Mencari Bisnes Partner
Mohd Faizul 8 - Wed 26/Apr/2017 11:17am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM WARGA MAJALAH..
SAYA ADA SEDIKIT MODAL DALAM 30K
DISINI SAYA INGIN MEMBUKA 2 PELUANG

1-SAYA INGIN MELABUR DALAM BISNES ANDA YG MANA SAYA SEBAGAI PELABUR
NYATAKAN APA BISNES ANDA YANG ANDA SEDANG LAKUKAN
DAN NYATAKA BERAPA PROFIT YANG ANDA BOLEH BAGI PADA SAYA PER MONTH BY MODAL
PREFER PROFIT (20-30%)

2.SAYA MENCARI SESIAPA YANG ADA MODAL JUGA UNTUK SAMA-SAMA JALANKAN BISNES
BISNES YANG BOLEH UNTUNG SAMA-SAMA..SAYA CADANGKAN BISNESS NAMA SENDIRI

JIKA ADA SAHABAT-SAHABAT WARGA MAJALAH DISINI YANG JUGA MENCARI BISNES PARTNER ATAU MENCARI PELABUR
BOLEH CONTACT SY DI 0184655894 (CALL SHJ)..AREA UTARA DIUTAMAKAN (PENANG KEDAH)

TQ MAJALAH

Niche: Ingin Berniaga | Mencari Pelabur
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. Armoney Fx - Fri 28/Apr/2017, 5:02pm
    Boleh invest di Ethtrade...pelaburan bitcoin terkini....profit 15%-25% per-month...auto compounding, 60hari tempoh matang....berminat wasap amir ( 017-2511292).
    free register klik link : https://ethtrade.org/@698227  
  2. Mior Ahmad 2 - Fri 28/Apr/2017, 6:04pm
    project ayam kampung berminat tuan boleh wasup 0176889945  
  3. Abu Ali 2 - Sat 29/Apr/2017, 8:47pm
    Jom jd rakan niaga Prolink2u.... Produk hebat biosteen... Elaun bulanan setiap bulan selama 10 bulan. Jika minat sila whatsapp 013-4000646  
  4. Fadli Bin Mat Marzuki - Sat 6/May/2017, 10:08am
    Salam saya akan jalankan pengedaran air minuman berkarbornat di seluruh Kedah selepas raya ni sebagai ejen tunggal syarikat sekiranya berminat sila hubungi saya 0189633922
    harap tak jadi macam dr adam sp/bertam putar alam syah....hihihi  
  5. Wada 11 - Mon 8/May/2017, 6:18am
    Hai semua...
    Beberapa minggu sahaja lagi akan kita bersama menyambut kedatangan ramadhan yang mulia..ramai yang akan meningkatkan usaha dari segi amalan mahupun mencari pendapatan bagi persediaan bulan berikutnya..

    RUMAH BERSEPAH DAN BERSELERAK...?
    SELANGOR DAN K.L
    bukan lagi masalah jika anda percayakan kami untuk datang kerumah anda dan mengemas, men dobi, melipat dan gosok pakaian serta lain2 lagi yang berkaitan...insha Allah, serabut dan tekanan akibat penat anda akan beransur hilang berbanding sebelum..
    *rm80 untuk sesi selama 4jam (seorang)
    *rm160 untuk sesi selama 8jam (seorang) ataupun
    *rm80 untuk sesi selama 2jam (2orang)
    *rm160 untuk sesi mengemas selama 4jam (2orang)
    *rm20 tambahan akan dikena jika menggunakan alatan kami
    Harga kami berpatutan terutama kepada pelanggan yang sudi untuk mengambil sesi berulang daripada kami pada setiap minggu..potongan sehingga 30% khas untuk servis tersebut..
    Hubungi, sms atau whattup kepada
    019-3602977 safuan
    01114377702 shiedah
    Sekian,  
  6. Amirulroslan93 - Thu 11/May/2017, 9:43am
    Kenapa x buka kedai yg berkonsep kan menjual pelbagai jenis telur ?
    produk yg paling mudah dan xperlukan marketing yg panjang lebar nak kenal kan kpd customer .

    kenapa sy cakap mudah di jual ?
    semua lapisan bangsa makan telur . yang penting harga murah n kualiti bagus ... InsyAllah

    kalau nak sembang borak
    call or whatsapp 0189464373 - am  
  7. Travado Advertisement - Thu 11/May/2017, 12:52pm
    AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
    Income aktif + pasif + bonus diberikan
    Real business, bukan MLM, FOREX dan semua yg berkaitan dgn skim cepat kaya atau money game

