Laman Web Homestaystreet.com Dulunya Main-Main Tak Sangka Jadi Serius
Gelenggang It @ Gelenggang KLIA Transit House - Mon 12/Mar/2018 11:33am
Ingin mencari homestay? Layari www.homestaystreet.com
Kami sebenarnya usahawan homestay kampung kecil-kecilan sejak 2013
Jadi pengalaman selama 5 tahun ini , kami main main saja untuk wujudkan laman web ni...tak la pandai sangat buat website dan tak sangka pulak boleh jadi serius macam sekarang ...Tuan/Puan masuk lah tengok dan komen hasil kerja kami...k

Cara tempahan mudah saja, Anda tak perlu nak mendaftar untuk tempah dan bayaran pula direct terus kepada Pemilik Homestay tanpa perlu kad kredit
Kepada anda yang membuat tempahan di laman web kami , kami jamin duit anda selamat dari penipuan.
Apa tunggu lagi..jom masuk tengok2 www.homestaystreet.com

Niche: Hotel Resort Homestay
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.