Keinginan untuk Meniaga Tetapi Xtau nak Niaga Apa
Mohd Yazid 10 - Mon 6/Nov/2017 12:51pm [Last Comment]
sapa2 ada cadangan untuk berniaga dengan modal yg kecil dlu..

sedang mencari barang yang senang untuk diniaga kan secara online dan offline

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Nurul Ain 137 - Mon 6/Nov/2017, 2:37pm
    Ada yang berminat nak berniaga@borong tudung bawal? Macam2 jenis tudung bawal ada! Boleh pilih warna..😍sekodi ada 20helai!

    1)Tudung bawal kanggaroo dan dragonfly
    Sekodi 20helai RM160 FREE POS

    2)Tudung bawal kelantan premium!!
    ••bawal kelantan premium ni ada tagging
    Sekodi 20helai RM200 FREE POS

    3)Tudung bawal chiffon
    Sekodi 20helai RM220 FREE POS

    4)Tudung bawal satin
    Sekodi 20helai RM240 FREE POS

    5)Tudung bawal kanggaroo batu tabur
    Sekodi 20helai RM240 FREE POS

    6)Tudung bawal diamond atas kepala (crown) (batu sikit)
    Sekodi 20helai RM280 FREE POS

    7)Tudung bawal batu tabur kelantan premium!!
    Sekodi 20helai RM290 FREE POS

    8)Tudung bawal chiffon batu tabur
    Sekodi 20helai RM290 FREE POS

    9)Tudung bawal diamond (batu banyak) atas kepala (crown)
    Sekodi 20helai RM300 FREE POS

    10)Tudung bawal kelantan premium!!
    Bidang 50/55
    Sekodi 20helai RM320 FREE POS

    11)Tudung bawal batu keliling
    Sekodi 20helai RM440 FREE POS

    Kualiti kain yang cantik!
    Kain tak keras
    FREE POSTAGE

    Whatsapp 0132760320  
  2. Ijanstar - Tue 7/Nov/2017, 12:48am
    saya sedang mencari mereka yang ingin berubah serta bantu ahli keluarga

    *** Pelajar
    *** Suri Rumah
    *** Penggangur
    *** Muflis
    *** Blacklist
    *** Pekerja kilang
    *** Wakil Koperasi
    *** Orang yang suka cari pendapatan tambahan
    *** Mereka yang nak sumber pendapatan ke 2

    Untuk saya bantu dan bimbing dapatkan pendapatan bulanan serta Cipta peluang menangi RM1,000,000.

    Sila whatsapp butiran anda ke www.wasap.my/60173881635 untuk Pendaftaran

    Bantuan Biz Telco :
    1. Nama Penuh :
    2. No IC :
    3. Alamat Pos laju :
    4. No HP :
    5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) :
    6. Emel jika ada :
    7. ***Gambar Kad Pengenalan (bahagian hadapan sahaja)

    * Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke (klik link ni) www.wasap.my/60173881635

    Hanya mereka yang serius dan ingin mulakan biz online @ ofline saja boleh diberikan bantuan Modal. Whatsapp maklumat anda. Jangan tinggalkan maklumat anda di Page ini.  
  3. Muhammad Syafiq 40 - Tue 7/Nov/2017, 2:37am
    Nk buat bisnescarwash ? Saya menyewakan peralatan2 termasuk 2 buah khemah Arabian baru. Hanya RM800 sebulan. Berminat whatsapp saya 0111-8873778 Syafiq  
  4. Tim Roslan - Tue 7/Nov/2017, 8:20am
    Berminat dengan bidang kecantikan dan kesihatan tak?

    Jom sertai family MARY JARDIN natural skincare & body care

    Modal permulaan untuk mendaftar sebagai agen hanya RM50 sahaja

    Tak perlu simpan stok
    Sistem website yang sangat bagus, HQ dan cawangan office serata Malaysia
    Training dan bimbingan padu untuk bantu agent yang komited ingin memantapkan ilmu bisnes
    Peluang mendapat bonus yang besar, selain untung runcit

    Whatsapp Tim untuk maklumat lanjut :)

