Jawatan Kosong Facebook Online Officer - Johor Bahru
Suaida - Fri 13/Jul/2018 10:07am
*FACEBOOK ONLINE OFFICER*

ADAKAH ANDA SEORANG:.
- Perempuan single
- Tak jemu layan customer di FB & Whatsapp
- Minat didalam bidang Sale
- Gila-gila! Energetic! Tak nak yang lemau & lesu!
- Suka dengan smartphone

''EH EH, MCM SAYA JER TUH!''

Jika jawapan anda utk semua soalan di atas ialah “YA” maka andalah yg yg kami CARI!!!!

Basic+Commission+Allowance = RM1600 hingga RM5000
Telefon dan Internet line 4G dibekalkan

Jangan bimbang latihan akan diberikan dan semua skrip close sale juga disediakan. Kerja office hour dan tidak perlu untuk keluar buat jualan. Yg best tak perlu buat marketing hanya close sale sahaja.

- Lokasi : Setia Tropika, Johor Bahru
- 20 kekosongan sahaja

- Call @ Whatsapp terus saya NOR 0103195023
- Email kan resume di vidarahr@gmail.com

Calon yg terpilih akan dihubungi untuk sesi temuduga

Niche: Kerja Kosong | Kerja Sales | Web Media Sosial | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Zaleha Binti Ishak 4 - Tue 17/Jul/2018, 3:30pm
    Jawatan ni hanya utk individu yg single aje ke. Adakah kerja online dirumah?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.