Mencari Bisnes Terbaik 2018 Modal 10k
Khairul Zaman 4 - Fri 12/Jan/2018 12:39pm [Last Comment]
Sy mencari bisnes yg modal kecil&risiko rendah sesiapa ada idea sila email kpd sy Aqzaman84@gmail.com
Forex,bitcoin,MLM&funder tdk dilayan

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Japan Kl 2 - Fri 12/Jan/2018, 1:08pm
    PM Saya.Jika nak bisnes international.01128138475.  
  2. Noniamira - Fri 12/Jan/2018, 7:34pm
    Ws sya 0173103210 jika mencarI beauty&health , perfume, supplement utk hrga borong dan moq yang rendah.  
  3. Haji Shah - Sat 13/Jan/2018, 3:32am
    USAHAWAN KARIPAP KINKONG
    0134758937
    MUDAH DAN MIN RISIKO  
  4. Assistme 2 - Sun 14/Jan/2018, 5:17pm
    Bisnes perfume. Pm sy 019 262 0483 jika minat.  
  5. Hisham Daud - Mon 15/Jan/2018, 3:53am
    Niaga sengkuang calit. Sila lawat www.sengkuangcalit.com atau WhatsApp saya 010-3887388 Modal paling maksima full package cuma RM2300  
  6. Shamsul Nazri B Samsuddin - Mon 15/Jan/2018, 1:52pm
    MENGEDAR SEGALA JENIS KOPI SECARA PUKAL

    CONTOH
    KOPI TIBUNNA
    KOPI JANTAN
    KOPI AL JANNAH MAKHKOTA DEWA
    KOPI KOPI PAPAN
    KOPI KESIHATAN
    0124165149 -ABG COI  
  7. Cik Liyana 4 - Tue 16/Jan/2018, 6:04pm
    Whatssap Saya 0192319917 sekirannya berminat mulakan bisnes secara PERCUMA  
  8. Nurul Syawal Azahar - Sun 21/Jan/2018, 3:36am
    Assalam En khairul..
    Bisnes jual kereta 2nd hand..Labur 10k untuk 3@4 biji kereta..kemudian jual..Sy berpengalam jual beli kereta cash..Berminat nk tahu lebih lanjut blh call sy 0175850614 (nurul)  
  9. Hanif Toksyed - Thu 25/Jan/2018, 11:15am
    menjual balm bayi dan losyen bayi keluaran Tok Syed Distribution.
    .
    sekarang kami mencari agen untuk produk kami.
    .
    apa kelebihan yang kami beri untuk 5 agen yang terawal ni?
    -harga agen.Untung untuk 1 balm bayi rm25/unit manakala untuk losyen bayi rm18.
    -ada order.Kami poskan untuk anda.Stok tak perlu pegang.
    -Diberi 1 sample PERCUMA untuk balm bayi dan losyen bayi.
    -training dan bahan marketing diberi PERCUMA oleh HQ.
    -RM100 ELAUN akan diberi untuk agen yang aktif dan mencapai target.

    sebarang pertanyaan boleh whatsapp ''Agen TokSyed'' ke 018-2369974.  
  10. De Wangi Beauty - Sun 28/Jan/2018, 3:35pm
    Join jadi rakan niaga kita. X perlu jaga kedai, X perlu risau psl stok. Slot niaga adalah terhad. Info lanjut watsupp 01116092294  
  11. Naz 48 - Tue 30/Jan/2018, 6:02pm
    Dengan modal serendah RM 599 + RM 135 je ...anda dah boleh membuka perniagaan spa & beauty ....
    Ingin tahu cara nya .... wsap ke 017 259 5991 nazz  
  12. Mad Isa 2 - Wed 7/Feb/2018, 8:46am
    Niaga barang mainan whatapps 01178589050  
  13. Mawar 112 - Sat 10/Feb/2018, 6:52pm
    WS SY 01120662588
    JOIN SHARE SUPPLY
    URGENT  
  14. Rizal 699 - Sat 10/Feb/2018, 7:09pm
    Sehari boleh dpt 50% untung, saya boleh jadi org tengah, saya nak 1% saja, meniaga sleeping partner di pasar, 30 hari dah berganda 10k tu, Pm me.  
  15. Sport Locker - Thu 15/Feb/2018, 11:50pm
    milikilah perusahaan lebih daripada 8 juta produk tanpa keluarkan modal.
    ingin ketahui lebih lanjut hubungi 0132670995-Luqman  
  16. Rizal 699 - Fri 16/Feb/2018, 8:47am
    sport locker dah pm  
  17. Marketing Twh - Mon 19/Feb/2018, 3:33pm
    PERHATIAN KEPADA:
    Peniaga Online Dan Offline / Vlogger / Bakal Founder / Pelajar / Syarikat / NGO Team / Pengguna Smartphone / Trainer / Agen / Dropship / Motivator (Penceramah) / Pelajar Sekolah / Pelajar Universiti / Individu