    +6 010 334 7302  
  5. Qaisara 28 - Tue 7/Nov/2017, 5:24pm
    mahu sertai agent DYXY COSMETIC yang sedang hangat di kalangan remaja sekarang?.. WHATSAPP me 0136272409  
  6. Ijanstar - Wed 8/Nov/2017, 9:30am
    Biz Tone Excel jual sekali untung berkali kali. Sbb ape? Org lain yg topup, kita dpt komisyen!! Setiap bulan org topup, so setiap bulan mkn komisyen. Patuh syariah. Modal rendah Rm100. Risiko tiada( produk telco kan kalis gawat). Potensi income luarbiasa. Hanya dari rumah. Tak perlu jumpa-jumpa org. Whatsapp 0173881635 Anizan  
  7. Ilearnace - Wed 8/Nov/2017, 4:37pm
    ADAKAH ANDA BERMINAT MENJADI USAHAWAN DALAM BISNES PENDIDIKAN?

    JOM SERTAI SAYA UNTUK MENJADI USAHAWAN I LEARNACE

    *Apa itu i-Learn Ace ?*
    ***********************
    📘Platform Pembelajaran Digital Bersepadu dipasarkan oleh MindTech Education Sdn Bhd (Anak Syarikat Milik Penuh Kumpulan Sasbadi) (www.mindtechedu.com).
    📗100% Siilibus Sekolah Kebangsaan KSSR / KBSM / KSSM dan PBS
    📙Ulangkaji bukan saja dapat dijalankan secara online tetapi secara offline dgn Aplikasi Mudah Alih i-Learn Ace.
    📔Interaksi antara akaun Murid, Guru dan IbuBapa dapat dicapai dengan cekap menggunakan satu platform pendidikan yg sama.
    📚Menyediakan penilaian yg amat komprehensif. Praktis Objektif, Praktis Subjektif, Tugasan, Lembaran Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS), Ujian Lisan dan Kertas Percubaan UPSR/PT3/SPM.
    📓Harga pakej yg amat berpatutan dengan kadar kurang daripada RM1 sehari.
    📚Isi kandungan soalan dan nota dimuatnaik oleh Sasbadi Online Sdn Bhd.

    *DINAMIK, CANGGIH, MENYERONOKKAN, LEBIH BERKESAN*
    Produk unggul daripada jenama pendidikan yg diyakini generasi ke generasi.

    *I-Learn Ace mengandungi:*
    📚Fungsi Nota
    📚Fungsi Kemajuan
    📚Fungsi Video Tutorial
    📚Fungsi Mind Map
    📚Fungsi Ganjaran
    📚Fungsi Aplikasi Mudah Alih
    📚Fungsi Penilaian
    📚Fungsi Kamus
    📚Fungsi Tugasan

    ************************
    *PAKEJ I- LEARN ACE*
    ************************
    📗PAKEJ SK KSSR (TAHUN 4,5,6)
    Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik
    📕PAKEJ SJKC KSSR (TAHUN 4,5,6)
    Bahasa Cina, Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik
    📘PAKEJ SMK RENDAH PT3 (TINGKATAN 1,2,3)
    Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik, Sejarah, Geografi, Kemahiran Hidup
    📙PAKEJ SMK ATAS SPM (TINGKATAN 4,5,)
    Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik, Sejarah, Pend.Moral, Biologi, Kimia, Fizik, Ekonomi Asas, Prinsip Perakaunan, Matematik Tambahan, Perdagangan, Pendidikan Islam

    FAEDAH & GANJARAN
    **********************************
    1. 6 jenis Bonus Utama (Aktif dan Pasif)
    2. Latihan dan bimbingan disediakan.
    3. Produk kalis ekonomi
    4. Peluang melancong ke luar negara
    5. Sistem & Kumpulan yang efektif
    6. Silibus terkini dan mengikut kurikulum kebangsaan


    Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :
    Ayu
    Tel : 011-32947131
    Email : ilearnace71@gmail.com
    Website : www.seronokbelajar.com/sriayu  
  8. Ezri 4 - Wed 8/Nov/2017, 10:30pm
    Salam tuan yazid..saya ada tawaran utk tuan..
    Wasap saya di nombor berikut 0103665687(Ezri)  
  9. Addalya - Thu 9/Nov/2017, 3:52pm
    GAGASAN DAKWAH EKONOMI 3M

    Program ilmiah menawarkan Geran Bersyarat untuk;
    -Pembatalan hutang riba
    -Tambahan modal bagi yang berniaga

    Kaedah terbaru islamik yang membantu menyelesaikan masalah kewangan anda. Sertai sesi taklimat percuma untuk mendapatkan Geran Bersyarat yang ditawarkan.