    Berminat hubungi : 010-7796001
    Layari web www.ecoridershop.com utk preview produk.  
  8. Akooremit - Fri 12/May/2017, 1:56pm
    Saya memerlukan 30 runner utk memproses applikasi dokumen . runner perlu run 10 ke 20 buah kedai setiap hari. Komisen rm3000 ke rm30000 utk 1 kedai. Di buka seluruh negara tapi keutamaan kuala lumpur dan selangor. WAJIB ADA KERETA. Pm nama dan lokasi ke 0107759875.  
  9. Mareeya - Mon 15/May/2017, 4:16pm
    Salam en faizal,saya mencari partner perniagaan tadika..
    Profit maksima 10% dr harga pelaburan di bayar setiap bulan
    Boleh wassap saya 0147154616
    Agreement semua di sediakan.

    Ta  
  10. Ramdan Ahmad 2 - Wed 17/May/2017, 10:21pm
    Company saya adalah sub dealer bg bisnes pembekalan dan jualan gas lpg bagi daerah rembau, saya mencari funder bg yg berminat untuk join company, company dah setahun lebih beroperasi dan mempuyai customer tetap, sekarang adalah masa terbaik untuk jadi dealer utama bagi brand mygaz, store dah ada lesen majlis dh ada, kpdnkk dlm proses, tujuan funder untuk menaiktaraf store dr segi infrastructure,menambah bilangan cylinder gas,motor 1.. target utama adalah servise penghantaran yg tiada didalam pekan rembau, target pasaran rumah 10k... Tak terlayan skang, sebab competitor tak buat servise delivery gas disini 100% sesiapa berminat sila call saya direct 0172400528
    Keutungan jualan bkn dr segi hasil jualan banyak bonus2 dr company akan dibayar setiap bulan..  
  11. Muhammad Syukri 6 - Thu 18/May/2017, 3:00pm
    AGEN & STOKIST SWEET KLEEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA !!!
    Kini SWEET KLEEN hygienic solution mula mendapat perhatian ramai !!
    Permintaan mula meningkat dan kami masih tidak mempunyai cukup AGEN / STOKIST untuk memenuhi permintaan pelanggan di seluruh Malaysia.
    Dengan itu kami mencari individu atau syarikat yang ingin mengambil peluang jana pendapatan lumayan dengan produk mudah jual kegunaan ramai !!!
    🍀Anda terlalu biasa dengan cecair pencuci berjenama di pasaraya???
    Kenapa tidak bertukar kepada SWEET KLEEN??
     KUALITI LEBIH BAIK PENJIMATAN LEBIH HEBAT
     PEKAT DAN BERKUALITI
     KELUARAN BUMIPUTRA / PRODUK MUSLIM 100%
     HARGA PATUT
     JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TIDAK MEMUASKAN
    Cecair Pencuci Pakaian Sweet Kleen yang diformulasikan dengan kuasa lebih baik:
    ✔Mencuci
    ✔Menghilangkan Kotoran Degil
    ✔ Mewangikan & Menyegarkan
    ✔Dengan Penjagaan Warna Pakaian
    ✔Tidak Masam Walau Direndam Lama
    ✔Juga Sesuai Untuk Sidaian Dalam Rumah
    Saudagar Bumi Global Sdn.Bhd, kini ingin memberi peluang perniagaan kepada semua yang berminat untuk jana pendapatan bersama kami.
    Atas sebab itulah, kini pelantikan menjadi AGEN & STOKIST SWEET KLEEN dibuka untuk memberi peluang kepada mereka yang ingin mendapatkan peluang pendapatan lumayan.
    Jadi, kenapa anda nak lepaskan peluang ini? Jom cepat sertai kami!!
    Whatsapp ''AGEN/STOKIST” ke 019-9769683
    KENAPA ANDA TIDAK PATUT MELEPASKAN PELUANG BERNIAGA CECAIR PENCUCI SWEET KLEEN??
    ➖ MODAL PERMULAAN YANG RENDAH
    ➖ PRODUK MUDAH JUAL (SEMUA ORANG GUNA SABUN)
    ➖ UNTUNG LUMAYAN, TERUS DARI KILANG
    ➖ MEMPUNYAI PASARAN YANG LUAS
    ➖ KUALITI DIJAMIN
    ➖PRODUK BUMIPUTERA
    ➖PENGHANTARAN DISEDIAKAN SELURUH MALAYSIA UNTUK AGEN/STOKIST
    Yang Lebih Menarik, SWEET KLEEN Mengeluarkan Pelbagai Produk Keperluan Harian kita. Antara Produk Keluaran SWEET KLEEN adalah:
     Cecair Pencuci Pakaian (Downy/Lavender/Magic Floral)
     Cecair Pencuci Pinggan (Lemon / Apple)
     Cecair Pencuci Lantai (Pine / Lavender)
     Cecair Pencuci Tangan (Strawberry)
     Peluntur / Clorox
     Cecair Mandian Bidara
    SIAPA YANG KAMI CARI UNTUK JADI AGEN/STOKIST KAMI???
    📌Orang yang baru mula berniaga
    📌Pemilik kedai, boleh pelbagaikan jualan di kedai
    📌Peniaga kecil-kecilan dan besar-besaran
    📌Peniaga pasar malam /dari rumah
    📌Cikgu-cikgu sekolah
    📌Usahawan dan bakal usahawan
    📌Sebenarnya sesiapapun boleh jadi AGENT/STOKIST kami. Yang penting adalah yakin dan usaha!!!
    PALING PENTING NAK BAGI TAHU !!!
    Ada offer khas untuk AGEN/STOKIST SWEET KLEEN
    Untuk Pembelian 200 Botol keatas
    ✔PENGHANTARAN PERCUMA
    ✔PERCUMA BUNTING 1-2 KEPING
    ✔PERCUMA SAMPLE SEMUA PRODUK
    *tertakluk terma &syarat
    Jadi tunggu apa lagi?
    Berminat utk jd AGEN/STOKIST kami?? Whatsapp sekarang ke nombor 019 - 9769683 utk sebarang pertanyaan
    Whatsapp ''AGEN/STOKIST'' ke 019-9769683
    Whatsapp ''AGEN/STOKIST'' ke 019-9769683
    Whatsapp ''AGEN/STOKIST'' ke 019-9769683  
  12. Muhammad Nur Haikhal - Fri 19/May/2017, 5:06pm
    Salam encik faizul..
    Saya tgh bukak 1 restoran di bandar puteri puchong..
    90% kedai da hampir siap sekali renovation..
    Modal pusingan dan sedikit modal utk complete kan kedai kekurangan skrg ni atas mslh tertentu(lari bajet)
    Jike tuan berminat boleh call wasap saya 0122422931
    Modal di perlukan 7k-8k
    Pembahagiaan 10% dari keuntungan....lain2 kita boleh bincang..tq  
  13. Kf1610 - Sat 20/May/2017, 12:24pm
    JGN SKIP...RUGI KLU TAK BACA....

