrtlevillosa - Mon 7/May/2018, 9:45am
    http://edamoney.site/7974747081322/  
  11. Rini 9 - Tue 15/May/2018, 9:09pm
    siapa nak sewa fashion truck, boleh jual apa2 dan dimana2. Konsep business terbaru dan paling menarik! www.wasap.my/60124107435  
  12. Adam 589 - Thu 17/May/2018, 4:28pm
    Whatsapp 0169816745  
  13. Daudyusmad - Sun 20/May/2018, 6:43pm
    Tumpang iklan,,,
    Assalamualaikum,,,
    Saya ada masalah kewangan,,,
    Baru diberhentikan kerja sebagai driver,,,
    La ni dok cari buluh lemang,,,
    Isteri suri rumah sepenuh masa,,,
    Dia ada buat bisnes kecil-kecilan,,,
    Tapi rugi,,, la ni dok tanggung bayar loan ja,,,
    Sekarang anak anak dok miss makan,,,
    Kami sekeluarga ikat perut,,,
    Susu pun guna satu sudu cuma air ja lebih,,,
    Wang zakat cukup2 bayar sewa rumah,,,
    Harap bantuan ikhlas hamba Allah,,,
    Maybank 157148012792,,,
    Moga ada insan yang mulia...  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: (max 1000 characters)
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.