    Berminat ?
    Hubungi SUHADA 012-5857 322  
  10. Nooraini 25 - Thu 9/Nov/2017, 10:28pm
    perniagaan modal rendah
    www.tambahgaji.com  
  11. Mohd Saifulrizam - Fri 10/Nov/2017, 2:35pm
    Jom buat forex saya bantu A to Z termasuk modal w.app saya 0105269076  
  12. Team Bisnes Ads Beauty - Fri 10/Nov/2017, 6:18pm
    Mulakan Bisnes Online Dari Rumah.

    Kami perlukan pengedar di semua negeri.
    Training Online PERCUMA disediakan.
    TEMPAT TERHAD.

    Untuk info lanjut, layari:
    www.vitamin.adsbeauty.my/join-team-bisnes

    .  
  13. Mohamad Hafiz 16 - Sun 12/Nov/2017, 10:37am
    Berita gembira untuk mereka yang mencari-cari Seminar Keusahawanan TERMURAH di DUNIA!!*
    ------------------------------------
    📆 *Tarikh : 25 November 2017 (Sabtu)*
    ⏰ *Jam : 2.00 petang - 5.00 petang*
    🏨 *Tempat : Hotel MITC , Ayer keroh Melaka*
    ☕ * minum petang disediakan
    🎁 * siap ade cabutan bertuah
    💵 Yuran : RM5jee
    Cara nak register:
    --------------------------
    www.wasap.my/0163871252 atau
    www.wasap.my/0176731187
    ✅ Anda pencari peluang perniagaan yang aktif
    ✅ Anda yang bercita - cita menjadi seorang usahawan
    ✅ Anda yang mencari ilmu perniagaan
    ✅ Anda yang masih menganggur
    ✅ Anda yang ingin mencari pendapatan sampingan
    ✅ Anda yang sedang merangka plan persaraan
    ✅ Anda yang berpeluang cerah diberhentikan kerja
    ✅ Anda yang sedang mengalami resesi perniagaan
    ✅ Anda seorang pelajar nakkan pendapatan sampingan
    ✅ Anda seorng suri rumah

    💫Ya... anda la tu!!!
    💫Semuanya dijemput hadir

    Apa anda dapat daripada seminar :
    ✳ Panduan menjadi usahawan berjaya
    ✳ Bagaimana memilih perniagaan yang kurang risiko
    ✳ Teknik membangun rangkaian perniagaan
    ✳ Bagaimana meluaskan rangkaian peniagaan
    ✳ Apa yang membantu persekitaran perniagaan anda
    Rugi tak register:
    --------------------------
    www.wasap.my/0163871252 atau
    www.wasap.my/0176731187
    ---------------------------
    Terhad kepada 50 orang sahaja.  
  14. Kf1610 - Mon 13/Nov/2017, 4:52pm
    JGN SKIP...RUGI KLU TAK BACA....

    Ada tak sesiapa yg merancang utk tambah pendapatan atau nak ''backup'' income yg seida ada???

    Situasi sekarang...sy sgt2 faham dengan issue kewangan & kekangan masa..dengan keluarga makin membesar..perbelanjaan bulanan makin bertambah
    rata2 semua kerja dari pagi balik 7mlm..balik rumah pula nak tgk anak2 & uruskan rumah...
    nak berniaga kecil-kecilan pun tak sempat, apatah lagi takut rugi, tak menjadi...
    ====================================================
    Tahu tak sebenarnya ramai ibu-ibu, student, penjawat awam mahupun swasta DAH BERJAYA buat side income walaupun kerja balik malam...
    Nak tak jadi mcm mereka yg dah BERJAYA...???
    tapi ade resepi nya tau!!!
    ====================================================

    Tak nak membebel lagi, sy nak share peluang utk RESEPI JADI HEBAT!!
    Mesti ramai nak tahu berniaga apa ni? caranya? support?
    percayalah...KAMI SGT ISTIMEWA

    apa yg ISTIMEWA?