    Ada tak sesiapa yg merancang utk tambah pendapatan atau nak ''backup'' income yg seida ada???

    Saya ada nak share peluang BEST yang jarang2 kita jumpa...

    Situasi sekarang...sy sgt2 faham dengan issue kewangan & kekangan masa..dengan keluarga makin membesar..perbelanjaan bulanan makin bertambah
    rata2 semua kerja dari pagi balik 7mlm..balik lagi nak tgk anak2 & uruskan rumah...
    nak berniaga kecil-kecilan pun tak sempat, apatah lagi takut rugi, tak menjadi...
    ================================================================
    Tahu tak sebenarnya ramai ibu-ibu, student, penjawat awam mahupun swasta DAH BERJAYA buat side icome walaupun kerja balik malam...
    Nak tak jadi mcm mereka yg dah BERJAYA...???
    tapi ade resepi nya tau!!!
    Nak TAHU??
    ===============================================================

    Tak nak membebel lagi, sy nak share peluang utk RESEPI JADI HEBAT!!
    Mesti ramai nak tahu berniaga apa ni? caranya? support?
    percayalah...KAMI SGT ISTIMEWA

    apa yg ISTIMEWA?

    1) COMPANY?? kukuh!!!!! dah lama bertapak didunia sejak 1978..diiktiraf oleh 160buah negara WOWWW
    .
    .
    2) miliki KILANG & LADANG sendiri...& tidak guna khidmat org tgh utk promote product..jadi keuntungan anda sehingga 70% BANYAK TUUU..
    .
    .
    3) product?? berasaskan ALOE VERA & MADU (semua org tahu bahan ni sgt bagus) .
    Ada kelulusan KKM, HALAL, TM& organisasi dunia.
    .
    .
    4) Harga? MAMPU MILIK.. TERKAWAL..product ade trademark so xade yg tiruan.
    .
    .
    5) tak tahu marketing? tak tahu berniaga? bukan ISU BESAR...sebab kami ade team & kelas yg akan bimbing ajar FREE je..(isy klu kat luar ni kelas marketing ribu2 tau)
    .
    .
    6) pakej PELANCONGAN ke LUAR NEGARA ( tajaan company FREE je)
    .
    .
    7) MODAL??? serendah RM90....seumur hidup tu...dpt FREE product lagi..iye...mudahkan?
    .
    .
    BEST NYE......memang best pun..SAYA BERMINAT, SO MACAM MANA???
    ===============================================================

    best kan klu buat bisnes sama2, xde la untung sorang2.. mentor pun ade guide supaya tak sesat jalan..hihi
    Klu minat senang je...
    terus wasep 011-21355100 (faezyana) atau PM ''NAKFOREVER''

