Lori Berniaga - untuk Dijual dgn Segera
Ahmad Busu - Tue 8/Nov/2011 2:24pm [Last Comment]
lori untuk berjualan (seperti dipasar malam dan hentian sebelah PLUS) untuk dijual dengan segera.

Jenis Suzuki Fatura tahun 1997. keadaan baik.

Sila contact 012-3729480

Niche: Kereta Terpakai | Bisnes Pasar Malam | Sewa Lori
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Amalina 2 - Tue 8/Nov/2011, 3:00pm
    bagitau la details..harga? nk jual ka nk bg free?  
  2. Kamal 88 - Wed 9/Nov/2011, 12:02am
    mak aih..garang nya orang di atas..

    bro..pm me best price..
    kamalraini@gmail.com  
  3. Nashir - Wed 9/Nov/2011, 7:32am
    Tahun pengeluaran pada 1997,
    Warna : putih
    Buat niaga pasar malam.
    jika berminat boleh runding harga..
    jika ingin melihat keadaan sebenar lori
    tersebut boleh hubung saya untuk
    temujanji.
    0193219410-Din sila sms jika mahu lihat gambar lori tersebut....area bukit raja, klang.  
  4. Zaki 36 - Thu 10/Nov/2011, 3:34am
    mff tumpang menyibuk... saya mencari tapak pasar malam area kl/selangor. tpi x tahu nak berniaga apa lg. kalu warga majalah boleh tolong email saya slander_kies@yahoo.com  
  5. Adam 96 - Thu 10/Nov/2011, 6:31pm
    zaki 36,

    aku sarankan kau meniaga anak arnab buat pet. senang membiak dan harga mahal. senang jual. ramai yg suka. sepasang anak arnab rm50 je. berebut org beli.

    www.blacklistbelikereta.webs.com
    adam 010-4300484  
  6. Joe2292 - Thu 10/Nov/2011, 8:51pm
    Tumpang Iklan.

    Saya mempunyai lori 1 tan utk menyewa atau memberi perkhidmatan penghantaran. Area : perak, penang dan kedah. Sila hubungi di email ini.
    s_kavi01@yahoo.com  
  7. Zaleq - Thu 10/Nov/2011, 11:20pm
    saya ingin membeli lori 3 tan diesel..
    janji ada geran..
    harga berdasarkan keadaan lori..
    email harga + gambar
    lokasi berdekatan seremban..
    (bajet < RM10 ribu)
    email: zaleeq@gmail.com  
  8. Yen 8 - Fri 11/Nov/2011, 4:08am
    tumpang lalu yer... sy po nk jual lori mitsubishi canter 1 tan. tahun 1995. ade canves, enjin tip top boleh jalan jauh. Rod tax dan puspakom masih hidup..berminat boleh call 012-2382835. sms pon boleh. harga boleh dirunding...  
  9. Kamal Saupi - Fri 11/Nov/2011, 9:50pm
    sila email gambar dan harga ke:saupi1771@gmail.com
    kalau cun saya boleh bayar cash,tq  
  10. Adam 96 - Sun 13/Nov/2011, 10:51am
    SALAM,

    LORI MIT. CANTER TU TLG EMAIL GAMBAR DAN HARGANYA SEKALI. CASH BUYER WAITING FOR YOU. ADAM 010-4300484 tanyapakar@ymail.com  
  11. Ishak 11 - Sun 13/Nov/2011, 7:54pm
    emailkan gambar dn berapa harga.boleh instalment ke?  
  12. Hariz 12 - Mon 13/Feb/2012, 4:51pm
    bagitau la details..harga? email detail kat saya hariz1998@yahoo.com  
  13. Abghayati - Fri 23/Mar/2012, 2:48pm
    saya nak cari lori utk berniaga air yg macam kat tepi2 jalan tu. yang warna putih n boleh tutup. sesiapa ada, boleh email saya gmbr, harga n detail tentang lori tersebut. abghayati@gmail.com. letak tajuk lori @ harga lori. tkt ter de1ete.  
  14. Azmi 135 - Sun 20/May/2012, 7:55pm
    salam tumpang lalu...
    saya ada lori 1 tan utk dijual
    keadaan baik(ada canves)
    harga rm 6500
    berminat hubungi saya
    017-2063050 lokasi kl  
  15. Ana 136 - Mon 18/Jun/2012, 3:35pm
    saya sedang mencari lori utk berniaga yang warna putih n boleh tutup. sesiapa ada, sila hubungi syed 0196511575 @ 0196511572.diperlukan segera.  
  16. Liyana 73 - Fri 13/Jul/2012, 4:07pm
    saya pon tngah cari lori yg buat niaga yang ada penutup jgk.. sesiapa ada bole la email kan detail di liyana_shafiei@yahoo.com  
  17. Wajihah 4 - Sat 8/Sep/2012, 10:57am
    saya mencari lori berniaga yang serba lengkap sesuai tuk jualan air n waffle..kalu ade email sy..wajihahredha@yahoo.com..terima kasih..area kota bharu..kalau ada gambar lg ok  
  18. Ahmad Busu - Fri 21/Sep/2012, 5:59pm
    Lori telah di jual tuan puan....t.kasih...  
  19. Norhazlina Halim - Mon 19/Aug/2013, 2:46pm
    lin
    Saya ingin mencari lori untuk meniaga air yang berwarna putih dan boleh dibuka dan ditutup...sesiapa yang ada minta cal saya di talian 0126387453 diperlukan segera....  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ben Q Joy Series
Price: RM 300.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Study Chair With Tablet
Price: RM 230.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
AYAM DAGING/BROILER (RM6.30/KG)
Price: RM 6300.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Women Desiree V-hygiene
Price: RM 50.00
Marine Essence Beauty Bar
Price: RM 120.00
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00