    1) COMPANY?? kukuh!!!!! dah lama bertapak didunia sejak 1978..diiktiraf oleh 160buah negara WOWWW
    2) miliki KILANG & LADANG sendiri...& tidak guna khidmat org tgh utk promote product..jadi keuntungan anda sehingga 70% BANYAK TUUU..
    3) product?? semulajadi & berasaskan ALOE VERA & MADU (semua org tahu bahan ni sgt bagus- makanan sunnah) .
    Ada kelulusan KKM, HALAL, TM & organisasi dunia.
    4) Harga? MAMPU MILIK.. TERKAWAL..product ade trademark so xade yg tiruan.
    5) tak tahu marketing? tak tahu berniaga? bukan ISU BESAR...sebab kami ade team & kelas yg akan bimbing ajar FREE je..(isy klu kat luar ni kelas marketing ribu2 tau)
    6) pakej PELANCONGAN ke LUAR NEGARA ( tajaan company FREE je)
    7) MODAL??? serendah RM90....seumur hidup tu...dpt FREE product lagi..iye...mudahkan?

    BEST NYE......memang best pun..SAYA BERMINAT, SO MACAM MANA???
    ====================================================
    Klu minat senang je...
    Klik sini
    http://www.wasap.my/601121355100/Tanya%20forever
    www.kfforeverlp.simplesite.com  
  15. Muhammad 585 - Tue 14/Nov/2017, 9:44am
    Hai saya ada membekalkan peralatan elektronik, G Shock Original dan fhone sampai ke playstation original dengan harga terbaik dipasaran. Sila hubungi Muhammad 011-11127606  
  16. Muhammad 585 - Tue 14/Nov/2017, 9:56am
    Salam dan hai, saya ada membekalkan barangan elektronik, Jam G-Shock dan Playstation Original guarantee dengan harga terbaik dipasaran dan mudah dijual kerana tekah ada permintaan dan pengguna yang mantap.

    Sila hubungi saya muhammad 011-11127606  
  17. Ozxone Motorsport M Sdn Bhd - Tue 14/Nov/2017, 1:38pm
    MASIH TERCARI-CARI BISNES UTK TAMBAH INCOME SECARA PARTIME ATAU FULLTIME,

    PRODUK YG SENANG JUAL DAN TIDAK BERMUSIM...

    JOMMMM SERTAI KAMI....ANDA AKAN DIBANTU DARI ZERO TO HERO....

    010-214 3616 - FISZA
    017-221 6167 - FARAH
    011- 1622 1616 - EDDY
    010-221 3616 - JEFFRY

    HANYA BERODAL RM2,500 SHJ...ANDA LAYAK MENJADI USAHAWAN DL INDUSTRI AUTOMOTIVE@LUBRICANT...  
  18. Khalifahmixedfruits - Tue 14/Nov/2017, 4:01pm
    Assalamualaikum & Good Morning Monday!
    .
    Selamat bekerja dan jangan lupa sediakan Khalifah Mixed Fruits sebagai sarapan pagi anda hari ini...
    .
    Ingin membeli Khalifah Mixed Fruits??
    Cepat hubungi agen-agen kami...
    Klik Link di bawah untuk list agen!
    .
    https://khalifah-mixed-fruits.myshopify.com/pages/our-official-registered-agent
    .
    ========================
    .
    Ingin menjadi wakil agen kami??
    Ya! Pencarian Agen di seluruh Malaysia bermula. Terhad kepada 30 orang terawal sahaja. Quota akan ditutup bila-bila masa sahaja.
    .
    KELEBIHAN AGEN !
    1. Daftar Percuma (30 agen pertama)
    2. Beli harga agent.
    3. Collect point (soon)
    4. Ada Free gift (soon)
    .
    Daftar sebagai Agent sekarang !
    .
    💥WhatsApp 0169487997 (Afiq) SEGERA!!
    http://afiqKMF.wasap.my
    💥WhatsApp 0123141884 (Nirda) SEGERA!!
    http://NirdaKMF.wasap.my
    💥WhatsApp 0133253625 (Wana) SEGERA!!
    http://WanaKMF.wasap.my
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .
    #khalifahmixedfruits #makanansihat #kunyahdankunyahlagi #allinone #foods #healthy #sedap #delicious #mixedfruits
    .
    “A Good Taste of Fruits”  
  19. Nai - Tue 14/Nov/2017, 8:24pm
    jom contact sy Puan Nad.join team cehart.fresh in market.jualan letops just in 2month launching.keuntungan yg tinggi utk agen. whatsapp 012 9262875.  
  20. Gas 2 - Wed 15/Nov/2017, 10:08am
    jadi pengedar minyak pelincir aero rev  
  21. Emzy - Wed 15/Nov/2017, 3:38pm
    Saya pernah belajar artificial intelligence semasa saya menuntut dalam bidang kejuruteraan electrical.
    Saya amat kagum dengan program yang dibuat melalui applikasi ini kerana struktur artificial intelligence nya membuatkan saya tidak perlu runsing untuk membuat duit lagi.
    Ia telah menukar telefon bimbit saya dari alat komukasi kepada mesin atm anda yang jelas bijak dalam menjana pendapatan sendiri.