    *** yang serious je tau...main2 tak mo k...cepat2 sementara peluang dibuka***  
  14. Lawang1972 - Tue 23/May/2017, 1:34pm
    nak try biz pakaian jahit pukal? ...boleh wasap 0133372060..  
  15. Edry 8 - Wed 24/May/2017, 8:25am
    Bisness guest house do batu feringghi.. nama dah ada n ranking no. 1 in TripAdvisor. modal utk restart. wa saya berminat 0174507324  
  16. Has - Wed 24/May/2017, 1:06pm
    MuayThai Gym untuk dijual dengan segera. Complete equipments. Setiawangsa area.
    Harga 60k Nego. Berminat call Mr Fish 0123841384 / Mrs Has 0192605502  
  17. Baha 13 - Fri 26/May/2017, 10:10am
    tanah sawit/20 ekar hanya rm100 ribu (5k seekar)
    sawit usia 10 tahun/dah ada hasil...tapi kurang layanan
    nak jaul segera/lokasi Trangganu/Bandar Mutabillah
    malas nak usaha sebab duduk jauh di kl.....minat call 0193681195  
  18. Abdul Muhaimin Mohamad - Fri 26/May/2017, 6:17pm
    Saving untuk masa depan company dan diri anda
    20% bonus akan diberikan

    CAll amin- Egent Allianz bahagian Financial Saving
    013-3763206  
  19. Herba Pak Maon - Tue 30/May/2017, 9:35pm
    Team Pak Maon ialah pengeluar produk kesihatan lelaki & wanita. Produk kami tengah viral sekarang herba pak maon, demand yang agak tinggi. Sekarang ada hampir 40orang agent seluruh negeri. Nak kembangkan nak tambah 1 lagi produk, jika tuan berminat boleh whatsapp kami, In Shaa Allah income lumayan boleh cecah 6 angka setiap dgn elmu, sistem & mentor yang betul. Whatsapp team kami jika minat ;
    www.wasap.my/60193370072

    Fast action, fast result!  
  20. Rabea - Wed 31/May/2017, 12:03pm
    Food bisnis interested to invest pls pm 0174166001/0184003108 rabea  
  21. Eiza Idanie 5 - Sat 10/Jun/2017, 1:23pm
    Asia Skywing is your best shipping, sourcing, guideline & negotiator in China.


    *Spinner

    RM=35 Malaysia (masa awal2 barang tengah hot)

    RM= 2 China

    *USB Cable

    RM=10 Malaysia

    RM= 0.30 China

    *Baby Diapers

    RM0.70 = Malaysia

    RM0.40 = China

    *Ball Pen

    RM1= Malaysia

    RM0.10 = China

    *Shawl

    RM10= Malaysia

    RM1.80 = China

    *Bengkung

    RM69 = Malaysia

    RM10= China

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Nampak tak bezanya? Peniaga2 yang bijak akan memilih ambil stok terus dari China. Direct!

    Tengok sahaja sekeliling kita... kebanyakkan barang adalah ''made in china''.

    Kalau ada sales kedai-kedai boleh letak sampai 70%, tahu tak yang tokey-tokey kedai tu still untung beratus-ratus %?

    Jangan tanya ''Saya nak berniaga tapi tak tahu nak niaga apa,so barang apa yang ada ya kat China?'' sebab hakikatnya barang2 yang anda cari tu... memang kebanyakkannya dari China!

    Bila anda tahu ''niche market'' anda ... senang anda tahu barang apa yang anda nak jual.

    Takut barang China tak ada kualiti? kejap2.. barang2 yang anda beli dari supplier di Malaysia ni... bukan ke diorang pun ambil dari tempat yang sama? Kat China?

    Kat China ada macam2 kualiti, anda boleh pilih spec dan material yang macam mana anda nak.

    Takut sekali beli kena kuantiti besar? siapa kata?!!!

    Tanya orang yang cakap macam tu kat anda, dia sendiri dah beli ke barang kat China? atau dia pergi silap tempat?

