Logo Perniagaan Professional
Zharifisyraf @ Crossword Solution - Mon 17/Jul/2017 4:37pm
🔻Hentikan Iklan Anda Sekarang🔻

''Jika anda tidak hentikan iklan, Virus yang sedang menyerang usahawan-usahawan bumiputera sekarang akan terus hentikan iklan anda''

Saya adalah seorang Designer dan Copy writer, Konsep Syarikat saya adalah bermotifkan seberapa jauh setiap design yg saya buat untuk pelanggan saya :

➩ Mampu mempengaruhi pelanggan baru

➩ Mampu mempengaruhi cara fikir pelanggan yg mementingkan jenama dalam pemilihan dan pembelian barang

➩ Mampu menaikkan jenama anda dengan pantas untuk dikenali ramai

➩ Mampu membantu usahawan-usahawan menukar perpektif segi pandang pelanggan pada sesebuah syarikat yang tak pernah mereka kenal dan lihat.

Anda perasan tak, semua point kat atas tu melibatkan apa yg kita dan mereka lihat. Why apa yg di ''lihat'' sangat mempengaruhi emosi dan semangat pelanggan untuk membeli dari anda? Ya! Imej sesebuah perniagaan.

Belum cerita bab fb ads, Impression banyak, enggangement haprak, Kena caj plak mahal melampau.. apatah lagi nk convert... Itulah hakikat usahawan kita pada hari ini.
Dah banyak kali iklan tapi...

''Tak ade sorang pun yang tanya atau membeli dari anda, Kalau tanya pun mungkin untuk servey harga, then alasan tak jadi beli sebab pesaing korang harga lebih murah.
Plzz jangan tertipu.. bukan soal murah but ''Imej'' atau lebih senang saya cakap Jenama pesaing anda lebih terkenal, Follower ramai pulak tu, Sosial proof meletup2 di wall pesaing. So still berfikir harga anda mahal sebagai alasan mereka tak membeli? As long as u know kualiti anda lebih baik dari pesaing anda, dont down ur price! Bukan sebab harga, tetapi sebab imej''

Nak jadi macam pesaing anda?

Sebelum anda nak dapat follower yg ramai, sebelum anda nk show anda punya skill marketing yg hebat tu, maybe kt universiti dulu subjek perniagaan dapat 4.00 mungkin.... sebelum korang nk mulakan apa-apa strategi, pastikan ... Pintu masuk untuk pelanggan anda, buat yg terbaik ..

Pintu masuk? Ok Straight to the point. Maksud saya adalah LOGO.. Logo adalah Muka perniagaan korang. Ape beza logo murah dan logo mahal? Korang jawab la dulu, beza antara baju murah dan baju mahal? so korang akan dapat jawapan kt situ, kalau saya explain nanti berjela-jela.

Kenapa saya kata kemaskan logo dulu sebelum nak mula iklan? Korang perasan tak, dekat Billboard, Flyers, name card, Banner, Why Logo tu kita besarkan.. dari jauh org akan nampak logo perniagaan kita terlebih dahulu .. Why? Yup ... Cipta perhatian.. Pakai Logo Murah mcm mana nak tarik perhatian? Mungkin boleh, but macam apa yg anda rasa sekarang la, slow sangat Iklan anda nak jalan, nak dapatkan customer pun payah, Harga iklan pun mahal.

Ahhh .. Same je Logo murah ke Logo mahal!! It's ok if ade yg berfikir mcm tu. Saya bercakap atas dasar saya memang pakar dalam bidang saya, anda mgkn bercakap atas dasar nk jimatkan duit, or nak tenteramkan hati anda because buat ada yg buat logo sampai 5,6 kali but semuanya logo murah, masih tak serik-serik, akhirnya....

logo murah tu dah jadi logo mahal.. bayangkan satu logo katakanlah rm100, 5 logo dah 500. Apa pun yang anda fikir... yg pahit harus ditelan semanis kurma, itu usahawan yg bijak dan professional.

🔻 Kenapa perlu Design Logo dengan kami?

✅ Why kami? = Kami b'maksud, im not free lance yg ambil upah buat logo utk cari duit tepi , but im run real business untuk membantu usahawan dapatkan Logo terbaik, yang dah dikaji keberkesanannya. Semakin tinggi impak sesebuah logo, semakin tinggi la harga ... Jgn jd org yg bermimpi di siang hari. that is a reality.

✅ Why Kami? = Bermaksud Saya bukan seorang, but saya ada staff selaku designer yg akan discuss tentang sesebuah logo yang di cipta, sesi brainstorming pelbagai lagi la teknik
mengikut pakej yg kami tawarkan.

✅ Berpengalaman lebih dari 15 tahun dalam bidang graphic design, Copy Writer dan pengiklanan.

✅ Kami aktif dan ahli dalam banyak persatuan-persatuan Karyawan Grafik design

Anda boleh Beriklan semula selepas buang semua Virus yg menutup mata pelanggan anda selama ni, Segunung emas yg semamangnya milik anda terbuka semula untuk anda raih,
So, Hubungi kami segera untuk selesaikan masalah anda. Insyallah, Objektif Syarikat adalah untuk membantu Usahawan untu dapatkan Kualiti Design yg terbaik.

Firmcast Creative Design
Designer|CopyWriter|Branding Consultant
SSM REGISTERED
Since 2010-2016
High Logo Impact
Ahli MRM (Majlis Rekabentuk Malaysia)
Reg No.: 1-B-000286-2016
📞 Whatsapp - 0134509080 (Firmo)

Niche: Studio Grafik Dan 3d
     
  1. Farah 1002 - Mon 17/Jul/2017, 5:15pm
    boleh hubungi untuk mendapatkan hakcipta logo perniagaan anda 0108022550 (farah)  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.