Kalau Saya Dedahkan Bagaimana Team Myceo Boleh Bantu Anda Buat Income RM 1-5k Sebulan Dengan Modal yang Sangat Rendah, Berminat Tak?
Myceo - Thu 16/Mar/2017 10:36am
JADI USAHAWAN PENDIDIKAN... INSYA ALLAH UNTUNG DUNIA, UNTUNG AKHIRAT!

Penat dah bisnes macam-macam tapi takde hasil? Atau tiada kepuasan dengan bisnes sedia ada? Rasa macam bisnes yang dibuat hanya menipu orang? Untung banyak, berkat kurang..?

Kami faham kadang-kadang nak join bisnes ni modal besar, bukan semua orang mampu, betul? Nak join dropship untung pula tak seberapa. Jadi harini, saya nak buka peluang untuk anda join team MyCEO dengan modal serendah RM350 sahaja! Betul ke ni? Ye betul. TAPI terhad tau. Kami tak boleh ambil ramai-ramai sebab risau team MyCEO tak cukup masa untuk memantau anda.

Lagi satu, bisnes ni memang seronok kerana ia melibatkan pendidikan kanak-kanak. Mendidik sesuatu yang baru pulak tu. Bukan benda yang dah selalu dibuat orang. Apa tu?

''Kita nak didik anak-anak kecil ini pandai dalam kewangan; bijak menyimpan, bijak buat duit & bersedia nk jadi seorang CEO bila dah besar nanti.''
Antara produk MyCEO yang akan anda jual adalah program-program hujung minggu & cuti sekolah, kit-kit pendidikan seperti Kit Bijak Menabung, Business Starter Kit untuk kanak-kanak, board games dan sebagainya.

Secara keseluruhan, kalau anda sertai team MyCEO, anda akan dapat manfaat-manfaat yang berikut :

1) Mendapat hak untuk menjual SEMUA produk dan juga program MyCEO sepanjang tahun (pelbagai jenis produk akan dikeluarkan secara berperingkat mengikut jadual manakala program kami pula dijalankan di sepanjang tahun)
2) Jenama yang telah kukuh di pasaran. Permintaan tinggi dari ibu bapa
3) Pasaran yang sangat besar (semua kanak-kanak sekolah kebangsaan adalah target pasaran anda!)
4) Modal permulaan yang rendah dan tidak membebankan
5) Margin keuntungan yang tinggi, iaitu sehingga 45%. Bergantung kepada target sales, pendapatan anda boleh mencecah sehingga lebih RM10k sebulan!
6) FB Group Marketing Support di sediakan dari HQ- Gambar2 Testimoni, Design Marketing disediakan bagi membantu anda dari segi promosi
7) PERCUMA Ebook Teknik Marketing - Anda tak perlu risau lagi kalau tak pandai buat marketing sebab ebook ini ada dedahkan teknik2 marketing yang senang untuk anda follow
8) Kami di pihak HQ juga giat menaikkan Branding dan Marketing MyCEO untuk membantu Agen meningkatkan jualan
9) Produk MyCEO semuanya berkonsepkan ''education'' yang hampir tiada saingan dan menjadi keperluan masyarakat Malaysia kini
10) Harga jualan yang disyorkan adalah harga mampu milik bagi memastikan produk mudah untuk dijual
11) Apa yang penting, produk MyCEO ni sangat senang utk dijual dan senang untuk anda jana pendapatan darinya!

Berminat nak menyertai TEAM MyCEO? Jom sertai sesi taklimat Rakan Niaga MyCEO yang akan berlangsung pada :

Tarikh : 27 Mac 2017 (Isnin)
Masa : 2.00 - 6.00 petang
Tempat : Grand Campbell Hotel, Kuala Lumpur

Penyertaan adalah PERCUMA. Bukan saja anda akan dapat ilmu baru, malah dapat juga bernetworking & mencari peluang business yang lain. Sambil sembang-sembang dan dengar taklimat tu, boleh lah makan makanan yang telah kami sediakan. Santai je majlis.

Macam dah tak sabar je nk datang tu..Okey kalau berminat boleh hubungi 012-4220677 (Cik Aisya). Kalau ada rakan-rakan atau kenalan yang nak join sekali pun boleh sangat dialu-alukan.

Nak tahu lebih lanjut tentang MyCEO sila layari www.myceo.com.my atau FB Page : MyCEO

Sertai kami bagi mengubah masa depan kanak-kanak menjadi lebih baik. Anda tidak akan rugi!

Niche: Kursus Motivasi | Pakej Perniagaan | Pengedar Permainan Kanak2
     
  1. Mohd Saifulrizam - Wed 7/Jun/2017, 1:37pm
    Pm detail. W.app 0105269076  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.