    ???? Ingin build-up BRAND anda hanya dengan menggunakan video?
    ???? Ingin menghasilkan IKLAN video jenama anda?
    ???? Ingin menjual PRODUK di laman sosial?
    ???? Ingin design video produk anda?
    ???? Ingin membuat VIDEOBLOG?
    ???? Ingin membuat video presentation?
    ???? Ada smartphone tapi tak tahu nak buat apa?
    .
    ATAU MANA-MANA PENGGUNA SMARTPHONE...
    .
    Mungkin bagi anda yang ingin menjadi salah satu yang berikut:
    ???? Ingin mengambil GAMBAR & VIDEO menggunakan phone tapi blur?
    ???? Ingin menjadi terkenal di kalangan rakan-rakan SOCIAL MEDIA anda?
    ???? Ingin berkongsi video KEHIDUPAN hebat anda di Instagram?
    ???? Ingin membuat video MAJLIS anda sendiri (birthday/tunang/konvo)?
    ???? Ingin mengabadikan MOMENT penting insan tersayang?
    ???? Ingin membuat TRAVEL moment yang menarik di laman sosial?
    ???? Ingin menghasilkan V-Blog di YOUTUBE channel anda sendiri?
    ???? Ingin menjadi YOUTUBER dan ramai followers?
    ???? Ingin menyiapkan kerja kursus / PRESENTATION assignment universiti?
    ???? Ingin menghasilkan video untuk project CSR anda?
    ???? Ingin mengumpul DANA projek kumpulan anda?
    ???? Ingin menceritakan tentang projek anda pada INVESTOR / SPONSOR?
    ???? Ingin menceritakan tentang JENAMA anda kepada PUBLIC?
    ???? Ingin MENGAJAR hanya dengan menggunakan video pada pelajar?
    ???? Ingin BELAJAR menghasilkan video hanya menggunakan smartphone?
    .
    Jika anda salah satu daripada di atas. Anda WAJIB WAJIB WAJIB sertai kami!!!
    .
    SATU-SATUNYA KELAS VIDEOPHONE paling murah dan efektif di KUALA LUMPUR!
    .
    Tak kisah jenis handphone atau model apa asalkan anda mempunyai SMARTPHONE!
    ANDA BOLEH MENGHASILKAN VIDEOPHONE SEPERTI SEORANG PRO!
    .
    JOM SERTAI KELAS VIDEOPHONE-SMARTPHONE KAMI SEKARANG!!!
    .
    Yang paling penting, lepas ni dah boleh ambil gambar, shoot moment dan hasilkan VIDEO anda sendiri. So… tak perlu nak berhabis beribu-ribu untuk bayar orang!
    .
    Apakah yang akan anda belajar di kelas VIDEOPHONE (demo & praktikal) kami?
    ???? Belajar DEMO dan PRAKTIKAL
    ???? Belajar KEPENTINGAN video kepada anda
    ???? Belajar KESAN video kepada penonton
    ???? Belajar konsep CONNECTION dalam video
    ???? Belajar CARA mengambil GAMBAR yang betul
    ???? Belajar CARA memilih GAMBAR dan menghasilkan VIDEO yang betul
    ???? Belajar mendapatkan SUDUT RAKAMAN yang betul
    ???? Belajar SHOOT VIDEO seperti seorang professional
    ???? Belajar teknik PENCAHAYAAN
    ???? Belajar memilih TEMA dan EFFECT
    ???? Belajar memilih WARNA dan BACKGROUND MUSIC
    ???? Belajar teknik penyusunan CAHAYA dan STORAGE phone
    ???? Belajar TRIM dan CROP VIDEO
    ???? Belajar memasukkan TAJUK dan TULISAN
    ???? Belajar secara INDIVIDU dan KUMPULAN
    .
    Wah!!! Untungkan kalau dapat join??
    TAPI…TAPI…TAPI...Tempat adalah TERHAD!
