Memerlukan Cadangan Perniagaan. Modal RM10k
Rizal 671 - Thu 22/Jun/2017 10:00am [Last Comment]
Salam majalah.com...sy ada modal rm10k dlm tangan utk memulakan perniagan..da bosan keja mkn gaji..sapa2 ada idea perniagaan yg ngam dengan modal sy blh la wasap atau emailkn kat sy.. Sy berminat nk jual gadjet atau barangan kosmestik atau pakaian..mencari pemborong yg murah2..
Yg jenis MLM atau pelaburan yg merapu maaf la sy tak berminat..

Wasap sy rizal 0108851612
Email yusryusoff@gmail.com

Niche: Ingin Berniaga
Discussion Live Whatsapp Group - Majalah.com ShopCart
Anda seorang Peniaga/Usahawan Online/Agen/Supplier Dropship?
Sertai WhatsApp group kami yg aktif.
Pelancaran Shopping Cart pada 5 Julai 2017.
     
  1. Mohd Heezrin - Thu 22/Jun/2017, 10:31am
    jual....jam tgn gshock copy ori pon okay jugak bro....  
  2. Mohamad Fadzil Bin Razali - Fri 23/Jun/2017, 8:09am
    Sila whatsup sy jika nk buat bisnes jual cap/snapback cap atau bisnes spec mata/ reben seperti yg anda lihat di uptown/pasar malam..sy pemborong dari kl...lg bnyak ambik lg murah!!!!  
  3. Hardy Hasan - Tue 4/Jul/2017, 8:31pm
    asslamualaikum,sekadar pendapat, apa kata buat bisnes cuci kereta,cuma perlukan kawasan yg strategi,kelengkapan basuh kereta,,dah dpt cuma fikir kos bulanan (eletrik,air,sewa tapak) air bejalan time ada customer je...Itu cuma idea saya lah yg saya impikan sebab modal tak ada nak buat, :D  
  4. Luqman 88 - Thu 6/Jul/2017, 5:08pm
    gunakan sikit2 dulu modal huhu try cari perniagaan yg market  
  5. Hr Exec 2 - Mon 10/Jul/2017, 1:10pm
    Borong tudung here..  
  6. Nurfa 4 - Wed 12/Jul/2017, 11:02pm
    buat produk jenama sendiri. berminat boleh whtsapp sy 0109298106. produk kilang.. modal dan moq rendah. tp untung besar.  
  7. Kamaruzzaman Surini 2 - Wed 19/Jul/2017, 1:31am
    Jom berniaga dgn kami sistem franchise paling mudah lumayan.pendapatan maksimum setiap kali sebelum raya cukup untuk kegunaan setahun hingga raya tahun depan pulak keuntungan melebihi 30% satu pusingan.
    utk keterangan lanjut wsap 0172040997  
  8. Sam 23 - Fri 21/Jul/2017, 10:26am
    Jadi shareholder utk syarikat muslim yg akan buka cwgn di indonesa. Anda akan dilntik sbgai pengarah sykt jika pelburan RM125k

    Wasap sam 0133124260  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.