Masih Ramai yang Belum Tahu Rupanya.
Zulazri Adlan - Mon 10/Jul/2017 12:03pm
KURSUS PEMPROSESAN SOS CILI SECARA KOMERSIAL
Tarikh : 8, 15, 22, 29 Julai 2017 (Setiap Sabtu)
Masa : 9.00pg - 5.00 ptg

KURSUS PEMPROSESAN CILI GILING SECARA KOMERSIAL
Tarikh : 9, 16, 23, 30 Julai 2017 (Setiap Ahad)
Masa : 9.00pg - 5.00 ptg

Tempat : Azryma Food Training Centre
PKP batu 39, 45200 Sabak Bernam
Selangor

Yuran : RM 399

TERBUKA PADA YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA..
Ramai tak tahu sebenarnya tentang bisnes Sos cili ni dan Cili giling ni.. Bisnes yg tak mmrlukan modal yang besar pun. klu bijak hnya buat kat rumah je pun dah boleh.. Cuma kena tau macam mana nak bagi produk kite tu jadi tahan je.. Alhamdulillah dah ramai yang berjaya menerajui bisnes ni dan makin terer pulak tu utk mempelbagaikan produk sendiri bila dah tau caranya.. Dah ramai yang berjaya lepas tau teknik rahsia yg tempat lain tak ajar pun. Ramai yang berminat nak join tapi kami tak buka selalu....

Akhirnya dah tiba masa atas prmntaan ramai saya memperkenalkan kepada anda :

''KURSUS PEMPROSESAN PRODUK SOS CILI DAN CILI GILING SECARA KOMERSIAL''
Satu-satunya kursus 'Personal Coaching' di malaysia yang melatih, membimbing usahawan serta membongkar rahsia perniagaan yang plg mudah, kurang pesaing, dan plg pnting ianya amat mnguntungkan.

========================
KENAPA ANDA PATUT SERTAI BISNES INI ?
========================
+ Kurang Risiko
+ Keuntungan yang tinggi
+ Indipendent bisnes (bukan francais)
+ Tidak terikat dengan jenama (bleh buat jenama sendiri)
+ Kerja mudah dan senang
+ bimbingan sehingga berjaya
+ Boleh buat secara part time/full time
+ Kerja dalam waktu yg singkat
=============================

Hnya yang serius shja blh pm kami..
Saya ulang..
Yg serius shj blh pm kami di
PM/whatsapp kami 012-6051159,

taip:
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!
whatsapp 'AFTC' ke 012-6051159 SEKARANG!
PERHATIAN!!!

OFFER Akn ttup bila2 masa shingga kuota penuh..
Jd bertindak sekarang sblm kwan anda yg daftar dulu..

Niche: Kursus Makanan
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Kurung Adha
Price: RM 149.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Bio Seleza Pad Feminin
Price: RM 174.00
Software Akaun Bisnes Guna Excel (Produk Digital)
Price: RM 30.00
Forever Pomesteen Power
Price: RM 90.00
Kryolan Supra Foundation Kod 2W
Price: RM 13.90
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Ikan Bilis Bersih (Medium)
Price: RM 780.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00
(Dunia Herbs) Mustajab Lime & Ginger Extract Lotion
Price: RM 20.90
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Serum - OEM
Price: RM 25.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
21st Century Herbs For Forty Plus Women 30's
Price: RM 23.90
Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00