Membeli Perniagaan Sediada, Menyuntik Modal Dengan Belian Ekuiti dan Mengembangkan Cawangan Perniagaan Sediada
Pengerusi - Wed 11/Oct/2017 12:51pm [Last Comment]
Kami sebuah Koperasi yang boleh berkerjasama dengan semua jenis perniagaan dengan tujuan mengembangkan perniagaan, mengekalkan perniagaan atau mengambilah perniagaan sediada dengan menggunakan FASILITI yang kami miliki.

Syarat utama untuk membuat permohonan ini ialah :

- 2 Tahun Audit Report untuk Syarikat Sdn Bhd
-2 Tahun Management Report untuk syarikat enterprise
- Unjuran Plan Perniagaan untuk tempoh 5 tahun atau 10 tahun
- Bumiputra dan Bukan Bumi pun boleh, tp pihak kami mesti boleh memegang ekuiti minima 80%.
-Lawatan Tapak Perniagaan
- Perbentangan Perniagaan Kekuatan dan Kelemahan Perniagaan ini.
-Senarai Pembekal dan Senarai pengguna (Jika Berkaitan)

Jumlah Kewangan dan Kaedah Pengurusan akan diputuskan oleh Ahli Lembaga Pengarah berdasarkan dokumen sokongan dan surat sokongan daripada Pengerusi.

Cuma 10 syarikat terawal dan layak yang dapat kami bantu untuk Tahun 2017.
Sekiranya ada pihak berminat sila whatsapp/sms bersama lokasi perniagaan ke nombor hp 019-2674030.

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Mencari Pelabur
     
  1. Zinjabu - Thu 12/Oct/2017, 1:09pm
    Salam koperasi.
    Ada satu kontrek supply beras gula minyak dgn glc. Projek dah mula 8bulan.
    Modal modal di perlu kan 10j.
    Kalau can cl 0192727505.  
  2. Accure 2 - Thu 12/Oct/2017, 3:36pm
    Wow ade ke owner nk lepaskan 80% pegangan ekuiti, unless its a bad atau loss making company maybe yes. 1 lagi macam mana nk beli saham enterprise sebab ianya dikira perniagaan persendirian. Hanya syarikat sahaja(berhad atau sdn bhd) yang boleh pindahmilik saham.  
  3. Rashidi 24 - Thu 12/Oct/2017, 10:32pm
    macam x betul je pegang ekuiti sampai 80%. pastu ada pulak 10 sykt yg terawal  
  4. Rafa 2 - Mon 16/Oct/2017, 2:12pm
    Kedai kami cendolbakar auntie sue cawangan puchong nak di letgo... Sambung meniaga terus....
    Www.wasap.my/60133553938 utk detail lanjut...  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Produk Digital : Jombiz! Facebook AutoPost
Price: RM 150.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 170.00
Khidmat Tanam rumput, Potong Rumput, Meracun rumput / lalang, Potong pokok dan bina Gazebo
Price: RM 1.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
SUSU KAMBING MADU TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
T-shirt Slam Dunk
Price: RM 37.50
Jus Muri Plus
Price: RM 180.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
Micheal Kors Original Automatic Watch Men
Price: RM 1100.00
Pisang Coklat
Price: RM 12.00
One Piece Washdown Water Closet AT-W2003S
Price: RM 450.00
Forever Pomesteen Power
Price: RM 90.00