Kursus Roti Bun Pau dan Pizza Hanya Dirumah Style Hotel (Dvd Series)
Bizuntung - Mon 28/Aug/2017 11:38am [Last Comment]
Sebelum itu, jom kita baca
TESTIMONIAL dari FB pembeli:

Pertama kali guna video E-Book untuk membuat roti...sblm ni ambil kelas buat kueh lah..kek lah..mahal..tetapi terbuka hati nak cuba gaya video E-book untuk pelajari sesuatu masakan. Dengan harga yang ditawarkan rasanya video e-book ini lebih dari berbaloi...dan tak rugi cuba sbb 1st time try menjadi.

Panduan video mudah, bahan2 serta kosnya mmg macam tak percaya...tak sempat ambil gambar..'licin' dikebas dek tukang rasa. Ini pun tukang rasa suruh cuba resepi pau dan pizza pulak. Tukang rasa kata 'confirm' boleh wat niaga he..he..he...Syabas Hairul kerana ilmu ini. SAYA SANGAT UNTUNG wor...

Banyak lagi testimonial dari FB pembeli di

http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung

-------------------------------------

Jika anda mengalami MASALAH spt dibawah ini

1. Tiada asas dalam membuat bun dan pau. Memang tak pernahlah buat bun dan pau. Takut nak cuba dan tak jadi.
2. Tidak tahu teknik yang betul dalam menguli, membahagikan doh, membulatkan doh, gliss dan menjadikan bun berkilat
3. Pernah buat bun sendiri . Tapi tak sedap dan lembut seperti di kedai.
4. Pernah pergi kursus roti bun pau dan pizzar. Tapi bila balik, buat sendiri tak jadi juga. Sebab terlupa apa yang dipelajari di kursus
5. Mencuba banyak resepi dari kawan-kawan. Tapi semuanya tak menjadi. Letih dah buat dengan cara yang tidak betul.

Pakej ini akan membantu anda belajar dari rumah dengan video step by step di http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung
---------------------------------

Jika berminat untuk belajar membuat roti bun pau dan pizza tetapi tiada masa nak ke kursus roti bun pau dan pizza. Boleh dapatkan DVD video step by step ini. Belajar dari yg berpengalaman kerja di hotel.

Apa yang anda akan pelajari dalam video ini

Modul 1: Membuat Bun Original
Modul 2: Membuat Aneka Inti Bun
Modul 3: Membuat Aneka Bun Special
Modul 4: Membuat Pau Original
Modul 5: Cara Menggunakan Mesin Mixer dan Industrial Oven
Modul 6: Cara Pembungkusan Bun
Modul 7: Cara Pengiraan Kos

Semua modul di atas diajar melalui video step by step.

Ada lagi Bonus: ebook pizza.

Ya tanpa ke kursus roti .

Untuk lebih detail sila ke >>>>

http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung

Jom ke laman webnya:

http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung
FTBY8ZWNHY

Niche: Bisnes Roti Dan Bakeri | Kursus Makanan | Bisnes Pasar Malam | Ingin Berniaga
     
  1. Nora 40 - Mon 11/Jun/2012, 8:29am
    berapa harga? bagaimana nak beli?
    iqfast@yahoo.com  
  2. Bizuntung - Mon 11/Jun/2012, 8:02pm
    Harganya RM60 sahaja.
    Cara pembeliannya ada di dalam laman web
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  3. Bizuntung - Mon 25/Jun/2012, 3:42pm
    Jom baca testimonial pembeli di
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  4. Shahridh - Thu 28/Jun/2012, 1:28pm
    dekat facebook nama ape?  
  5. Bizuntung - Sun 1/Jul/2012, 7:03pm
    elok ke blognya di www.hairul.com
    byk juga testi ditulis direct disana melalui komen fb.. :D  
  6. Bizuntung - Wed 11/Jul/2012, 7:57pm
    Bulan puasa kalo jual bun pun masyuk...  
  7. Hisyam Jt 2 - Tue 31/Jul/2012, 3:40pm
    saya berminat..email saya no akaun awak..saya nak miliki cd tu
    hisyam@terengganu.gov.my  
  8. Bizuntung - Fri 10/Aug/2012, 12:23pm
    sorry lambat reply. baru check thread ini.akaun number semua ada di dalam laman web

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung

    Kemudian klik button pembelian untuk cara pembelian dan akaun bank. tqvm  
  9. Are Peace 2 - Sun 12/Aug/2012, 4:29pm
    kalau lepas raya baru beli boleh x  
  10. Bizuntung - Wed 15/Aug/2012, 12:01pm
    Boleh, tiada maslah Are peace.. Dah nak raya ini tentu sibuk dgn persiapan raya kan.....  
  11. Bizuntung - Tue 18/Sep/2012, 3:17pm
    Jom belajar buat bun pau dan pizza  
  12. Fizzi - Tue 18/Sep/2012, 6:14pm
    rm 60 tu utk teknik buat bun dgn pizza skali ker?  
  13. Bizuntung - Wed 19/Sep/2012, 2:40pm
    Ya betul, hanya RM60 termasuk bun dan pizza dan apa yg ada dalam laman web dibawah:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  14. Rabiatul Adawiyah 5 - Sun 23/Sep/2012, 12:14pm
    boleh emailkan pada saya x cara pembelian.cintakhaula@yahoo.com  
  15. Bizuntung - Mon 24/Sep/2012, 7:57pm
    Cara pembelia ada di dalam laman web.
    puan Masuk ke dalam laman web di bawah:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung

