Kursus Mobile Spa Facial Murah
Nurul Fatin Adiana - Fri 17/Nov/2017 11:34am
The Walking Beauty menawarkan kursus spa tanpa kedai yang murah, khas untuk pada wanita yang ingin cepat dapatkan duit cash.

Sekarang ini, facial sangatlah laku dalam kalangan wanita.

Kenapa facial penting?

Jika anda pergi ke mana-mana kursus kecantikan pun, majoriti semua nya ada belajar facial. Sebab apa tau?

Facial ni memang mana-mana insan bergelar wanita memang suka. Siapa tak suka rupa wajah bersih, muka rasa segar, glowing, lembap dan berseri. Once beautician buat urutan di muka, secara tak langsung seri tu naik. Sebab aliran darah di kawasan muka lancar.

Itu yang facial sentiasa mendapat tempat di hati dan permintaan golongan wanita. Jangan pelik tau, sekaarang pun lelaki pun ada yang titikberatkan penjagaan wajah.

Jadi untuk belajar facial ni, The Walking Beauty menawarkan pakej kursus facial murah hanya RM299!

Wow, memang tak dapat lah kat mana-mana sebab ianya murah sangat.

Bukan sahaja diajar teknik facial, malah peserta akan diajar bagaimana nak set up mobilespa/home spa secara PERCUMA.

Dan set up home Spa ni jika di luar sana harganya RM1500.

Apa yang anda dapat belajar kursusfacial dengan kami :

-training secara 100% praktikal
-modul latihan step by step
-sijil
-alatan kecil spa
-produk scrub semulajadi
-FREE modul cara nak buka mobile spa / home spa
-support group yang sangat membangkitkan aura positif, disamping ilmu pemasaran, ilmu marketing, ilmu kewangan
******berpeluang untuk join trip ke Paris Dec 2018 ( ada terms)

0137131476 - adiana

Niche: Kursus Kecantikan
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.