    Ada je barang-barang yang boleh beli 1 unit, 1 set ataupun satu kotak. (tapi kalau harga tu dah melampau murah, takkan nak beli satu je, ye dak?)

    ''Takutlah ada risiko...'' , jangan risau... Owner Asia Skywing dulu pun takut-takut juga.. tapi selepas dapat tahu teknik-teknik macam mana nak dapat ''harga local''... sekarang Asia Skywing sedia membantu anda yang mahu mulakan perniagaan walaupun modal yang sangat rendah.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Apa yang best kalau anda sendiri pergi borong di China?

    + Banyakkkkkk barang terbaru yang kat Malaysia tak ada lagi. kalau rasa nak jadi pioneer untuk barang2 baru.. anda kena ikut kami.

    + Anda akan senyum lebarrrrr sepanjang trip borong anda jika anda ikut trip business kami. (sebab anda tengok dengan mata kepala anda sendiri perbezaan harga sini dan China)... nak rasa puas hati dengan trip borong China? anda kena ikut kami.

    + Asia Skywing akan mengajar teknik2 ''cingcong'' dimana walaupun anda tak faham sepatah pun bahasa cina, anda boleh deal sendiri dengan supplier2 kat sana bila anda rasa anda nak pergi sendiri selepas trip ini. Nak pandai teknik ''cingcong'', anda kena ikut kami.

    + Cara nak menguruskan buat marking untuk barang-barang anda. selepas trip pertama ini anda rasa anda nak pergi sendiri ke China, anda kena ikut kami.

    + rahsia berhubung dengan supplier anda sekiranya anda mahu repeat order walaupun next time anda rasa tak nak pergi ke China. nak tahu rahsia ini, anda kena ikut kami.

    Asia Skywing Sdn Bhd akan menganjurkan satu trip untuk membawa anda ke lubuk borong terbesar di dunia. Trip ini akan diadakan pada:

    24-29 JULAI 2017

    31 JULAI - 5 OGOS 2017

    14 OGOS - 19 OGOS 2017

    Untuk mengetahui lebih lanjut pakej dan itinerary trip, anda boleh pm/whatsapp:

    017-6787089 Madam Eiza

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Asia Skywing Sdn Bhd

    - Kursus / Seminar Borong China

    - Trip memborong barangan bisnes di China

    - Perkhidmatan shipping barangan melalui kargo udara/laut

    - Permohonan Visa (Single Entry)

    - Buying Agent untuk produk-produk dari China

    - Eksport produk buatan Malaysia ke China

    order dari online sangat-sangat-sangat berbeza dengan pergi sendiri ke China. Lebih ''feel'' kata orang.

    Tapi kalau rasa nak save duit tambang tu untuk jadikan tambahan modal business, jangan risau, Asia SkyWing boleh tolong uruskan pembelian anda.

    Nak ikut trip seterusnya pada bulai Julai dan Ogos ini? Boleh Whatsapp terus untuk fast respon.

    017 678 7089 Madam Eiza

    ASIA SKYWING SDN BHD 💪''The Power on Your Side''.

    Your best shipping, sourcing, guideline & negotiator in China.  
  22. Mr Amin - Thu 15/Jun/2017, 12:45am
    https://bitpalas.biz/?ref=amin7879

    Tuan study nilaikan sendiri..
    10% daily.  
  23. Mxt Utara - Wed 21/Jun/2017, 2:34am
    Sy ade sebidang tanah area mergong a.star.. dgn modal yg encik ade bleh di bina rumah sewa 3 or 4 pintu..
    Keuntunggan dari penyewa kita bleh bincang n siap aggrement.
    Klu berminat bleh whatsapp sy 0195180003  
  24. Nurfa 4 - Thu 13/Jul/2017, 6:13pm
    buat produk jenama sendiri. whtsapp sy 0109298106. moq n modal kecil tapi untung besar.  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Bio Seleza - Daysafe
Price: RM 160.00
Uphavit Syrup 120ml (Multi-Vitamin untuk Menambah Nutrisi Anak2)
Price: RM 12.00
Khawla Casual Blouse
Price: RM 95.00
Baju T-shirt Kosong
Price: RM 5.00
Meja Murid Sekolah Rendah
Price: RM 100.00
Furwax Set PROMO (Hardwax Bean with warmer)
Price: RM 120.00
Minyak Dhob Power
Price: RM 50.00
Chicken Fillet
Price: RM 575.00
(V'Asia) Minyak Aroma Berherba 60ml
Price: RM 15.40
Table Promo (PVC)
Price: RM 250.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Tupperware- Modular Keeper With Grid (9.4L)-OFFER TILL SEPT 30th 2017
Price: RM 78.00
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00