    Kemudian, klik button pembelian. Disitu ada maklumat cara pembelian. :D  
  16. Bizuntung - Fri 5/Oct/2012, 10:31am
    Pakej terbaik dari hotel. Jom pelajari  
  17. Zaity Fasyuha Binti Zainal Abidin - Thu 11/Oct/2012, 11:13am
    dalam bentuk dvd ke? boleh email detail kat saya? internet sgt lambat, tak boleh buka blog.. zaityfasyuha@yahoo.com  
  18. Bizuntung - Sun 14/Oct/2012, 10:07pm
    Ya dalam bentuk dvd. susah juga nak terangkan detail melalui email. Elok buka laman webnya di
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  19. Bizuntung - Tue 30/Oct/2012, 5:56pm
    Mmg untung buat bisnes bun ini.  
  20. Bizuntung - Mon 19/Nov/2012, 6:20pm
    Ramai yg telah berjaya buat bisnes bun dgn pakej ini.. jom baca testimonialnya di link dibawah

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  21. Bizuntung - Wed 12/Dec/2012, 11:44am
    Ramai yg telah berjaya buat bisnes bun dgn pakej ini.. jom baca testimonialnya di link dibawah http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  22. Bizuntung - Mon 24/Dec/2012, 11:42am
    Ramai yg telah berjaya buat bisnes bun dgn pakej ini.. jom baca testimonialnya di link dibawah http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  23. Feruzz 3 - Fri 29/Mar/2013, 11:18am
    salam...sy berminat niaga roti..ade cd tuk buat roti mcm kt kiosk d shopping kompleks x??
    email feruzz_554@yahoo.com  
  24. Bizuntung - Mon 1/Apr/2013, 3:50am
    Ramai yg telah berjaya berniaga dan supply bun. Untuk detail sila lawati laman web dibawah:
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  25. Mus 153 - Thu 9/May/2013, 1:06am
    tlh emel saya
    atin_cenering@yahoo.com  
  26. Bizuntung - Mon 20/May/2013, 4:06am
    Elok ke laman webnya dibawah untung detail:
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  27. Kusaini57 - Sun 9/Jun/2013, 7:52pm
    Minta kebenaran. Saya pembuat pelbagai jenis kueh pau, karipap, siapa yg berminat untuk mencuba sila hubungi Normah @ 0163923210  
  28. Bizuntung - Wed 26/Jun/2013, 5:26pm
    bulan puasa nie.. org suka beli roti utk makan sahur.... jom belajar buat dan jual di
    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  29. Hayati Gallery Business Services - Fri 1/Nov/2013, 1:01pm
    Maknanya beli ebook bun dapat free ebook pizza  
  30. Bizuntung - Fri 15/Nov/2013, 2:39pm
    ya betul.. dapat belajar lebih dari itu spt yg diterangkan di laman web dibwh:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  31. Ismail Razali 2 - Fri 22/Nov/2013, 12:38am
    saya da beli dvd bro ni memang terbaik dan mudah faham.. Tapi sy nak minta tolong kepada kawan2 saya nak mulakan bisnes pizza jadi ada x sesiapa di sini yang ada kawan2 meniaga piza di pasar malam..sy nak tanya oven mcmana yg mereka pakai? Kalo boleh saya nak yg jenis pakai gas..ada x yg tau nak modified buat dapur bakar piza?  
  32. Surayal Suraya Othman - Fri 29/Nov/2013, 9:57am
    assalam, boleh email a/c no , sy berminat nak beli cd tu..t'kasih
    wassalam  
  33. Bizuntung - Fri 29/Nov/2013, 2:32pm
    Account bank semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah..

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  34. Aida 114 - Wed 16/Apr/2014, 10:16am
    Terbaik  
  35. Fikri 43 - Thu 11/Sep/2014, 6:39pm
    pm harga  
  36. Bizuntung - Mon 15/Sep/2014, 12:19pm
    Utk harga dan cara beli semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah laman web:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  37. Wani 245 - Wed 3/Dec/2014, 11:20am
    mana nak beli?  
  38. Bizuntung - Mon 8/Dec/2014, 4:41pm
    Cara beli semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah laman web:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  39. Diana 360 - Thu 5/Mar/2015, 5:00pm
    Mcm mna nk beli?  
  40. Bizuntung - Mon 17/Aug/2015, 11:22am
    Utk harga dan cara beli semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah laman web:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  41. Zulkifly 5 - Sat 2/Jan/2016, 12:15pm
    pm utk sy yer..zulj5797@gmail.com  
  42. Bizuntung - Mon 22/Feb/2016, 12:07pm
    Utk harga dan cara beli semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah laman web:  
  43. Abu Ilham Fateh - Wed 8/Jun/2016, 9:11am
    sy dah beli cd ni dh lama dah..

    Alhamdulillah..mmg terbaik  
  44. Zam 236 - Fri 5/Aug/2016, 5:37pm
    Sy berminat dgn cd tu tuan..pm harg 0176316365  
  45. Bizuntung - Mon 26/Sep/2016, 11:42am
    Utk harga dan cara beli semua ada dalam laman web di bawah.. masuk laman web dibawah dan klik button pembelian di bahagian. bawah laman web:

    http://www.rahsiabun.com/hop.php?ref=bizuntung  
  46. Bizuntung - Mon 5/Dec/2016, 11:53am
    Terima kasih en abu Ilham krn memberi komen ttg dvd tu. tqvm  
Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.