    .
    Kelas hanya dibuka untuk 50 ORANG PESERTA SAHAJA!!!
    .
    Bukan 100 orang bukan 200 orang.
    50 ORANG PESERTA SAHAJA!!!
    .
    Kenapa hanya 50 orang kakak-kakak abang-abang oiii???
    .
    Sebabnya:
    ???? Kelas berkonsepkan demo dan praktikal
    ???? Kami ingin fokus kepada mereka yg betul-betul berminat sahaja
    ???? Senang kami nak bagi tutor
    ???? Kami nak pelajar boleh fokus
    ???? Kami tak nak ada yang tertinggal dalam kelas
    .
    Dan paling penting kami nak anda balik tu… terus boleh buat and hasilkan VIDEOPHONE anda sendiri!!!
    .
    KELAS VIDEOPHONE-SMARTPHONE:
    .
    Tarikh : 4 Mac 2018 (Ahad)
    Masa : 9.00 pagi – 4.00 petang
    Tempat : Dewan Kuliah 1, Pusat Kegiatan Pelajar, Kolej Tun Syed Nasir, UKM, Jalan Temerloh, Titiwangsa, Kuala Lumpur
    .
    YURAN KELAS VIDEOPHONE-SMARTPHONE?
    Bukan RM 500
    Bukan RM 300
    Bukan RM 200
    .
    Hanya RM 120.
    Tapi... Jika pendaftaran dan pembayaran dibuat sebelum 25 Februari 2018, anda hanya perlu membayar sebanyak RM 100 sahaja. Murah kan?
    .
    Eh sekejap!!! Tapi tapi tapi... Kalau anda daftar dan bayar SEBELUM 20 FEBRUARI 2018, anda hanya perlu membayar sebanyak RM 80 sahaja!!!!!!
    .
    PERTANYAAN DAN PENDAFTARAN???
    Taip ‘KELAS VIDEOPHONE’ dan hantar ke ‘+6016 223 7802’
    atau
    Click LINK di bawah:
    https://goo.gl/TguLyN
    .
    .
    ***KELAS VIDEOPHONE-SMARTPHONE adalah inisiatif anjuran kumpulan The Warm Hearts (di bawah naungan NGO - The Humble Guardians) yang terdiri dari pelajar UKM - GSB bagi tujuan mengumpul dana CSR Program Jom Didik 2018. Segala hasil pendapatan dan keuntungan akan disalurkan terus ke tabung dana CSR Program Jom Didik 2018. Untuk maklumat berkenaan program Jom Didik 2018, sila follow FB rasmi The Warm Hearts sekarang  
  18. Rizal 699 - Mon 19/Feb/2018, 8:50pm
    Erk  
  19. Siti Hajar 127 - Wed 7/Mar/2018, 1:16pm
    fund bisness cookies sy. whatsapp 0172761126.
    https://www.facebook.com/rahmahroyale/  
  20. Mohd Farid 8 - Thu 15/Mar/2018, 11:32am
    tiada risiko

    tak perlu simpan stok

    tak perlu modal

    tak perlu pos

    semua hq uruskan.. kan senang macam tu..

    siap dpt minisite
    siap dpt free e-stock 20 botol (untuk ejen)
    komisen sehingga rm80 sebotol (kalau sehari 5 botol je jual??)

    apa lagi anda mahu??

    https://terusjoin.com/TJ136/ejen  
  21. Bizworldcarsupply - Sun 18/Mar/2018, 1:49pm
    Beli kenderaan seprti Myvi/axia/bezza
    Pajakkan kepada Car services and Supply
    Kereta dapat
    Income juga dapat  
  22. Adam 589 - Thu 17/May/2018, 4:41pm
    Whatsapp saya 0149816745  
  23. Diyanah 5 - Sun 20/May/2018, 6:22pm
    Wasalam, call me to have a partnership with a green factory based company, no need modal, no selling,

    Not an MLM or Forex or any of the sort

    Diyanah 0167789416  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.