Memohon Peminjaman Duit Berjumlah RM900 Dengan Segera - Untuk Bayar Agen Bank International
Zakwan Azman - Tue 25/Sep/2018 12:52pm
Nama saya Zakwan. Saya seorang pelajar. Saya memerlukan sangat duit berjumlah RM900 untuk membayar hutang bank. Baru2 ni saya membuat business online untuk menjana duit. Semalam baru dpt pelanggan pertama 2 org. 2 org ni dari Malaysia tapi belajar oversea. Apabila dia melihat produk yg saya jual di mudah.my 2 org ni nk beli. Saya pun chat dgn 2 org ni.

Apabila nk buat bayaran, 2 org ni membuat bayaran melalui bank international. Sorang ni bank ni RM669 lagi sorang bank in RM590. Apabila saya dpt email dari bank ni. Bank cakap transfer tu masih pending atau hold. Untuk transfer tu berjalan lancar kena bayar RM500 seorang kat agen bank.

Semalam saya dh bayar RM100 ada lagi baki RM900 untuk dibayar. Jadi sesiapa yg ingin tolong hulurkan bantuan duit boleh ws saya atau call 0132089429.

Tolong ye saya sekarang dalam keadaan terdesak. Pihak bank cakap kena bayar balik dalam masa 2 hingga 3 hari.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 26/Sep/2018, 1:16pm
    rasanya awak ni dah kene tipu encik zakwan!

    bila awak dah selesai bankin kesemua rm1000 , si bedebah tu akan menghilang diri . kol/wasap/email tak berbalas . dah banyak orang kena tipu mcm ni.  
  2. Abangadam888 - Thu 27/Sep/2018, 10:53am
    Adik zakwan. Mereka adalah scammer. Nasib baik adik bank in 100 je..kalau 1k.. Memang burn la duit tu. Anggaplah ni pembelajaran..dan moga lepas ni hati2 jgn kena lagi. Kat mudah dan kat mana2 pun banyak scammer yg menyamar.  
  3. Nouvo Girls - Thu 27/Sep/2018, 2:14pm
    Dik Zakwan ni mmg scammer ye..lg2 bila adk post dimudah terlalu byk scammer yg amik kesempatan..so lepas ni kena lebih berhati2..jika dorg sruh adk transfer dlu adk block trus x pyh lyan..  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia