Kerja Kosong Dropship
Que Bell - Tue 19/Dec/2017 11:22am
Assalamualaikum.
Topik : Dropship Wanted
????
Harini, korang untung, sebab saya ada satu platform, yang mana bila korang join:
????
- korang dapat jual lebih 15 jenis barang.
- Korang dapat mentor yang saya iktiraf
- Korang dapat circle baru
- Korang dapat belajar cara buat RM 5k - RM 10k sebulan
- Korang dapat borak kalau korang rasa down
- Korang kalau berjaya jadi top dropship dia, korang siap boleh menang hadiah lagi.
????
So sangat mudah, sangat bagus. Kalau korang minat nak join dropship ni, sila click je link http://bit.ly/juanpablods untuk lebih lanjut.
????
Buat apa terus buat business kalau ilmu pun tak da ? Nak langgar dinding banyak kali ? Nak rugi besar ? Jangan tamak, mulakan dengan untung yang kecik, dah cukup knowladge baru lah korang start your own business. Now belajar dulu dengan menjadi dropship orang.

http://bit.ly/juanpablods
?????
Takde paksaan, cuma nak ingtkan, yang tempat terhad kepada 25 orang sahaja lagi ??

Niche: Program Dropship | Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Lelaki
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.