    Sila klik ini untuk mengetahui lebih lanjut

    http://j.mp/2jdcfwn  
  22. Zaiton 19 - Thu 16/Nov/2017, 11:21am
    Anda sdg bekerja/masih mencari kerja,suri rumah sepenuh masa,lepasan universiti yg belum mdpt pekerjaan,pendek kata siapa sahaja yg ingin/berkemahuan tggi menambah pendapatan diri & keluarga!!!andalah yg kami cari.Jom sertai kami sebagai AGEN PENGEDAR(FULL TIME/PTIME) pelbagai produk household/car wash.


    KENAPA BERSAMA KAMI?
    1-Boleh menambah lg pendapatan harian/sampingan disamping boleh berjimat dgn pembelian bulanan produk harian.Berpeluang mendapatkan pelbagai produk home care/car wash pd harga kilang.Boleh jual semula & guna utk keperluan keluarga.
    2-Anda bebas membuat jualan/lebih fleksibel - tidak terikat masa/menganggu waktu kerja/tugas harian anda.(online/offline sale)
    3-Produk mudah dijual(produk keperluan harian semua org tanpa mengira bangsa/tidak rosak(tiada mslh disimpan lama).Pelbagai produk household/car wash yg boleh anda jual.
    4-khidmat nasihat/konsultansi jualan utk membantu anda meningkatkan jualan sekaligus menambah pendapatan.
    5-Berpeluang menambah pengalaman baru dan bertemu pelbagai lapisan masyarakat(networking).
    6-Anda bebas memilih pelbagai produk yg ingin dijual dgn pelbagai size packaging(2L,10L & 25L) berdasarkan target market anda!!

    BAGAIMANA MENYERTAI KAMI?
    Details mengenai kami/produk layari:
    www.cleanbubbles.blogspot.com  
  23. Muhammad 585 - Sat 18/Nov/2017, 11:06am
    Hai jika berminat untuk menjadi dropship jam g shock dan game playstation boleh hubungi saya.
    Muhammad 011-11127606  
  24. Gmc 2 - Sat 18/Nov/2017, 7:06pm
    Nak mulakan business menjahit ? Tapi tak de peralatan dan tempat?
    hubungi 0342885019 - kami sediakan kemudahan itu semua  
  25. Nurarysha - Sun 19/Nov/2017, 8:06am
    Sila refer profile sy untuk maklumat lanjut jika berminat dengan barang pelbagai dari china.  
  26. Azhari Harun 2 - Tue 21/Nov/2017, 4:07pm
    salam.

    Hai, saya azhari. pengurus jualan cuckoo international. Saya sedang mencari staff jualan online / ejen jualan online secara percuma.

    Peluang pendapatan dari rm1200 sehingga rm10,000 sebulan atau lebih.

    Boleh hubungi saya di 01135836393  
  27. Dmsone Skinworks - Thu 23/Nov/2017, 2:53pm
    Salam

    Jika anda berminat dalam bidang kecantikan, pelangsingan dan kesihatan. Semuanya ada di DMS360. Produk terviral di Malaysia sejak tahun 2014. Produk kecantikan kami 2x memenangi anugerah antarabangsa (2014 & 2017).

    Produk bebas bahan kimia.
    selamat
    berkesan
    ribuan testimoni

    Jana pendapatan sebagai dropship kami atau menjadi agen serendah RM400 sahaja.

    komisyen DS - 15%
    komisyen mini agen - 20%

    Hubungi terus 0189100852

    bimbingan marketing dan produk diberikan
    skrip juga ada

    berniaga dengan bijak.
    jana pendapatan dengan dms viral  
Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ben Q Joy Series
Price: RM 300.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Study Chair With Tablet
Price: RM 230.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
AYAM DAGING/BROILER (RM6.30/KG)
Price: RM 6300.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Women Desiree V-hygiene
Price: RM 50.00
Marine Essence Beauty Bar
Price: RM 120.00
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00