Kursus Express Membaiki Mesin Basuh Dan Peti Ais
Pakcu Chin - Wed 30/Jun/2010 2:53am [Last Comment]
salam,

kepada sesiapa yang berminat untuk mengikuti kursus express membaiki peti sejuk dan mesin basuh boleh hubungi pakcu.


kursus dijalankan setiap hari dibengkel pakcu.

kursus diajar oleh pakcu sendiri.

tiada sijil diberikan.kursus ini hanya untuk mereka yg ingin mencari pendapatan sampingan,bukan untuk mereka yg memerlukan sijil untuk mencari kerja.

kursus yang sgt mantap,teori dan practikal seiringan,cepat pandai,tiada formula yg rumit,cuma teknik yg diamalkan oleh mereka yg mencari makan dlm bidang pembaikan alat letrik.

cepat dan tepat.

pakcu sebenarnya bukan mencari makan dgn cara mengajar orang kursus,cuma pelangan terlalu ramai.tak sempat.

kos kursus cuma rm100,bukan untuk untung,just untuk beli alatan spt gas r134a dan rod welding.

selapas anda pandai,dan ada confident untuk melakukan pembaikan,pakcu akan berikan anda customer.setiap customer yg pakcu beri,pakcu cuma minta rm20 je.

anda boleh juga cari sendiri customer,klau nak hulur sikit kat pakcu,hulur la.

sekiranya anda menghadapi sebarang masalah ketika melakukan servis,call je pakcu bila2 masa.pakcu akan bagi tip tentang masalah alatan tersebut.

sesiapa yg berminat,boleh daftar segera.bengkel pakcu area putrajaya/bangi/serdang dan kawasan sekitar.


tel/sms: 016-2515167 pakcu husin

Niche: Kursus Dan Seminar | Perkakas Dapur | Bisnes Dobi | Mesin Freezer Dan Chiller
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Masnawi Mohamed Sukim - Thu 1/Jul/2010, 9:56pm
    Assalamualaikum,

    Saya duduk di PUtrajaya. Nak tanya kursus yang dianjurkan tu hari apa. Saya hanya boleh hadir hari Sabtu dan Ahad jer.  
  2. Azim 10 - Sun 28/Nov/2010, 12:08am
    bengkel pakcu area mn?  
  3. Mazly - Sun 6/May/2012, 5:25pm
    sy pn berminat nk blajar dlu saya dh ada asas...  
  4. Jangkmn - Sun 20/May/2012, 2:16am
    post nie dah lamer sangat dah nie..kalo masih valid lagi tawaran nie berminat jugak saye..wanibrahimkmn@gmail.com  
  5. Ipin 10 - Sun 15/Sep/2013, 1:34pm
    salam pakcu..kursus ni ade lagi x? sy amat berminatt..pm saya alfinnetwork@gmail.com  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ben Q Joy Series
Price: RM 300.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Study Chair With Tablet
Price: RM 230.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
AYAM DAGING/BROILER (RM6.30/KG)
Price: RM 6300.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Women Desiree V-hygiene
Price: RM 50.00
Marine Essence Beauty Bar
Price: RM 120.00
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00